Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya arkadşlar ilk sivilcelerin ve siyah noktaların geçme süresi ne zaman? roche'nin sitesinde 1 ay kullandıktan sonra geçme belirtileri gösteriri diyor..doğru mu? yüzüm çok kötü şuanda kızlar ya sabir..

Valla ben 5 ay kullanmıştım ve ilk 3 ayı felaketti.4. ayda değişiklikler başladı be tedavi bitimine söyle 15-20 kala birden eski cildim gitti yerine başka bir cilt geldi.benim söylemek istediğim şu en son dozdan sonra doktor tahlil istemio ve kontrole gel dio.Ben ona gitmemiştim.Tavsiyem şu siz ihmal etmeyin kesinlikle gidin!Her zaman söylediğim gibi biras sabır yerimseniben

Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....

kızlar, geçen hafta bende drdaydım, yüzümdeki yağlanmadan dolayı ve sivilcelerden dolayı bu hapı istedim ama drum vermedi, hap kullanılacak kadar kötü değil durumun dedi, benim birde bu sorunum doğum sonrası çıktığı için hormonların bir kısmının daha fazla çalışmaya başladığını söyledi, hormonları düzenlemek için ayrıca sivilce ve akne tedavi edilebilmesi için diana 35 doğum kontrol hapını verdi, reglimin ilk günü başlıcam ama 2.kutuda faydasını gösterirmiş...diana 35 i araştırdığıma görede kilo yapıyormuş...kararsızım bende, şu an 49 kiloyum eğer aşırı kilo almaya başlarsam bırakırım heralde...

Valla ben 5 ay kullanmıştım ve ilk 3 ayı felaketti.4. ayda değişiklikler başladı be tedavi bitimine söyle 15-20 kala birden eski cildim gitti yerine başka bir cilt geldi.benim söylemek istediğim şu en son dozdan sonra doktor tahlil istemio ve kontrole gel dio.Ben ona gitmemiştim.Tavsiyem şu siz ihmal etmeyin kesinlikle gidin!Her zaman söylediğim gibi biras sabır yerimseniben

sabir....sabirr...sabir...ama 4. ay ve hala bana umut verecek bi gelisme gormuyorum.cok zormus valla...:1no2:

sabir....sabirr...sabir...ama 4. ay ve hala bana umut verecek bi gelisme gormuyorum.cok zormus valla...:1no2:

mi amor gerçekten seni merak ediyorum haaa benim yüzüm kadar kötümü seninkide acaba sana facabook tan ulaşabilirmiyim sence? acaba söylediklerine değiyormu ihtiyacın varmıı roaccutane kullanmaya.. merak ettim doğrusu... görüşürsek sevinirim canımm.. kib hoşçakal......yerimseniben

kızlar yarından itibaren bize tatil..eşimin yanına gidiyorum..çok iyi bir buluşma olacağını sanmıyorum..çünkü ben bu halimle, sivilcelerimle hiç de barışık değilim. mutsuzum. Kendime karşı güvensizim..hiç bir iyileşme yok yüzümde..ya bu siyah noktalar.. of ya!

kızlar yarından itibaren bize tatil..eşimin yanına gidiyorum..çok iyi bir buluşma olacağını sanmıyorum..çünkü ben bu halimle, sivilcelerimle hiç de barışık değilim. mutsuzum. Kendime karşı güvensizim..hiç bir iyileşme yok yüzümde..ya bu siyah noktalar.. of ya!

ayşeee yapma yaaa... Eşin seni her halinle sevecektir hem oda bunun gelip geçici bi durum olduğunu biliyodur. Eşin seni mutsuz, umutsuz görürse o da üzülecektir. Biraz sabır biraz umut geçicek yaa. Toparla kendini. :teselli:

mi amor gerçekten seni merak ediyorum haaa benim yüzüm kadar kötümü seninkide acaba sana facabook tan ulaşabilirmiyim sence? acaba söylediklerine değiyormu ihtiyacın varmıı roaccutane kullanmaya.. merak ettim doğrusu... görüşürsek sevinirim canımm.. kib hoşçakal......yerimseniben

cnm maalesef facebook ta resmim yok suanda.hem burdan isim soyadda vermek hos olmaz sanirim:eek: ozel mesaj yollayabilirsin bi sekilde gorusuruz olmadi.opuyoruma.s

1 ay 14 gün oldu kullanalı 30 mg kullanıyorum.Ve suratımda devasa büyüklükte kırmızı sivilceler çıkıyor ama burnumda alnımdakı butun sıyah noktalar gitti zaten pek yoktu.Ama sabah her uyandığımda yeni bir kırmızı sıvılceyle uyanmak canımı sıkıyor artık ve sivilce sonrası o kırmızılık geçmiyor bir türlü bende işe yaramıycak sanırım bu ıla. :KK43:.Erkek arkadasım ne kadar teselli etsede sanki herkes suratıma bakıyor gibi geliyor :KK43: Allahım ortaokulda lisede fotograflarıma bakıyorum 1 tane sivilcem yokmuş sonradan ne oldu bana böyle.Sabırr diliyorum ben ve benim gibi bu illetten müzdarip arkadaslara.

merhaba arkadaşlar bende roaccunateyi 3,5 kullanıyorum, aslında yüzümde öyle kırmızı sivilceler yoktu sadece deri altında sivilcem çıkıyordu yag bezesi gibi hangi ilacı kullandımsa geçmedi en sonunda doktorum bu ilacı verdi. Neyse arkadaşlar benm sorunum deri altındaki sivilcelerimin çogunluğu gitti ama bu sefer de kırmızı sivilceler çıkmaya başladı. üstelik bu sefer doktora gittiğimde doktorum şaşırdı ve ilacı 50 mg. yükseltti şimdi biraz daha iyiyim. umarım beni de aranıza alırsınız ve hep birlikte daha güzel günler görürüz :teselli:

cerencim kaşıntıyı sormuşsun, bende de olmuştu. cildin kuruyor ya o nedenle tatlı tatlı kaşınıyorsun. siyah noktaların ne zaman geçecegini soran arkadaş; bende ilk iki haftadan sonra siyah noktaları kustu cildim. şimdi 3. ayım bitmek üzere siyah nokta sıkıntım bitti. darısı başınıza :KK66:

Fuldenn hemen hemen aynı gidiyoruz benimde 2 ay 6 gün oldu galiba ii gidiyo yaa. Sanada geçmiş olsun en kısa zamanda kurtuluruz işallah. Sana bişe sorcam ;Yaa benim kollarım ve boyun kısmı acayip kaşınıyo bi kızarıklık felan yok gayet nolmal gözüküyo :sm_confused: ama çok tatlı kaşınıyo böyle canını çıkararak kaşıyası geliyo insanın sendede böyle bişey oluyomu?

cerencim aynen bende kaşınıyorum :) kurudukça kaşınacaz anlayacağın...
ama benim sadece kollarımda kaşıntı var boynumda sorun yok yani... ne kadar nemli kalırsa o kadar kaşıntı azalıyorr sende öyle yapmaya bak

CADIARZU:nazar::nazar::nazar::1hug:ewet cnm bağırsak puroblemin bu ılacın yan etkısıdr benımde var benarkadaşlar benım devamlı bu ay 4ay bıtıyo ve ıkı ayım kaldı ama eklem ağrılarım luyo ustelık ben belımde pılatın var ama tam yurududuğum kemıklerım acıyo ağrıyo şu bı haftadır yuruyemıyom doru durus bu ılacın yan etkısımı işte 4gun sonra tahlıle gıdıcem bu nu doktorumla tartışıcam ewt işte boyle benım suratımda şuan ızlerım var işallah ıyıleşırım bu ılacı bırakabılırım eyer buyuzden ıse bu sorunum ama bılmıyorum ıyı gunler

Kizlar Dayanin Sonunda çokkkkkkk Mutlu Oluyorsunuz 7 Ay Kullandim Ben 2006/2007 Yilinda Süper Bir Ilaç....

Kizlar Dayanin Sonunda çokkkkkkk Mutlu Oluyorsunuz 7 Ay Kullandim Ben 2006/2007 Yilinda Süper Bir Ilaç....

Gülseren 4.aynın bitirmiş biri olarak hala kırmızı kırmızı olan görüntümden ve de onlardan sonra kalacak olan iz korkumdan dolayı sevinebilecek miyim bilemiyorum. Lütfen tedavinle ilgili daha açıklayıcı bişeyler yazar mısın ? Rica etsek :) Biz roaccutane cılar olarak çok dertliyiz de arkadaşım. Şimdiden teşekkürler......

selam bu ilaci bende kullanmistim sivilcelerden kurtuldugum dogru ama hapi kullanirken baya zorluk cektim cildim cok kurudu resmem catladi catir catir bunun uzerine doktora gittim suyu cok icmem gerektigini soyledi su icmekten canim cikmisti ama sonunda kurtuldum

Merhaba canım bende 7 ay kullandım ilaç biteli 10 gün falan oluyor ama benim yüzümde svilce lekeleri kırmızı kırmızı duruyor doktor 1 ay cildin dinlensin sonra krem verceğim dedi bana. sendede kırmız lekelr kaldımı yada onlar için ne tür ileç kullandın.ben günde 30 mg kullanıyordum

Merhaba canım bende 7 ay kullandım ilaç biteli 10 gün falan oluyor ama benim yüzümde svilce lekeleri kırmızı kırmızı duruyor doktor 1 ay cildin dinlensin sonra krem verceğim dedi bana. sendede kırmız lekelr kaldımı yada onlar için ne tür ileç kullandın.ben günde 30 mg kullanıyordum

BEN SİZE HİKAYEMİ BAŞTAN ANLATAYIM;

BENİM BEKARKEN ALNIMDA SİVİLCELER ÇIKIYORDU, ARADADA YÜZÜMDE AMA KÜÇÜK VE ÇOK NADİR ADET DÖNEMİNDE SADECE EVLENDİKTEN 3 AY SONRA YÜZÜMDE (YANAKLARIM ÖZELLİKLE) İRİ İRİ İLTAHAPLI SİVİLCELER ÇIKTI STRESTEN OLDUĞUNU SÖYLEDİ DOKTORUM DOĞRUYDU ÇÜNKÜ EVLİLİĞE ALIŞMAK ZOR GELMİŞTİ. İLK ÇIKMAYA BAŞLADIĞINDA CİLDİYE İÇİN KLİNİĞE GİTTİM SAHİBİ KADIN DOĞUMCUYDU VE HORMONLARLA ALAKALI OLABİLİR DEDİ TAHLİLLER YAPILDI TEMİZ ÇIKTI TETRADOX VE DOĞUM KONTROL HAPI VERDİ 2 AY KULLANDIM AMA SİVİLCELERİM ÇOĞALMAYA DEVAM ETTİ BİRDE KAŞINIYORLARDI İNTAHARA BİLEM TEŞEBBÜS ETTİM :eek: ANNEM ÇOK ÜZÜLÜYORDU BENİ ALDI İSTANBUL BAĞDAT CADDESİNDE ASKERİ HASTANE DOKTORU BİROL BEY'E GÖTÜRDÜ ROACCUTANE VERDİ BEN GİTMEDEN NETTEN BU İLACI ÇOK ARAŞTIRMIŞTIM 6 AY KULLANICAKSIN HER AY TAHLİL YAPICAKSIN DEDİ İLK AY YÜKSEK DOZLA BAŞLADIK, SONRAKİ AY DÜŞÜRDÜK. BU DOKTORUMUN MUAYENESİ PAHALIYDI TESADÜF SONUCU BAŞKA BİR DOKTOR BULDUM (PAZARDA ROACCUTANE KULLANAN BİR KIZLA TANIŞTIM a.s BU İLACI KULLANANLARIN YÜZÜNDEN BELLİ OLUYOR MALUM HEMEN ATLAYIP SORDUM DOĞRU TAHMİN) O DOKTORA 2 GÜN SONRA GİTTİM İLACA DEVAM DEDİ 7 AY KULLANDIRTTI, HATTA DEVAM EDİCEKTİ ASLINDA AMA BEN BİR DAHA GİTMEDİM GEREK OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜM. KIZARIKLIKLARA GELİNCE CANLARIM, CİLT KENDİNİ EN AZ 1 SENE SONUNDA YENİLİYOR. ŞUAN ÇOK ŞÜKÜR YÜZÜMDE SADECE KÜÇÜK ÇUKURLAR VAR ONLARDA ESKİDEN SANKİ DAHA BELİRGİNDİ ZAMANLA DÜZELİYOR SANIRIM... BU ARADA TAVSİYE OLARAK, SU HER ZAMAN İÇMEMİZ GEREKİYOR ZATEN BU SİVİLCELERİDE SUSUZ KALAN VÜCUDUMUZ TETİKLİYOR, DUDAK KURULUĞU İÇİNDE BEN BİRÇOK NEMLENDİRİCİ DENEDİM 27 MİLYONLUK BİR NEMLENDİRİCİ BİLEM VERDİLER BANA AMA EN GÜZELİİİİİİİ NİVEA YEŞİL ELİNİZİN ALTINDA HERAN OLSUN DUDAKLARINIZI ISLATMAYIN... UNUTMADAN BİRDE TEDAVİMİN SONLARINA DOĞRUYDU YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM YÜZÜMÜ SOYAN BİR KREM VERMİŞTİ DOKTORUM İSTERSENİZ ADINA REÇETEMDEN BAKARIM, HATTA O KREMİ UZUN SÜRE DÜZENLİ KULLANSAYDIM ÇUKURLARIDA TEDAVİ EDİYORMUŞ. BEN ROACCUTANE'NI SSK'DAN YAZDIRDIM YAŞADIKLARIMI ANLATAMAM AĞLADIM KAVGA ETTİM YAZMIYORLAR ÇOKTA PAHALI SANKİ KEYFİMDEM KULLANIYORUM YA PİSLİKLER NEYSE ÇOK ŞÜKÜR O DERDİM BİTTİ. ŞİMDİ SIRA BEBİŞİM OLSUN DİYE VERDİĞİM MÜCADELEDE BAŞARILI OLMAK Şeniz

İÇİNİZ RAHAT OLSUN GEÇİCEK ÇOK GÜVENİLİR BİR İLAÇ.... GEÇMİŞ OLSUN

Gülseren şu an bikaç çukurdan başka bişey kalmadı yani yüzünde. Benim tedavim 4.ayını geçti ve kırmızılıklar canımı sıkmaya yetiyor. Onlar bir geçse rahatlıycam sanki. Aslında sormak istediğim ben eski yüzüme kavuşabilecek miyim o kar merak ediyourm ki. Sen şu an evet eski yüzüme diye kabullenebiliyor musun kendini ? Teşekkürler.

meraba bnim 3. haftam yan etkilerini şimdiden görmeye başladım cildimm aşırı kurudu we pulandı ama sivilcelerimde artma oldu regl tarihimin yaklaşmasının da artısı war tabi.we wucudum da kızarıklıklar olmaya başladı we tatlı tatlı kaşınmalar bu canımı sıkıo çnkii karaciğer direk kendini dışarı atarmış kızarıklık şeklindee endişeleniorm 1 hafta snra kntrolüm war ama bekleyemiycemm ltfnn tecrübeli olanlarınız warsaa we bölee bişii yaşadıysanızz bu konuda yardım istiyrm en azından içimmi rahatlatmak için

Baharca ve Fuldenn teşekkür ederim ayrıca Gülseren paylaşımın için sağul. Yaa bu gıcık şey normalde nezaman geçmeye başlıycak ben "tamam artık düzelicek galiba" diyorum herşey sanki yeniden başlıyo. Bunlar yine çoğalmaya başladılar, durup durup yenidenmi çıkacak bunlar üff yaa. Gökteki yıldızlarla ,sivilcelerim yarışıyo resmen (hangisi daha fazla bilemiyorum) :) Neyse bu biraz abartı oldu galiba :) 6 ay hatta 7-8 ay kullananlarda var üstüne birde izlerin geçmesi +1 yıl bukadar şeye ramen geçmezse (ama yok ümitsizliğe kalpılmıycam çok uğraşıyoruz geçecek) ? Üniversitenin en güzel yıllarını sivilcelrle mücadele ederek geçirmek istemiyorum ama elden ne gelir bu hapta sihirli deynek değilki... Ohhh içimi döktüm biraz rahatlıyo ya insan :)

X