Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaslar benim bu 5. kutum..evet sivilcelerim azaldıı ama tamamen yok olmadı..yani daha 30 mg lık bir kutum daha var ancak kesin sonuca malesef ulaşamadım ben

zinnurcum peki sivilcelerin yine seni rahatsiz eder boyuttami suan.yani iyilesme cok mu az mi hem 1 ayin daha varmis belki busure icinde kesin sonuca ulasirsin biliyorum soylemek kolay hepimiz ayni derdi cekiyoruz 5 aya gelip hala sivilce cikmasi insani kotu yapar.sonucta insan her ayi sabirsizlikla bekliyor tamam bu ay gecmeye basliycak vs diye ..cok zor yaa valla..

gülcem bence sen drunu değiştir. tavrı bir doktora yakışmayacak kadar negatif ve aptalca geldi bana.
ne demek ya senide kaybetmeyelim. bbu kadar dangalaklık olur mu??? bazı insanların onca yıl okuyupta nasıl dr olduklarına şaşmamak mümkün değil. Kendisinin psikiyatra gitmesi gerekli çünkü bir hastaya nasıl davranılması gerektiğini bilmeyecek şekilde davranış bozukluğu varmış kendisinde..

Sen bana moral verdin canım benimde sana bi katkım olsun :teselli: sende okumuşundur kullanan arkadaşların yorumlarını sıkmayalım canımızı üzülmeyelim. Hani intahar eyilimi felan demişya doktor onlar reçetede de yazıyodu beni birazda onlar korkutmuştu takma kafana bi sivilceye yenilip hayatımıza son verecek değilizya ama haklısın onuda diyim benim psikolojimde normal sayılmaz baya etkiledi ama çevrenden ailenden arkadaşlarından destek al, sağlığın konusundada geçmiş olsun,formda arkadaşın biri ballı sütün, ilacın karaciğere olan etkilerine iyi geldiğini yazmış bende doktora sordum iç dedi.Canım Allah acil şifalar versin, sen moralini yüksek tutmaya çalış kendine dikkat et. Hep birlikte atlatıcaz bu günleri. Hem belki sonra roaccutane kullananlar olarak bi piknik düzenleriz bu günlerimizi anar güleriz....süprizzzzz

kesinlikle katılıyorum,bu ilacı kullanan milyonlarca insan var...moral çok önemli...moralimiz bozuk olursa her ilaç yan etki yapar,içtiğimiz ağrı kesicilerin bile o kadar çok yan etkisi var ki......benim de 4 kutu bitti,5.ye başladım,daha yeni yeni düzelmeye başlıyor,birbirimize ümit ve moral vermeliyiz....Gülcem arkadaşım hepimizin değerlerinde yükselme oluyor ,bunların hepsi tedavi bittikten sonra düzelecek,haydi şimdi lütfen gülümse ,eminim ki çok güzel bir kızsın arkadaşım:)
üstelik kullanılacak yağsız naturel makyaj ürünleri(fondöten) vichy ve laroche gibi izleri kapatmaya yarıyor,özel günlerde kullanılabilir...

Arkadaslar merhaba ben Kıbrıs'tan yazıyorum sizlere. Öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum. Bende 3 aydır Roaccutane kullanıyorum ve 40 mg olan dozumu doktor dün 50ye cıkardı. Yan etkilerden korkan yeni arkadaslarıma sesleniyorum kesinlikle korkmasınlar. Herkeste ayni etkiler görülecek diye bişey yok. Bekleyin we görün. Bende son 1-2 haftadır sırt we bel agrıları bas gösterdi ama emin olun igrenc bir ciltten cok daha iyi bunları cekmek... Sabırlı olun we dayanın, yaza mükemmel bir giriş yapacaksınız. :)

gulcemm oncelikle moralini yuksek tut bu konuda bir dr un dedigi digerini tutmuyo ama bir coguda bu ilaci tavsiye ediyor.intihar vakalarina gelince ben dr uma sormustum . guldu ve bana resimler gosterdi allah korusun suan benim sikayet ettigim sivilcelerin herhalde bi yuz kati falan di yara gibi ve dediki bu tur vakkalar zaten bu hastalikla senelerce mucadele eden ve bir turlu kurtulamayan insanlar psikolojileri zaten ileri derecede bozuk bu ilaci kullanirken dayanamayan insanlar ilac bi tesaduf vs dedi ne kadar doogru bilmiyorum ama tedavinin sonuna kadar umutlu olmayiliz.bende daha once depresyona felan girmistim ve suanda katlanmaya calisiyorum bu konuda zayifim yani takarim boyle herseyi ama guzel seyler dusunmeliyizki sonucu iyi olsun kendimizi birakmayalim.

ceren merhaba valla benim doktorum yemek konusunda bişey demedi bana ama tabi yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum tabi aç da duracak değilsinn bol bol sebze yemeği yiyebilirsinn

Aaynur teşekkür ederim. Doktor bana et yok, yumurta yok, yağlı şeyler yok, A vitamini içeren bişe yok (sütte de brokolidede A vitamimni var),domates, patlıcan, bulgurlu şeyler bunlardanda uzakdur, açı şeyler yeme dedi bi tatlıyı serbest bıraktı bende kahvaltıda sütle kahvaltılık gevreklerden yiyorum hazır çorbalar aldım arada onlardan yapıp yiyorum, zaten çikolatadan vazgeçemem bu. O yüzden sordum :) Ne yiycemi şaşırdım... bide yurtta kalıyorum o yüzden bayaa problem oldu.

bu ilacın yan etkilerine karşı kullanabileceğiniz kremlerden biri Cytolnat markasının Cytolac kremi. Tüm kuruluk problemlerini ve yeni akne oluşumlarını da önlüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
:teytey:arkadaşlar mrb bende bu ilaca başladım aslında ilk ay zoretanin kullandım fakar 2 kutudan sonra o ilaçtan eczanelerde bulamadım.şimdi Roaccutane kullanıyorum.ben ilaçtan çok memnunun şu anda 1,5 aydır kullanıyorum ve gözle görülür şekilde sivilcelerimde azalma oldu ilk hafta yüzüm çok kurudu falan şimdi gayet iyi durumda yanlızca dudaklarımda kuruma var.birde söylediğiniz gibi yediklerimize dikkat etmeliyiz çünkü bu ilaç zaten kolesterol yükseltiyo.umarım herkesin cildinde işe yarar ben umutluyum yerimseniben

evet benim kolesterolumü yükseltti biraz sınırın üstünde değil ama benim normal değerimin iki katı olmuş.yağlı yiyeceklerden uzak durmak lazım artık

slm arkadaşlar şuan o ilacı kullanıyorum sivilceler yüzünden psikolojim çok bozulmuştu ne kullandıysam fayda etmedi son gittiğim doktor tek çözüm olarak bunu önerdi ve şuan 2buçuk ay oldu ilk başta aşırı çıktı sonra etkisini gösterdi 3 ay falan daha kullanmam gerekli her ay kan tahlili oluyorum tek istediğim eski prütsüz en azından dikkat çekmeyen bir cilde kawuşmak bnm yaşım itibariyle ergenlik sivilcesi.ilacım tek etkisi dudaklarının feci kuruması zaten doktorunuz bunun içinde krem werir .

yardımınıza ihtiyacım var! hem de acilen..çünkü moralim çok bozuk.ben de şu anda Tetradox kullanıyorum.Bir antibiyotik tetradox, bir krem tretin,bir jel aknılox. Fakat siyah noktalarım geçmedi. Sivilce daha çıkmıyor ama izler var. 1 aydır kullanıyorum. Geçer mi acaba? Yoksa ben de şu roccate ilacına mı başlasam? Lütfen cevap.. Bu arada dudaklarım kuruyor..

roaccute ni siz istediğiniz için değil doktor uygun görürsen kullanabilirsiniz. Zaten doktorun verdiği özel belge olmadan alamıyorsunuz.
lekeler için ayrıca dra başvrun yada kimyasal peeling hakkında bilgi edinip onu yaptırın

o zaman bekleyeyim.Bu ay kontrole gittiğimde ne gbi bir durum olduğunu göreyim..teşekkürler..

Geçmiş olsun Ayşe :teselli:. Moralinin bozuk olmasını anlayabiliyorum. Ama bunun geçeceğine kendini inandır ,varya moralin etkisi çok büyük sen moralini yüksek tut. Bende daha düne kadar eski resimlerime bakıp ağlıyordur "o eski halimden eser yok şimdi" gibi şarkılar dinlemeye başlamıştım senağlama, ama burda arkadaşların desteğiyle düzeleceğime inandım. Bende 1 ay o botox etkisi yapan kremleri kullandım yaşayan bilir Allah sabır versin benim canımı çok yaktı o kremler dayanamadım bıraktım gidip doktorla konuştum tahliller falan yaptı bu hapı verdi 1,5 ay oldu kullanmaya başlayalı ben farkedemiyorum ama arkadaşlarım düzeliyosun diyolar a.s bide bir doktorla yetinme ben 2 doktora gittim 2 side bu hapı uygun buldu. Kendini üzme Allah başka acı vermesin

:teytey:arkadaşlar benım dor ay içine yenı gırdım çok fark ettı yaşasın ıkı ayım kaldı ama tabı ızler var benımde suratım çok yağlıydı ve şu ıkı gundur yağlı yedım bır ıkı tane çıkmıştı söndü sıze tavsıyem çok fazla yağlı yemekten kaçının yağlı yıyenler çogunlukla bu hışma uğruyorlar ve yan etkılerıne gelınce benım dudaklarım 5gunden başladı çatlamaya hala da oyle çok ta sınırlıyım ama ben bunu ılaca deyıl bu sıvılcılerıkazanan sıkıntılarıma bağlıyorum herkeze tavsıyem bu ılacı kullana hıç aklına kotu bişi getırmeden kullansın benım tahlıllerımde super çıkıyo sınırlıyım cıldım kuruyo belkı ızlerım var ama hiç sorun deyıl arkadaşlar oo hastanelerde ayağı olmayanlar hastalar neler neler gelıyo her gıttığınızde allaha sırf suratınızdakı sıvılceler için gıttığınıze şukur dıyelım mevlam ne eylerse guzel eyler çok sıktım ama bu konuda duşunun çok mantıklıca tşk arkadaşlar paylaştıklarınız için

reeecutan kullanan arkadaşlarrr azla yetınmesını bılmeyenler çoğu hıç bır zaman bulamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztatlicadiarzunaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik:a015::a015:

arkadaslar sizlerle paylasmak istedim yuzumde cok buyuk fark var.izler bile sonmeye basladi o kadar mutluyum ki :teytey: 1 hafta once ne kadar umutsuzdum 1 gun sonra bile ne olucagi belli olmuyo bi anda etkisini gostermeye basliyo gerci olsun artik o kadar da 4. ayima giricem 10 gun sonra .ins bu gecici bi sey degildir tekrar cogalmazlar.. darisi bu ilaci kullananlarin basina umarim bir an once tamamen kurtuluruz..

Arkadaşlar sabırlı olursak gerçekten işe yarayacak bir ilaç bu. Nolursunuz dayanmaya bakın çünkü sonra bebek gibi ciltleriniz olacak. İlkten bana da cok atıp tutmuşlardı. Yok böbrek hastası edermiş yok kısır edermiş neler neler... Siz kontrollerinizi aksatmayın we tahlillerinizi düzenli olarak yaptırın. We birde sabredin. :) Hepinize başarılar! Birde sormak istedigim bişey war yardımcı olursanız sewinirim. Tedawi bitince mutlaka iz kalır mı yoksa o aknelerin durumuna mı bağlı? Benim cildimde dıştan bakıldıgında az bişey wardı fakat beni rahatsız eden siyah noktalar we agrılı siwilcelerdi. Şimdi 3. ayımdayım we iyi sayılırım. Sizce bende de iz kalır mı? benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…