arkadaşlar size ne kadar takmayın desemde elinizde olmadığını bliorum
aynı sorunu zamanında bende yaşadım lise yıllarım boyunca aynaya bile bakmak istemiyodum. evden dışarı çıkamıodum
ark.larım bana moral vermek için yapmadığı şaklabanlık kalmamıştı
ve sivilcelerimden kurtulmak için gitmediğim doktor başvurmadığım tedavi yöntemi neredeyse yok gibiydi hatta ark.larım tatile giderken ben şehir şehir dolaşıp yeni yeni yöntemler arıyodum.. roccutane'ı duymuştum bikaç görüştüüm doktor önermişti fakat össye hazırlanıyodum ve konsantrasyon bozukluğu yarattığı için tedaviyi reddettim ama sonuç olarak roccutaneyi kullanmaktan başka çaremin olmadığını anladım vakit geçirmeden tedaviye başladım ilk önce tedavinin 3 ay sürüceğini eğer etkili olmazsa tedavinin artıcağını söledi doktorum ve nitekimde öle oldu her ay kan tahlilleri, aşırı ve ağrılı eklem ağrıları, burun kanaması, dudaklarımda aşırı çatlama, ellerimde egzamaya bile neden oldu her geçen gün ümidimi kaybediodum ben sivilcelerimin geçmesini beklerken onlar çoğalıodu uykusuz geçen geceler, aşırı sinirlilik, durduk yere ağlamada bunların cabası 5. ayımda tedaviyi bırakmak istedim bana yarardan çok zararı oldu karaciğer enzimlerimde dengesizlik meydana geldi ayda 1 gittiğim doktora haftada 1 gitmeye başladım ve bu sorunlarla boğuşurken derslerimi ihmal ettim...bu kadar acıdan sonra tedaviyi bırakırsam hayal kırıklığına uğrayacaktım
ve biraz daha sabretmem gerektiği kanaatine vardım ve iikide tedaviyi bırakmamışım son 1 ay içinde yüzümde inanılmaz deişimler başladı aynaya bakarken artık kendimden nefret etmiyodum:)) ve 6. ayın sonunda ve ondan sonraki 1 kaç ay içinde
yüzüm bi bebeğin yüzünden farksızdı yaşadığım bütün olumsuzlukları bir anda unutuvermiştim:) gerçi şuan sivilcelerim tekrar çıkmaya başladı oda stresten olsa gerek
burda yazılan yazıları okuyunca eski günlerime geri döndüm bi an... ama ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin ve sakın tedaviyi bırakmayı veya işe yaramadığını düşünmeyin biraz sabır ltfnn bakın hersey düzelicek ve eski mutlu hayatınıza geri döneceksiniz.....