Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bir de sunu merak ediyorum roaccutane kullanıp tedavisi bitip hamile kalıp dogum yapan var mı?

ilac vucuttan uzun surede atılıyor.zaten cocuk dusunmuyorum yakın zamanda ama yine de korkuyorum.doktorum tedavi bitiminden 6 ay sonra hamile kalabilirsin demisti.prospektuste 1 ay yazıyor.eczacım da 2 senede vucuttan atılır ilac dedi.dolayısıyla benim de kafam karısık bu konuda

merhaba mubas doktorlarımız hemen hemen aynı şeyleri vermişler, benimde roaccutanede 5. günüm.. bende sabah 20mg akşam 20mg olmak üzere günde 40 mg alıyorum...

la roche posay effeclar mousse derinlemesine temizleyici ve yatıştırıcı köpük kullanıyorum...

avene diacneal( akne ve akne izlerine etkin krem) kullanıyorum..
avene stick kullanıyorum dudak çatlamasına karşı...
avene clean-Ac (yaglı ve akneli ciltler için nemlendirici krem kullanıyorum)

roaccutaneye aynı gün başlamışız, ben allaha şükür şu anda iyiyim çok hafif bir dudak kuruması dışında henüz bişey çıkmadı... ilerleyen günlerde bekleyip görecegiz..

a.s a.s a.s

benim bi tanıdığım ilacı 7 ay kadar kullandı, sonra çocuk yapmak için bıraktı, şimdi 2 aylık bebişi var.. Korkma canım..

kızlar merhaba nasıl gidiyor roaccutane la günleriniz bu hafta doktora gidecem bakalımm ne kadar iyiye gidiyorumm ama sabretmek inan çok zorr artık kendimi tanıyamıyorum doğrusu boşverin kimseyi takmayınnn sonuşta mükafatını inş. görecezz artıkkk sivilceler hayal olacak inş. ama ben artıkkk yüzümdeki değişikliği görebiliyorum bu sevindirici bişey bence sizlere bi yardımdıda bulunmak istiyorum ilk duyduğumda bende çoooook gülmüştüm ama gerçekten haklılarmışşş .. dudaklarınızın çatlamasını aza indirgeyecek bişey söyleyecemm ama güleceksiniz gülebilrsiniz çünkü bende çok güldüm bebek yağı ve vicks bunu genelde çoğunuz biliyorsunuzdur inanın akşam yatmadan önce sürün sabah yumşacık oluyor dudaklarınız. korkmayın bişey olmuyor biraz yakıyor ama faydasınıda görüyorsunuz bende bi sağlıkçı olarak kullanıyorum emin olabilrsiniz denemkte fayda var derim...

merhaba sweetgirl.hadi bakalım beraber baslamısız umarım beraber muaffak oluruz.bana avene diacneal ya da o tarz bi krem vermedi doktorum.ama ihtiyac olur mu ki?sonucta roaccutane sivilce izlerini de gecirecek derimizi kuruturken.resmen deri yenilemis olacagız.kontrole gittigimde bi soruyım ben de bu kremi gerci daha 2 ay var kontrole.doktorum bana 2 aylık ilac kullanımından sonra kontrole gitmemi soyledi.

Carmincim icimi rahatlattın cok tesekkur ederim.

Bu arada kaptanın seyir defteri gibi tedavinin seyrini de yazayım :) bugun tam 7.gunum.ve bugun yuzumde kuruluk ve yanma basladı.yuzum atesim cıkmıs gibi yanar vaziyette ama 40 derece civarında diil tabii :) dudakta kuruma var ama asırı diil o da.

bugunluk bu kadar gelismeleri yazmaya devam ederim

ilacın içinde yazan 1 ay ama dr lar önlem olsun diye 6 ay diyorlar....mümkünse bizler de 6 ay bekleyelim bence arkadaşım:):):)

kizlarr merhaba simdi dr dan geldim 30 mg aliyordum ben kan tahlilimin sonucuna gore arttiracagini soyledi gunluk dozu.ben 4. ayima girdim suanda aktif sivilce yok yuzumde cok azaldi cikmasi ama izler var. insallah onlarda gecicek mutluyum cunku 2-3 ayim kaldi ve allahtan o ilk aylari atlattim gercekten coook kotuydu..

avene diacneal kullanıp memnun kalan var mı??? Yani izleri geçiriyormu?

slm miamor ne güzel ilerleme var yani haa adına sevindim valla nerdeyse bende arkandan geiyorum takiben bende yarın gidecem doktora bakalım sonuçlar nasıll inşallah şu illetten artık kurtuluruz sen lekeler için şuann bi krem kullanıyormusun kii ..

avene diacneal kullanıp memnun kalan var mı??? Yani izleri geçiriyormu?

selaaam bn kullanıorum yaklasık 3 hafta falan olmuştur ve gerçekten etkisini görüyorum..2 aylık kullanım gerektırıo 3.haftamda olmama raamen farkı goreblıorum suan ızlerım kırmızılıktan cktı ve kullandıkca silikleşmeye başlıyo...:sm_cool:

BENDE 8 GÜNDÜR KULLANIYORUM DİACNEAL, AMA GERÇEKTEN ÇOK ETKİSİNİ GÖRDÜM YÜZÜM DAHA AYDINLIK İZLER DAHA SİLİK.. 2 AYLIK KULLANIM GEREKİYORMUŞ EN AZ, BANA 1 HAFTADA BÖYLE YARDIMCI OLAN KREM 2 AYDA HARİKALAR YARATIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. GERÇEKTEN BEN ÇOK MEMNUNUM ÇEKİNEREK ALDIM, SONUÇTA PİYASADA BİR SÜRÜ İZ VE AKNELER İÇİN KREM VAR, AMA GERÇEKTEN ETKİLİYMİŞ..

:dance: :dance: :dance:

ayrıca bugün roaccutaneye başlayalı 8 gün oldu... dudaklarımda kuruma var... yüzümdede hafif hafif soyulmalar başladı.. allaha şükür şu anda çok iyiyim..

2 kere denemiş ve yan etkilerinde yarım bırakmış biri olarak... 3. denemem ve bu sefer çok daha iyi gidiyor...

ben gece yatmadan önce yüzümü la roche posayla yıkıyorum , sonrada tüm yüzüme diacneal sürüyorum..

ilk başta hafif bir yanma ve kaşınma oluyor ama birkaç dakika içinde geçiyor.. zaten ilacın kutusunda yazıyor eger yüzünüz iyi tolere ediyorsa gece yatmadan önce tüm yüzünüze sürün diyor, yok aşırı yanma falan oluyorsa sadece izlerin ve lekelerin üzerine sürün diyor...

sabah uyandıgımdada yine la roche posayla yıkıyorum ve üzerine avene CLEAN-AC krem sürüyorum bu krem ( roaccutane tedavisi olanlar için üretilmiş aşırı nemlendirici bir krem)

bide sabak 20 mg akşam 20 mg roaccutane içiyorum tedavim böyle gidiyor... sanırım cildimin aşırı kurumaması ve izlerin hafiflemesi dıştan müdahale sayesinde daha hızlı gidiyor... umarım hep böyle yan etkisiz gider tedavim..

bütün kızlar hepinize yan etkisiz günler diliyorum...

evet cnm bariz bi ilerleme var ama izler duruyo tabiki.Senin nasil?Buarada izler icin dr kontrolunde herhangi bisi kullanmadim hatta yarin ilaci yazdirmaya gittigimde sorucam dr a bu konuyu.ben tanidik bi eczacinin yaptigi bi kremi kullaniyorum yaklasik bi ay dir her gece yuzumu alkol karisimi biseyle silip o kremi suruyorum kesinlikle etkisi oldu bide normalde dr a sormadan bisi kullanmam ama bu kremin hic bi yan etkisi yok yani kurutmuyo yuzu.ekstra sivilce falan da yapmadi bende kullandim iste.neyse cnm insallah seninde sonuclarin iyi cikar benimde bakalim yarin dozu arttircak eger bi problem cikmazsa.

bende alayım o zaman. yüzüme nemlendirici bile süremiyorum sivilcelerde artış yapıyordu ilaca başlamadan önce..

bende 2 hafta sonra gideceğim kontrole ama daha 4 ayım var. şaka maka derken 2 ay olacak ne çabuk geçti zaman ya :S

mrb kızlar 3 gün önce 2. ayı bitirdim roaccutanede 3. ayın ilaçlarını almak için dr gitiim. ilk ay tahlillerim muhteşem çıktığından bu ay tahlil yapmadık...
50 mg ile devam ediyorum... 2 ay olmasına rağmen müthiş bir gelişme var bende 6. ayın sonunda hiç bişey kalacağını sanmıyorum...
birde doktorum bana bu ay İMEX adında bi krem verdi koyu bi krem fondoten renginde kapatıcı olsun diye vermedi ama... 3 gündür o kremide kullanıyorum ve bu sabah uyandığımda izlerde yavaş yavaş bir silikleşme olduğunu fark ettim İMEX kullanan varsa yazarsa sevinirim...

meraba canım bende de izler halen varr ama gerçekten artık sivilceler kurumaya yüz tuttu bu kesin bariz belli bende ama bence sen genede doktoruna sölemeden herhangi bi krem kullanma derim dozunu arrıracağınını sölemişsin? benim ilacın dozunu dr. geçen muayenede arttırmıştı, 10 mg fazla alıyorum yani günlük 50 mg alıyorum. korkmana gerek yok bişey olmuyor canım ama gerçekten daha çok etkili olduu umarım faydasını görürüm sen doktora özelemi giyorsun yoksa devlete mi? merakettim? görüşürüz canımm hoşça ve dostça kal..

merhaba arkadaslar ben de sivilce vardı gecti ama izleri var kırmızı kırmızı doktora gittim monodox ve benzamy diye ilac verdi bu lekelerden hemen kurtaracak bi ilac varmı

ben kullanmıştım fondoten gibi kapatıyor izleri ama son zamanlarda hiç faydasını görmedim. ilacın prospektüsünde tetrasiklinlerle kullanılmaz yazıyor imex te de tetrasiklin vardı bildiğim kadarıyla...yine dr lar daha iyisini bilir tabi

Tekrar mrb aynurcum bugun tahlil sonuclarimi aldim dedigim gibi dr 30mg dan 40 mg a yukseltti ilaci.Bu sekilde daha etkili olucak umarim.ben devlet hastanesine gidiyorum daha dogrusu askeri hastaneye.off ins bi an once iyice faydasini goruruz bu ilacin.ve sonunda istedigimiz sonucu almis oluruz.bi daha hic geri gelmez su gicik seyler:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…