Bakin Ilk Yapmaniz şey Sabirli Ve Sakin Olmaniz.... Benim Bacaklarim, Saçlarim, Yüzüm Kupkuru Olmuştu özellikle Yüzüm Pul Pul Dökülüyordu Kuruluktan Ama Bu Herkeste Olmayabilirmişte... Ben Ilaci Kullanirken Göz Doktoruna Bile Gitmem Gerekti Göz Kuruluğu Olmuştu Buda Ilacin Etkisi... Her Ay Düzenli Olarak Tahlil Yaptirdiğiniz Takdirde Inanin O Kadar Korkulucak Bir Ilaç Olmadiğini Anliycaksiniz... Tedavinin Faydasini 6 Aydan Sonra Görmeye Başliyorsunuz Sivilceler Daha Erken Kuruyor Ama Yüzünüzün Iyileşmesi 6 Aydan Sonra Başliyor... Cildinizin Eski Halini Alir Hatta Belki Dahada Iyi Olabilir Ama Dediğim Gibi Sabretmeniz Gerekiyor... Ben Yüzüme Fondotön Pudra Gibi ürünler Kullanmazdin Düğünler Hariç, Tedavi Boyunca Hiç Kullanmadim. Ama Bunu Doktoruma Sormuştum Lazim Olabilir Die Sadece Yüzüme Bir Fondotön(bütün ürünleri Var) önerdi Tedaviden Sonra Aldim Ama Inanin Yatarken Dahi Sürebiliceğiniz Bir ürün 3 Ay Taksitlerini ödedim Ama Deydi :) Ayrica Son Kullanma Tarihi Yok ürünün ömür Boyu Kullanabiliyorsunuz Tam Bana Göre çünkü çok Nadir Kullaniyorum Ve Bitmiyor, Tamamen Doğal şeylerden Yapiliyormuş!.... Reklam Yapmak Istemem Eğer Isterseniz Söylerim Ama :)