ya arkadşlar ilk sivilcelerin ve siyah noktaların geçme süresi ne zaman? roche'nin sitesinde 1 ay kullandıktan sonra geçme belirtileri gösteriri diyor..doğru mu? yüzüm çok kötü şuanda kızlar ya sabir..
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
Valla ben 5 ay kullanmıştım ve ilk 3 ayı felaketti.4. ayda değişiklikler başladı be tedavi bitimine söyle 15-20 kala birden eski cildim gitti yerine başka bir cilt geldi.benim söylemek istediğim şu en son dozdan sonra doktor tahlil istemio ve kontrole gel dio.Ben ona gitmemiştim.Tavsiyem şu siz ihmal etmeyin kesinlikle gidin!Her zaman söylediğim gibi biras sabır yerimseniben
sabir....sabirr...sabir...ama 4. ay ve hala bana umut verecek bi gelisme gormuyorum.cok zormus valla...:1no2:
kızlar yarından itibaren bize tatil..eşimin yanına gidiyorum..çok iyi bir buluşma olacağını sanmıyorum..çünkü ben bu halimle, sivilcelerimle hiç de barışık değilim. mutsuzum. Kendime karşı güvensizim..hiç bir iyileşme yok yüzümde..ya bu siyah noktalar.. of ya!
mi amor gerçekten seni merak ediyorum haaa benim yüzüm kadar kötümü seninkide acaba sana facabook tan ulaşabilirmiyim sence? acaba söylediklerine değiyormu ihtiyacın varmıı roaccutane kullanmaya.. merak ettim doğrusu... görüşürsek sevinirim canımm.. kib hoşçakal......yerimseniben
Fuldenn hemen hemen aynı gidiyoruz benimde 2 ay 6 gün oldu galiba ii gidiyo yaa. Sanada geçmiş olsun en kısa zamanda kurtuluruz işallah. Sana bişe sorcam ;Yaa benim kollarım ve boyun kısmı acayip kaşınıyo bi kızarıklık felan yok gayet nolmal gözüküyo :sm_confused: ama çok tatlı kaşınıyo böyle canını çıkararak kaşıyası geliyo insanın sendede böyle bişey oluyomu?
Kizlar Dayanin Sonunda çokkkkkkk Mutlu Oluyorsunuz 7 Ay Kullandim Ben 2006/2007 Yilinda Süper Bir Ilaç....
Kizlar Dayanin Sonunda çokkkkkkk Mutlu Oluyorsunuz 7 Ay Kullandim Ben 2006/2007 Yilinda Süper Bir Ilaç....
Merhaba canım bende 7 ay kullandım ilaç biteli 10 gün falan oluyor ama benim yüzümde svilce lekeleri kırmızı kırmızı duruyor doktor 1 ay cildin dinlensin sonra krem verceğim dedi bana. sendede kırmız lekelr kaldımı yada onlar için ne tür ileç kullandın.ben günde 30 mg kullanıyordum