Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaslar.

benim bu ilacı kullanalı 3. ayım bitmek üzere. benim isilik şeklinde sivilce problemim olduğundan dolayı öyle çok olmadı sivilce. tek tük cıktı ama iyi , büyük sivilcelerdi :) bu ilaç gerçekten de mucizevi bir ilaç :) hem siyah noktalarım yokoldu hem tenim öylesine yumuşadı ki değişimi farketmemek mumkun değil, çevremdekiler, cildin ne kadar düzeldi die hayret ediyor. sivilcelerden kurtulmak bir yana bu yumusacık ten hissi de keşke hep devam etse :) ipek gibi valla

inanmiyorum ya bende 4. ayin icindeyim ve ayni benim hislerim,durumum bukadar olamaz yani..suan yuzum inanilmaz kotu oldu tam gecio dedim ve yine o buyuk sivilceler geri dondu artik etrafimdaki herkes bikti benim sikayetlerimden daha dogrusu uzuluyorlar halime .Biran once normal hayatima DONMEK ISTIYORUM.Allah beterinden saklasin tabi.ne diyim.senağlama

valla bacım, bu ilaca umudumu bağladım 5 gün oluyor bu ilacı kullanalı..Ve ilacın kullanımında 1. ayında çok sivilce ve siyah nokta çıkıyormuş. Ben şimdi o sivilceleri ve siyah noktaları bekliyorum. Zaten şuanda yüzümde küçük küçük sivilceler ve bol miktarda siyah noktalar var. Bu durum beni yoruyor ve geriyor. Ama artık tek umudum bu ilaç..Eğer bu ilacında geçirmediğini fark edersem işte o zaman beni bir bunalım bekliyor demektir! Yarıyıl tatilinde eşimin yanına gideceğim ve işte o zaman moralim çok bozulacak. Çünkü o beni hiç bu kadar sivilceli görmemişti. Zaten makyaj yapamıyorum, korkuyorum tedaviyi etkileyecek diye. İstediğim kadar göz makyajı yapsam da ya da ruj felan sürsem de faydası yok. Sivilceler her şeyi bozuyor. Ya ben böyle bir şey görmedim. Şuanda Profesörün gözetimi altındayım, üstelik Dermatolojinin Başkanı. Eğer O da sivilcelerimi geçiremezse nereye gideyim...of ya!:1no2:

benimde bi tanidigim kullaniyor bu ilaci. ben kizi en son gordugumde taniyamadim. dudaklari catlamis. ellerinin ustu kipkirmizi kabuk kabuktu.yuzu de cok fenaydi. acikcasi sasirdim kaldim. neticeyi bende cok merak ediyorum. umarim ise yarar

ooyyy oyyyy! Karamsar olmıycaz bi son noktası vardir.Ya arkadaşlar size bişe sorim ; hani televizyonda çıkıyo ünlü yıldızlar falan da kullanıyomuşya;Proactiv Solution. Bişe biliomusunuz onun hakkınd. Bu ilaç yaza kadar işlemezse bide onumu denesem???yoksa sonuna kadar sabredim bari yaşlanınca geçer heralde :) :)

Arkadaşlar çok sıkıntı yapıosunuz kendinize.Eğer gerçekten çok önemli bi problem yoksa hepiniz sonunda aynaya baktığınızda kendinizi tanıyamayacaksınız yerimseniben Ama normal bu kadar endişeli olmanıs bu da ilacın yan etkilerinden çok iyi anlıyorum sizi.Ama sonuçta bebek gibi bi cildiniz olacak.Sabır ve moral a.s
Bu ilacı kullanırken başka ilaçlara gerek yok cildinizi temiz tutmanız yetiyor.Bide ben mecburen makyaj yapıyordum kullanırken O kadar kötü durumdaydım ki! Ama belki sadece tedavi süresinin uzamasına sebep olabilir makyaj

işte ben onun için sabredip makyaj yapmamaya çalışıyorum..gözenekler tıkanıyormuş..bizde de ne gözenek varmış ya, ne yağ varmış..çıkıyorlar çıkıyorlar bitmiyor bir türlü..

işte ben onun için sabredip makyaj yapmamaya çalışıyorum..gözenekler tıkanıyormuş..bizde de ne gözenek varmış ya, ne yağ varmış..çıkıyorlar çıkıyorlar bitmiyor bir türlü..

slm çoook karamsın be elekzade ama bence böle düşünmeee daha yolun başındasın şmdiden böle düşünmeni istemem niye moralini iyi tutmaya çalışmıyorsun.. dene derim..evet bu ilacı kullanırken bence makyaj yapmayınderim gerçekten gözenekleri tıkıyor sadece doktorun önerdiği bi nemlendiriciyi kullanabilirisiniz tabi muhakkak güneş koruyucusunuda diyeceksin güneş mi görüyoruz sankii haklısın görmüyoruz ama kullanmamız gerekiyormuş bu arada eşinin yanına gideceğini sölemişsin boşver yaa niye üzülüyorsun kii o senii sivilcelerinle kabul eder etmesi gerekir seni sen olduğun için sevmeli... moralini bozma. kendine ii bakk okey

Arkadaşlar ben 2 sene önce bu ilacı kullandım. Aslında yanaklarımda tekrarlayan sivilceler çıkmaya başlamıştı, önceden olmadığı için sinirimi bozmuşları dr a gittim bi baktı hemen roucutane kullanıcaksın dedi. Bu ilacı amerikada herkes kullanıyo abartıldığı gibi diil dedi.Ben bütün sivilce problemi olanlara veriyorm dedi. Ben de kullanmaya başladım her ay kan vermem gerekiyodu. Hakkaten sivilcelerim tamamen geçti ama gün geçtikçe cildim, saç diplerim, dudaklarım, gözüm kurudu, tabi çok rahatsız edici olmasın die bepanthene işte göz damlası falan var o süre için. Yalnız hala cildime bi çare bulamadım inanılmaz kuru dokunamıyorum bazen. Bissürü şey kullandım dermokozmetik özellikle sürdüğümde biraz ii oluyo ama bikaç saat sonra tekrar pürüzlü kuru yapısına dönüyo. Yani cildimin kendi yağını üretme koruma mekanizması gitti. Bu ne demek erken yaşlanıp, kırışıcam. Bilmiyorum değdi mi. Bir de belki denk gelmiştir ama depresyona da girdim ilaç sonrası. Hatta başka bi sorun için tekrar aynı dermatoloğa gittiğim de depresyon tedavisi görüyorum dedim (aynı hastanede), söylentiler oldu sanki dedim. Salak espri yaptı, işte biz sizlerle bağımızı koparmıyoruz diye. Doktorlar pek önemsemiyolar ya da sivilce sorununu çözüyolar ama başka sorunlar çıkıyo. Neyse benim hikayem bu etraflıca düşünmek lazım başka yöntemlerde vardır eminim bu kadar hasar bırakmayan...

bende kullandım ve lanet olsun kullanmaz olaydım 2 senemi mahvetti saçlarımda dökülmeler oldu hemde bildiğiniz gibi değil bölük bölük parça parça öyle aradan kıyıdan köşeden değil avuç içi büyüklüğünde 9 ay kullandım hastalandım sonra 2 sene saç tedavisi gördüm hamdolsun iyileştim ama gel bana sor o iki seneki ızdırabı keşke dedim sivilcem olsaydıda bu illet başıma gelmeseydi doktorum ilaçtan olmadığını söyledi ama yan etkilerinde vardı saç dökülmesi yaptığı...
sakın kullanmayın sakıııın!sonra çok acı çekersiniz bi yeri yaparken bi yeri bozuyo sakın kızlar....

bugün roaccutanede 2 ay. 10 gün geçti,
dönüp geriye baktığımda gerçektende iyi bi mesafe kattetmişim,
bende iri akneler olurdu ve 1 tanesi 20 sivilceye bedeldi nerdeyse... bu geçen 2 ay 10 günde ilk 45 bayağa sıkıntı çektim sivilceler arttı, ama bu aralar gerçektende iyiyim herkes farkediyor değişimi...
güzelliğim ortaya çıktı yavf çok şükür :)
bu ilaç antibiyotik gibi saati saatine kullanılmasada olur dimi arkadaşalr tek mrk ettiğim bu...

fuldencim inşallah iyi sonuçlar elde edecez.. bence düzünli kullan derim sabah aynı saatta akşam aynı saatte alman makbul olur diyolar..bunada uyalım bakalımm..

mi amor.. madem aynı durumdayız konuşalım bir sanal method bulup.. insanlar şikayetlerimden okadar çok bıktı ki.. sürekli sabırsız olmakla suçlanmaktan sıkıldım.. alıp o hapları doktorun yüzüne fırlatmak istiyorum, agresifliğim ve mutsuzluğum tavan yaptı. yüzüm tepeciklerle dolu. aynalara bakmak bile istemiyorum. 4 ay geçmişken bu durumda olmak saçma diil mi,tüm bu yorumlara bakıldığında.. forumlarda dert ortağı arıyorum şu halime bak! facebookta seni bulmak mümkün müdür? yada bana yardım edecek herhangi biri... :1shok:

cnm tekrar selam sana ozel msj yollamaya calistim ama sanirim acmamissin o ozelligi msn den daha rahat konusabilirz msn adresimi yazicaktim sana.yada sen bana gonder adresini ok

mi amor ben eklemyi kabul ettim ama sana nası mesaj göndericem msn veriyim sana sabah akşam ağlaşırız iyileşene kadar:) ama sere serpe yazmıyım şimdi ad soyad içeriyo google aramalarında kabak gibi çıkmak istemiyorum sivilce için ağlarken:)

arkadaşlar size ne kadar takmayın desemde elinizde olmadığını bliorum aynı sorunu zamanında bende yaşadım lise yıllarım boyunca aynaya bile bakmak istemiyodum. evden dışarı çıkamıodumark.larım bana moral vermek için yapmadığı şaklabanlık kalmamıştı ve sivilcelerimden kurtulmak için gitmediğim doktor başvurmadığım tedavi yöntemi neredeyse yok gibiydi hatta ark.larım tatile giderken ben şehir şehir dolaşıp yeni yeni yöntemler arıyodum.. roccutane'ı duymuştum bikaç görüştüüm doktor önermişti fakat össye hazırlanıyodum ve konsantrasyon bozukluğu yarattığı için tedaviyi reddettim ama sonuç olarak roccutaneyi kullanmaktan başka çaremin olmadığını anladım vakit geçirmeden tedaviye başladım ilk önce tedavinin 3 ay sürüceğini eğer etkili olmazsa tedavinin artıcağını söledi doktorum ve nitekimde öle oldu her ay kan tahlilleri, aşırı ve ağrılı eklem ağrıları, burun kanaması, dudaklarımda aşırı çatlama, ellerimde egzamaya bile neden oldu her geçen gün ümidimi kaybediodum ben sivilcelerimin geçmesini beklerken onlar çoğalıodu uykusuz geçen geceler, aşırı sinirlilik, durduk yere ağlamada bunların cabası 5. ayımda tedaviyi bırakmak istedim bana yarardan çok zararı oldu karaciğer enzimlerimde dengesizlik meydana geldi ayda 1 gittiğim doktora haftada 1 gitmeye başladım ve bu sorunlarla boğuşurken derslerimi ihmal ettim...bu kadar acıdan sonra tedaviyi bırakırsam hayal kırıklığına uğrayacaktım ve biraz daha sabretmem gerektiği kanaatine vardım ve iikide tedaviyi bırakmamışım son 1 ay içinde yüzümde inanılmaz deişimler başladı aynaya bakarken artık kendimden nefret etmiyodum:)) ve 6. ayın sonunda ve ondan sonraki 1 kaç ay içinde
yüzüm bi bebeğin yüzünden farksızdı yaşadığım bütün olumsuzlukları bir anda unutuvermiştim:) gerçi şuan sivilcelerim tekrar çıkmaya başladı oda stresten olsa gerek
burda yazılan yazıları okuyunca eski günlerime geri döndüm bi an... ama ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin ve sakın tedaviyi bırakmayı veya işe yaramadığını düşünmeyin biraz sabır ltfnn bakın hersey düzelicek ve eski mutlu hayatınıza geri döneceksiniz.....

mesaj alma özelliğini açtım ama hala atamıyorum( sen yapabiliyosan gönder utandım kendimden yaa....

:)) haklisin bende buyuzden yazmadim resil olucaz valla ya bak kontrol paneliniz var yukarda ona tikla orda ayarlariniz cikicak ozel mesajlasma kismi gibi bi sey var onu aktif hala getir sonra ozel mesajlasma olabiliyor uyeler arasinda dene bakalim

Fuldenn hemen hemen aynı gidiyoruz benimde 2 ay 6 gün oldu galiba ii gidiyo yaa. Sanada geçmiş olsun en kısa zamanda kurtuluruz işallah. Sana bişe sorcam ;Yaa benim kollarım ve boyun kısmı acayip kaşınıyo bi kızarıklık felan yok gayet nolmal gözüküyo :sm_confused: ama çok tatlı kaşınıyo böyle canını çıkararak kaşıyası geliyo insanın sendede böyle bişey oluyomu?

ya arkadşlar ilk sivilcelerin ve siyah noktaların geçme süresi ne zaman? roche'nin sitesinde 1 ay kullandıktan sonra geçme belirtileri gösteriri diyor..doğru mu? yüzüm çok kötü şuanda kızlar ya sabir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…