slm carmin canım korkmana gerek yokk bende de oldu ama şuan daha iyiyim emin ol ki geçiyor ama dikkat et okeyy bu arada ilacın kaçıncı aydasın..?
kızlar ben tretin, tetrodox kullanıyordum..bu hafta doktora gittiğimde bana roaccutaneye başlatalım seni dedi..ben de onu kullanmak istiyorum dedim..tahlil yaptırdı..bir problem yok dedi fakat kansızlık çıktı ama bu durum ilacı kullanmamı etkilemiyor.bana 30 mg verdi, boyumu ve kilomu öğrendikten sonra..ya ben şimdi yorumları okudum ve etkisini görmeyen arkadaşlar görünce moralim bozuldu.Sırf doktora gitmek için 3 saat gidiş, 3saat geliş bu soğuk havada erzurum'a gittik babamla birlikte.eğer sonuç alamazsam gerçekten de bunalıma gireceğim..bana yardım edin..geçecek mi?
ADDA bende ciddi bir tuvalet problemi var hatta bunun için ilaç bile kullanıyorum feci kabız yaptı beni.2.5 ay oldu bu ilaca başlayalı ve 1 aydır kabızım.Bu kabızlık durumu ne kadar suruyor ve kendılıgınden geçermi bilgi verirsen çok sevinirim.Kızlar emin olun bu ilac tek cozum ben yıllardır uğraşıyorum tetradox kullandım defalarca hiç bir işe yaramdı.Doktor çıkan sivilceler için imex verdi ciddi anlamda işe yarıyormu bide bu ilacı surdukten sonra yuzunuzde ne kadar bekletiyorsunuz?
Arkadaşlar bence endokrinoloji bölümüne gidin ve oraya da gözükün. Ben söyledim dra roaccutane kullanıyorum dedim. Roaccutane yeterli olmayabilir bazı durumlarda dermotologlar hemen onu yazar ama hormonlarla ilgili tetkiklerde yapmak gerekir dedi.
Ben 14 şubata randevu aldım cerrahpaşaya gidicem. Yani belki başka bi nedeni vardır
ya kızlar bu ilaç son çaremiz eğer bu da geçirmezse ne yapacağız? bu ne kötü bir durum böyle? çaresi yok mu bu illetin?...