- 25 Kasım 2007
- 51
- 0
- 38
ben kullanmıştım fondoten gibi kapatıyor izleri ama son zamanlarda hiç faydasını görmedim. ilacın prospektüsünde tetrasiklinlerle kullanılmaz yazıyor imex te de tetrasiklin vardı bildiğim kadarıyla...yine dr lar daha iyisini bilir tabi
merhaba arkadaşlar benim tedavim dün bitti.tam 7 ay kullandım roaacutaneyi şuanda pek sivilce çıkmıyor eskiye bakış ama kırmızı lekeler aynen duruyorlar doktorum 1 ay cildin dinlensin dedi daha sonra dıacnel adlı bi iz kremi verecekmiş.bakalım inşallah sonuç iyi olur bu kremi kullanan varmı arkadaşlar nasıl faydası varmı vede ssk karşılıyor mu bilen varsa lütfen cvp versin.ayrıca hepimiz şifa buluruz kurtuluruz inşş
merhaba arkadaşlar benim tedavim dün bitti.tam 7 ay kullandım roaacutaneyi şuanda pek sivilce çıkmıyor eskiye bakış ama kırmızı lekeler aynen duruyorlar doktorum 1 ay cildin dinlensin dedi daha sonra dıacnel adlı bi iz kremi verecekmiş.bakalım inşallah sonuç iyi olur bu kremi kullanan varmı arkadaşlar nasıl faydası varmı vede ssk karşılıyor mu bilen varsa lütfen cvp versin.ayrıca hepimiz şifa buluruz kurtuluruz inşş
Slm kenten helva,demek tedavin bitti ne guzel darisi bizim basimiza.Ama ben sanki pek memnun kalmamissin gibi bi izlenim edindim yazdiklarindan.suanda pek sivilce cikmiyor flan demissin...Peki sana birsey sormak istiyorum izler duruyor demissin cok mu fazla bu izler yani seni rahatsiz edicek boyuttami off bu biz bu ilaci kullaniyoruz bu kadar ay bu kadar sikinti cekiyoruz tedavi bitiyo ve hala izlerle savasiyoruz izlerde bi nebze sivilce varmis gibi gosteriyor zaten degil mi?neyse insallah o dedigin krem sana yardimci olur ve izlerinde bi an once gecer.:1hug:iyi gunler
BUGÜN 11.GÜNÜM ARKADAŞLAR dudaklarımın aşırı kuruması dışında iyiyim.. sorun yok.. bende hala inanamıyorum dahaönce 2 kere roaccutaneye başlayıp ikisindede yan etkilerine dayanamayıp ilacı bırakmıştım... şimdi ise dudak kuruması dşında mucizevi bir şekilde tek bir yan etki bile olmuyor... bende hala şaşkınım ve allahıma bin şükürler olsun.. çünkü dana önce çektigimi ben bilirim..
eklem ağrıları başlıyo galiba bende de . 2 gündür belim acaip ağrıyo...
BENDE 8 GÜNDÜR KULLANIYORUM DİACNEAL, AMA GERÇEKTEN ÇOK ETKİSİNİ GÖRDÜM YÜZÜM DAHA AYDINLIK İZLER DAHA SİLİK.. 2 AYLIK KULLANIM GEREKİYORMUŞ EN AZ, BANA 1 HAFTADA BÖYLE YARDIMCI OLAN KREM 2 AYDA HARİKALAR YARATIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. GERÇEKTEN BEN ÇOK MEMNUNUM ÇEKİNEREK ALDIM, SONUÇTA PİYASADA BİR SÜRÜ İZ VE AKNELER İÇİN KREM VAR, AMA GERÇEKTEN ETKİLİYMİŞ..
:dance: :dance: :dance:
tamam ama nedir yani yorumu olan yok mu... 4 ay bitmek üzere nerdeyse sonuç sıfır.. gören acır gibi bakıyo yüzüme.. yan etkileri de cabası. daha ne kdar sabretmem gerek.. 30 mg 60 kilo doz mu az acaba..benneyaptımkibenneyaptımki