arkadaslar benim bu 5. kutum..evet sivilcelerim azaldıı ama tamamen yok olmadı..yani daha 30 mg lık bir kutum daha var ancak kesin sonuca malesef ulaşamadım ben
Arkadaşlar bugün 3.5 ayımı geride bıraktım. Tahlillerimi yaptırıp doktoruma gittim. Kulaklarımdaki yaralar, ellerimdeki soyulmalar , kabızlık vb. sorunlarımı detaylıca anlattım. Bugün aynı zamanda psikiyatriye de gittim. Bana cilt doktorum neden psikiyatriye gittiğimi sordu. Biraz şaşırdır. Sonra tahlillerimde karaciğer enzimlerimideki değerlerin son derece artttığını , 15 gün sonra enzim değerlerini ölçtürmem gerektiğini ve 40 mg olan dozumun 10 mg düşürmemiz gerektiğini söyledi. Eğer değerler çok yüksek çıkarsa bir gün içip birgün içmeyebilirmişim. Ayrıca izler için tedavi bitiminden sonra bir 6 ay daha beklemem gerekecekmiş. Bugün moralim bozuk arkadaşlar. Doktor psikiyatristin yazdığı ilacı gördükten sonra bana aman sivilcelerini geçirelim derken seni kaybetmeyelim , biliyosun bu ilacın intihar ettirme eğilimi var dedi. Ben de moral taban yaptı. Hepinize sağlıklı günler.:1no2:
gülcem bence sen drunu değiştir. tavrı bir doktora yakışmayacak kadar negatif ve aptalca geldi bana.
ne demek ya senide kaybetmeyelim. bbu kadar dangalaklık olur mu??? bazı insanların onca yıl okuyupta nasıl dr olduklarına şaşmamak mümkün değil. Kendisinin psikiyatra gitmesi gerekli çünkü bir hastaya nasıl davranılması gerektiğini bilmeyecek şekilde davranış bozukluğu varmış kendisinde..
ceren merhaba valla benim doktorum yemek konusunda bişey demedi bana ama tabi yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum tabi aç da duracak değilsinn bol bol sebze yemeği yiyebilirsinn
yardımınıza ihtiyacım var! hem de acilen..çünkü moralim çok bozuk.ben de şu anda Tetradox kullanıyorum.Bir antibiyotik tetradox, bir krem tretin,bir jel aknılox. Fakat siyah noktalarım geçmedi. Sivilce daha çıkmıyor ama izler var. 1 aydır kullanıyorum. Geçer mi acaba? Yoksa ben de şu roccate ilacına mı başlasam? Lütfen cevap.. Bu arada dudaklarım kuruyor..