ya benimde burnumun içi çok kurudu,yara oldu,kanıyo arada bi.. çok acıyo yaa..uufff!!!
tabi canım iz filan kalmıyo. ilacı bırakalı 7 ay olucak ve dediğim gibi yıllardır ilkez cildim bu kdr güzel ve sorunsuz. tabi yediklerimede çok dikkat ediyorum.
yaprak rica etsem yanaklarını gösteren bi foto koyar mısın , malum türk insanı olduğum için görmeden inanamıoyrum :) lğtfen kızmayın arkadaşlar , yüzüm o kadar kırmızı ki anlatamam.yerimseniben
gülcemcim buraya fotoğraf koyamıyorum ama istersen facebooktan yaprak hüsnüoğlu diye arat ekle beni bak fotolarıma:))
çok kafanıza takmayın arkadaşlar önemli olan o ağrılı aknelerden kurtulmanız.şunu söyliyim o kırmızı lekeler geçiyo ama hemen değil.
kırmızı izler geçiyo kızlar.kafanıza takacağınız en son şey kırmızı izler olmalı bence,sonuçta ağır bir ilaç kullanıyorsunuz. yalnız çok zor ve yavaş geçiyorlar.
tedavinin tadını çıkarın.bide beni facebookdan nasıl bulamadınız anlamadım? yaprak hüsnüoğlu yazın hemen çıkarım.
ya kızlar benim dudağımda uçuk gibi bişey çıktı. daha doğrusu uçuğa benziyo ama alt dudağımda minik üç tane sivilce yanyana çıkmış. hiç dudak evremde çıkmazdı ya :S
sizdede böyle oldu mu??