merhaba arkadaşlar ben kızarıklar için bir şey soracaktım. sarışın olduğum için yüzümdeki sivilce kızarıklıkları çok belli oluyor, onun içinde makyaj yapıyorum aslında pek sevmiyorum yüzüme bir şey sürmeyi ama ancak bu şekilde kapatabiliyorum. acaba makyaj yapmamın bir sakıncalı yanı var mı yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca başka ne şekilde kapatabilirim bu kızarıklıkları :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm3,5 aydır kullanıyorum)
Süveyda ben 4.ayımı geçiriyorum. Hala kırmızılıklarım var ve doktorum bana yüzüne birşey sürmezsen daha iyi olur demişti. Tavsiyem hiçbir şey sürmemen ama yine de doktoruna danışabilirsin. Umarım hepimiz tamamiyle kurtuluruz.
yardımcı olduğun için teşekkür ederim gülcem. Doktoruma sormuştum makyaj yapabilir miyim diye doktorum sorun olmadığını yapabileceğimi söylemişti ama ben gene de şüpheliydim. Tek endişem acaba makyaj yapmamın sivilceleri tetikleyip tetiklememesi idi. tekrardan teşekkür ederim yardımın için...
ben kullandım,cok kotü bir ilac .burnumda kanama yaptı,sabahları ozellikle.cildimi cok kötü kuruttu.bunun yanı sıra karaciğer enzimlerimi cok yükseltti.ben tavsiye etmem.
drum su bazlı urunler kullan demıstı bana ama ben minerali tercih ettim.daha once de yazmıstım.bu kadar korkma bence makyajdan.temizledikten sonra birsey olmaz yerimseniben
teşekkür ederim mubas beni aydınlattığın için, makyaj yaptıktan sonra muhakkak akşamları yüzümü temizlerim ama işte gene de tedirgin oluyordum. Minarelli ürünler kullandığını yazmışsın acaba hangi ürün kullanıyordun eger ürünün adı reklam olacaksa lütfen özel mail atar mısın.
Biri bana yardım etsin lütfen ikinci ay bitti ama yüsüm berbat durumda üstelik ilaca başlamadan önce tektük sivilcem vardı daa çok siyah noktalar için başladım bu ilaca şimdi büyük sivilceler ve kırmısılıklar var suratımda çıldırmak üsereyim hatamı yaptım başlamakla aynaya bakamıorum deliricem yardım edin
kızlar peki ilacı kullanıp kilo alanınız var mı? ben yediğim için mi alıyorum yoksa bu ilaç beni şişiriyomuuu??
Kızlar herkese mrb :) bende sizle gibi sivilce magduruyum ya 4 yıldır ugraşiyorum sivilcelerle ergenlik döneminde sivilcem yoktu hep sonradan cıktı.Neyse kafanızı şişirmiyim.Ben 3 aydır tedavi oluyorum.Dr ilk başladığımda roaccatune istemiştim ama o bana senin sivilcelerin ciddi derecede deil dedi.Bana aknilox jel vel tretin krem verdi.Ben bunları 1 ay kadar kullandım ama o süre içerisinde sivilclerim sürekli cıkıyordu.Daha sonra dr gittim kontrole bana bunların yanına monodoks verdi.1 ay sonra tekrar gel dedi.Ben 1 ay boyunca Aknilox jel+tretin ve monodoksu kullandım.Tekrar dr gittim.Ya aslına bakarsanız suratımda sivilceden cok kırmızılklar var buda beni cok rahatsız edio.Daha sonra dr sana başka güçlü bi antibiyotik veriim dedi ama ben dedi bende artık yoruldum dedim dr ne yani benden roaccutane mı istiosun dedi bende kararsızım dedim.Roaccutane yan etkilerinde bahsetti ve bana cok sabır ve zahbetli bi tedavi yöntemi olduğunu söledi.Daha sonra bende bi düşiniyim dedim ve bana azitron die bir antibiyotik verdi bunu kullan dedi bu biraz kuvvetli dedi.Aranızda azitron kullanan varmı yada Azitromisin türevi içeren bi antibiyotik kullananan varmı?