Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaşlar.uzun süredir.derin ve iltihaplı sivilcelerle boğuşuyorum,hatta savaşıyorum.. 1,5 aydır roaccutane kullanıyorum.şimdi o bitti.dr a yeniden gittiğimde zoratenin yazdı.Roaccutane dudak çatlaması filan yapıyor.nemlendirici kullanıyorum.uyarılara uyarsanız sorun olmaz. Fakat bende çok aşırı bi duyarlılk yarattı.Zaten hassas bi yapım vardı,agresif ve umutsuzluk oluştu.geceleri hiç uyumuyorum.asauratta,biraz kusturma yapıyor birden kocaman kocaman sivilceler atıyor.2 ay olcak neredeyse aynı tas aynı hamamım :) siz bana bakmayın devam edın benım sıvılceler almış başını gıdıyor.roaccutane kullanan bir bayan arkadası gördum hastanede yuzu bayagı duzelmıstı.işallah bizimde duzelcek foto cektrebilces sosyal hayata karısabilces ve suratına ne oldu laflarını duymıcas artık Aminnn.hepimize geçmiş olsun arkadaslar.YERİM BEN O ROACCUTANE'Yİ kim korkar ondan:)

kullandım yaklaşık 2 yıl önce,ama yanında ek olarak gözyaşı damlası,dudak nemlendiricisi ve sakinleştiriciyle..çünkü ergenlik çağındaki insanlarda intihar eğilimlerine bile sebep olan bi ilaç.ama gerçekten çok etkili kocaman ceviz büyüklüğündeki aknelerim geçti şuan cildimde akne yok,ama sonuna kadar tedaviye devam etmek gerekiyo çünkü sonradan daha fazla patlamalar olabiliyo,ilk bi hafta sivilcelerde çoğalma olursa endişelenmeye gerek yok çünkü bu ilaç diğerleri gibi bastırmıyo sivilceleri,kökten kuruttuğu içn ilk başta uç vermelerini sağlıyo..cildin tüm yağını alıyo,bi günde yağlanan saçlarım 1 hafta bekletsem yağlanmaz duruma geldi,tedavinin son aylarına doğru gözlerimden yaş gelmiyodu tüm vucudumu kuruttu,ama aknelere de elveda dedim:sm_cool::hooray:

canım ben doktoruma tetrasiklin içerdiğini sormuştum krem olduğundan kullanabilirsin dedi. tetrasiklin içeren antibiyotik haplar yasakmış...

merhaba arkadaşlar benim tedavim dün bitti.tam 7 ay kullandım roaacutaneyi şuanda pek sivilce çıkmıyor eskiye bakış ama kırmızı lekeler aynen duruyorlar doktorum 1 ay cildin dinlensin dedi daha sonra dıacnel adlı bi iz kremi verecekmiş.bakalım inşallah sonuç iyi olur bu kremi kullanan varmı arkadaşlar nasıl faydası varmı vede ssk karşılıyor mu bilen varsa lütfen cvp versin.ayrıca hepimiz şifa buluruz kurtuluruz inşş

Slm kenten helva,demek tedavin bitti ne guzel darisi bizim basimiza.Ama ben sanki pek memnun kalmamissin gibi bi izlenim edindim yazdiklarindan.suanda pek sivilce cikmiyor flan demissin...Peki sana birsey sormak istiyorum izler duruyor demissin cok mu fazla bu izler yani seni rahatsiz edicek boyuttami off bu biz bu ilaci kullaniyoruz bu kadar ay bu kadar sikinti cekiyoruz tedavi bitiyo ve hala izlerle savasiyoruz izlerde bi nebze sivilce varmis gibi gosteriyor zaten degil mi?neyse insallah o dedigin krem sana yardimci olur ve izlerinde bi an once gecer.:1hug:iyi gunler

merhaba canım o dedigin kremi ben şu anda kullanıyorum, roaccutane tedavisi ile birlikte başladım kreme... gerçekten benim yüzümdeki izleri 1 haftada silikleştirdi.. ssk karşılamıyor avene diacneal krem.. ama gerçekten çok etkili...

:içelim: :içelim: :içelim:

Kızzlaaar geçiyorlar valaaa baş belaları.Ama Yarın dr. gitcem talil için, son zamanlarda mideme sancılar saplanmaya başladı, böyle bi iğneyi içimden bi yere batırıp çıkarıyolar gibi bi acı veriyo işallah önemli bişe değildir ama korktum.Zaten bütün yan etkilerini görüyordum ama böyle bişe yoktu.2. ayım bitmek üzere tedavide.sizede böyle bişe oldumu arkadaşlar.???

Canım eskiye bakış iyileşme var ama dediğin gibi izler hala duruyor kırmızı benek benek.çok aşırı değil ama var yani izler. inşallah sizinde tedaviniz biter yakın zamanda.

Arkadaşlar.. 3 ay 15 gün geçirdim bu kabusla henüz ve devam ediyorum. ben de depresyon,iştahsızlık,ve buaralar başgösteren kaburga ve eklem ağrısı etkileri oldu.YÜZÜME GELİNCE; arkadaşlar eskiden irin dolu 3-5 akne şimdi oldu, kırmızı,şiş ve ağrılı 7-10 sivilce;beyaz noktalarımda sadece çok umutlu bir bakışla sezilebilecek bir azalma var.Ama hala sevindirici bir belirtisi olmaması beni inanılmaz buhrana sürüklüyor..Buradaki yazıları okuyup duruyorum..Bende mi bir tuhaflık var, 2. ayında sevinç çığlıkları atan arkadaşların benden ne farkı vardı acaba.. Bu azalış aniden bir mucize şeklinde mi gerçekleşiyor,yoksa artık aynalarda umut aramaktan pes ettiğimizde mi... Sabretmekten sıkıldım ne yazık ki..... KÖTÜYÜM..

BUGÜN 11.GÜNÜM ARKADAŞLAR dudaklarımın aşırı kuruması dışında iyiyim.. sorun yok.. bende hala inanamıyorum dahaönce 2 kere roaccutaneye başlayıp ikisindede yan etkilerine dayanamayıp ilacı bırakmıştım... şimdi ise dudak kuruması dşında mucizevi bir şekilde tek bir yan etki bile olmuyor... bende hala şaşkınım ve allahıma bin şükürler olsun.. çünkü dana önce çektigimi ben bilirim..

senin adına çok sevindim keten helva çok şükür sonunda haaa başardınn artıkk sabırla beklemelisin... darısı başımıza diyorum.. daha bugün 4. ayına başladım inşallah bizlerde senin gb kurtulacaz bu illetten..sonuç nasıl amacına ulaştın mı???

kızlar dudak kuruması için sizlere bişey tavsiye edecem epey faydasını göreceniz ben çok memnun kaldımm nıvea nın dudak stigi gerçekten iyi geliyor bepanten hikaye valla.. bence daha çok kurutuyor..neyinnn:dance:

1.5 ay oldu başlayalı ellerimde pütür pütür kızarıklıklar oluşmuştu nemlendirici sürdüğümde de yanıyordu ellerim. doktora sordum bana excipial lipo diye bir krem yazdı yağ su solusyonuymuş onu kullandım acayip iyi geldi tabi ciltten cilde değişir ama başka bir şeyde bu kızarıklık için ellerimi hafif sıcak suda beyaz sabunla bir süre beklettim o zamanda inanılmaz yumuşamıştı ellerim. bide dudağım için vazelin kullanıyorum bepantheni sadece yüzümde kuruyan yerlere sürüyorum. ayrıca kırmızı izlerden kastınız kuruyan sivilcelerden kalan izler ise ben onları ilk etapta yoluyordum malesef sonra annem kendince çözüm buldu aldı bütün ipleri örgü ör unut diye o zamandan beri yüzüme fazla dokunmuyorum a.s

eklem ağrıları başlıyo galiba bende de . 2 gündür belim acaip ağrıyo...

tamam ama nedir yani yorumu olan yok mu... 4 ay bitmek üzere nerdeyse sonuç sıfır.. gören acır gibi bakıyo yüzüme.. yan etkileri de cabası. daha ne kdar sabretmem gerek.. 30 mg 60 kilo doz mu az acaba..benneyaptımkibenneyaptımki

eklem ağrıları başlıyo galiba bende de . 2 gündür belim acaip ağrıyo...

slm carmin canım korkmana gerek yokk bende de oldu ama şuan daha iyiyim emin ol ki geçiyor ama dikkat et okeyy bu arada ilacın kaçıncı aydasın..?

kızlar DİACNEAL, kremi roaccutane la birliktemi kullanıyorsunuz... fisfisfis

ben diacneal kremi roaccutane ile birlikte kullanıyorum... gece yatmadan önce sürüyorum sadece günde bir kere...

a.s a.s a.s

Merhaba kızlar benimde çok şükür 2.ayım bitti 3.aya girdim.ama silivcelerim giderek artmaya başladı.insan gercekten bazen aynaya bakmak istemiyor.ama gececeğine inanarak sabretmeye çalışıyorum.2 .ayım olmasına rağmen doktor banada göz damlası vedi.lensim patlayabilirmiş bu yüzden lens kullanmamda yasaklandı.İnsan herşeye dayanıyorda benim tahlillerde her gittiğimde bir sorun çıkıyor ona dayanamıyorum .hastaneden hep üzgün gelıyorum.bu seferde karaciğer enzımlerım 70 çıktı(max 40)umarım sivilcelerıim gececek dıye karaciğerimden olmam.SİZDE BÖYLE BİR SONUÇ ÇIKMIŞMIYDI?

oncelikle mrb.ben daha yeni 4. aya grdim ve yavas yavas duzelmeler basladi hala tek tuk sivilce cikmaya devam ediyo ama gecen aylarda olugu gibi degil kesinlikle.bende sabirla bekliyorum tamamen gectigi gunu gormeyi.ben daha once sormustum dr a neden duzelme yok diye klasik seyler soylemisti herkesin cilt yapisi farklidir kiminde erken kiminde gec duzelme baslar flan demisti .buarada bazen doz da az geliyo tedavi uzun surede sonuc verio demisti.iste boyle yani soylicek cok bisey yok dr sabret diyo herkes sbrt diyo sabredicez:sm_confused: bende 30 aliyodum dr bu ay 40 a arttirdi.seninde dr un belki bi dahaki ay arttirir dozu ve daha etkili olur..hee unutmadan gecen bi arkadas yazmisti buaraya sanirim bende tedavinin 6 ayinda bile sivilce cikiordu diye :çok üzgünüm: ins bizimki oyle olmazzzzz.umutlu olmaliyiz ilk once gecicek bunlar sonuctaa biliyorum cok zor ama yolun yarisindan cogunu bitirdik en azindn biz :1rolleyes: vee cok az kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…