Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
valla kirmizi izler bende de var ama takmiyorum suan cunku suan tek istegim yeni sivilcelerin cikmamasi sivilce cikmasin da kirmizi izler kolay gibi geliyor ben bu ilaca baslamadan once bu kadar kotu degildi yuzum suan 3 ayin bitmesine 15 gunum flan var ve biraz olsun duzelme gormuyorum.normal mi sizce kizlar bilmiyorum gunde 30 mg aliyorum.Dr a sormustum acaba dozu yukseltsek nasil olur diye kilomu sordu bu doz bile fazla senin icin dedi...bilmiyorum yavas ilerliyorum herhalde ben...cooook sabir gerektiyor bu ilac 3 ay gecti ve bu sure hic te az degil sonucta bu kadar agir bi ilac aliyosun bari bi sonuc gorsem rahatliycam kuruma falan da yok bende sadece dudaklarimda oda cok degil.off neyse bugun biraz umutsuz hissediyorum kendimi..

aynen cnm ben de senin gibi düşünüyordum...ilaca başlamadan önce daha iyiydi gibi geliyordu... şu an 3.ayım dayım bu aralar düzelmeyi farkediyorum,moralimizi bozmayalım çünkü sonuç iyi olacak .....

yaprak facebook tan ekledim seni ve gördüğüm fotolara inanamadım ben . yüzünde sivilce ile alakalı pek bi kalıntı yok :) ayrıca çok güzelsin . umutlarımı bine katladın . çok teşekkür ederim. işte moral bu oldu valla. çok sağol. ne zaman moralim bozulsa fotolara bakıp bakıp durucam :))))):nazar: aman nazar değmesin.

gulcem merhaba nasılsın..sende roaccutane kullanıcısı olmaslısın ne zmandır kullanıyorsun bende kullanıyorumda. ama inan sabretmek çok zor bu arada yaprak gerçekten çok güzel şeyler yazmışş umarım bizde çok iyi sonuçlara ulaşırız kendine iyi bakk görüşmek üzere :1hug:

aynen cnm ben de senin gibi düşünüyordum...ilaca başlamadan önce daha iyiydi gibi geliyordu... şu an 3.ayım dayım bu aralar düzelmeyi farkediyorum,moralimizi bozmayalım çünkü sonuç iyi olacak .....

slmm mgorgun 3aydır kullanıyorsun demekki aynı gidiyoruz evet bu ay bende düzelme olduğunu farkediyorum gözle görülmeye başladı artık! ama ellerimin üstünde pullanmalar meydana geldi acaba normal mi? sende öle bişey oldumu ? bu ay doktorum da ilaç dozunu arttırmıştı acaba onamı bağlı bide çok fazla ağrılarım oluyor sırt ve kaburgalarımda normal mi acaba..

bende kullandım aynı ilacı. kullanmadan önce çok tereddüt ettim. doktorum ilaca başla, yan ettisini hissettiğin anda keseriz ilacı dedi. kardeşimde kullandı ayrıca. ikimizdede yan etki yapmadı. bence kullan, yan etki hissedersen doktorunada danışıp bırakırsın.

slmm mgorgun 3aydır kullanıyorsun demekki aynı gidiyoruz evet bu ay bende düzelme olduğunu farkediyorum gözle görülmeye başladı artık! ama ellerimin üstünde pullanmalar meydana geldi acaba normal mi? sende öle bişey oldumu ? bu ay doktorum da ilaç dozunu arttırmıştı acaba onamı bağlı bide çok fazla ağrılarım oluyor sırt ve kaburgalarımda normal mi acaba..

slm aynur,
ellerimin üstünde pullanma olmadı ancak aşırı kuruluktan olmuştur tahminim...yan etkileri arasında ağrı yapabileceği de yazıyor ancak çok fazlaysa dr na sor bence...ilk zamanlar bende de eklem ağrıları olmuştu tatlım...

mgorgun ne kadar guzel cok sevindim senin adina ne diyim darisi benim basima artik.evet ins bu gunleri unutucaz sonucunu gordugumuzde.

Aynur benimde ellerim ustunde bazen yani cook nadir kirmizi kirmizi puturcukler oluyo ama bi gunde geciyo ilacin etkisi olup olmadigindan bile emin degilim acikcasi.

istersen sorunu ben cevaplıyim mi amor merak etme o yan etkisi bendede oluo ara ara sora geçio.o kuruluğun etkisi.ayrıcada sivilcelerinin geçmeye başlamasının bi etkisidir.bn 3.ayımdayım ordan biliom yani. geçmiş olsun sağlıklı günler

istersen sorunu ben cevaplıyim mi amor merak etme o yan etkisi bendede oluo ara ara sora geçio.o kuruluğun etkisi.ayrıcada sivilcelerinin geçmeye başlamasının bi etkisidir.bn 3.ayımdayım ordan biliom yani. geçmiş olsun sağlıklı günler

cok tesekkurler anatolianrock kirmizi lekeler bi tarafa da su sivilceler gecse bir an once baska bisi istemiyorum.bende 3. aydayim hatta 15 gun sonra 4. ay icin kontrole gidicem insallah...buarada suanda yuzumde 2 tane buyuk sert kutle gibi seyler var sivilce desem degil yani onlar sanki hep kalicak gibi geliyo bi ara sisiyo sonra tekrar sonuyolar.biktim artik gercekten.buaralar bende hep sikayet ediyorum ...gerci belli olmuyo bazende umutlu bakiyorum gecicek bunlarda vs diyorum :bbo: buarada kizlar yuzume eczacinin yaptigi bi karisimi suruyorum geceleri izlere iyi gelen yogun kivamli bembeyaz bi krem .10 gun oluyo kullanmaya baslayali iyi gibi bakalim ise yariycakmi kremi surmeden alkol gibi biseylede yuzumu temizliyorum.bi yan etkisi olmadigi icin kullanmaya devam edicem ise yararsa haber veririm sizlere bakalim

Ya bunları okuyunca sevindim valla. Psikolojim berbatlaştı bende bişe yoktu ne olduysa bu 2007 Temmuz ayından sonra oldu. Bir anda. Şimdi eski resimlerime bakıp ağlıyorum ne kötü bişe ya.1,5 aydır kullanıyorum bende bu ilacı 2 doktora gittim 2 side bu ilacı verdi.Dediğiniz kuruluk, ellerde kırmızı benekler, dudaklarda kuruluk............ :KK43: geçicek dimi yaaaa

Bide yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum ama doktorA kalsa açlıktan ölürüm hep yemiceklerimi saydı BEN NE YİYCEM..? Arkadaşlar siz ne yiyosunuz :)

slm aynur,
ellerimin üstünde pullanma olmadı ancak aşırı kuruluktan olmuştur tahminim...yan etkileri arasında ağrı yapabileceği de yazıyor ancak çok fazlaysa dr na sor bence...ilk zamanlar bende de eklem ağrıları olmuştu tatlım...

teşekkür ederim mgorgun herşeye rağmen idare etmeye çalışıyorumm napimmm. mecburen canım görüşürüzz kendine iyi bakk öpüldün.:1hug:

mgorgun ne kadar guzel cok sevindim senin adina ne diyim darisi benim basima artik.evet ins bu gunleri unutucaz sonucunu gordugumuzde.

Aynur benimde ellerim ustunde bazen yani cook nadir kirmizi kirmizi puturcukler oluyo ama bi gunde geciyo ilacin etkisi olup olmadigindan bile emin degilim acikcasi.

canım bilmiyorum neyden kaynaklanıyor ama galiba kuruluktann napalım artık katlanacazz en büyük sevincimde artıkk saçlarım çok geç yağlanıyor bu benim için süper bişeyy artıkk gına gelmişti hergün saç yıkamaktann ..

Bide yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum ama doktorA kalsa açlıktan ölürüm hep yemiceklerimi saydı BEN NE YİYCEM..? Arkadaşlar siz ne yiyosunuz :)

ceren merhaba valla benim doktorum yemek konusunda bişey demedi bana ama tabi yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum tabi aç da duracak değilsinn bol bol sebze yemeği yiyebilirsinn

bende 2 ayri doktora gittim ama ikiside yemek konusunda hic bise soylemedi valla ben dikkat bile etmiyorum ne yiyip icecegime.normalde cok yagli abur cubur vs yiyen bi insan da olmadigim icin belkide bi sorun olmuyo.buarada bu ilac a vitamini yukledigi icin bunyeye a vitamini almamami soylemisti doktor sadece yiyeceklerdede a vitamini olan seylerden uzak dursak iyi olur hic yemiycez demek digilmis tabi asiri miktarda tuketmemek gerekiyormus sadece.

canım benim kiz kardeşim kullanıyor bu ilacı. yan etkisi ewet cokmuş. saten her ay kontrol olunuyor kan weriliyor we karaciğer enzimlerine bakıyolarr. we imza alıyor doktor tedawiyi kabul ediyorum die. kız kardeşimde dudakta çatlamalar yaptı başka bi yan etkisi şimdilik yok. kardeşimin nişanlısının cildi çok kötüymüş bu ilacı kullanmış we çok faydasını görmüş cildi pırıl pırıll

ya ne kadar guzell boyle iyi sonuclari duymak.Sonumuz iyi olucak insallahh:smiley-cool:

Ya bunları okuyunca sevindim valla. Psikolojim berbatlaştı bende bişe yoktu ne olduysa bu 2007 Temmuz ayından sonra oldu. Bir anda. Şimdi eski resimlerime bakıp ağlıyorum ne kötü bişe ya.1,5 aydır kullanıyorum bende bu ilacı 2 doktora gittim 2 side bu ilacı verdi.Dediğiniz kuruluk, ellerde kırmızı benekler, dudaklarda kuruluk............ :KK43: geçicek dimi yaaaa

cerencim hoşgeldin inan aynı durumları ben de yaşadım eski resimlere bakıp bakıp ağladım isyan ettim lanet ettim vb. Her aynaya bakışımda kendimi tanıyamadım ama şu an 3 ay 15 gün oldu. Bugün doktoruma gidicem ve yüzümün durumu ile ilgili detaylı bi yorum yaptırıcam kendisine. Şimdi ise kendimle biraz daha barışık bi hale geldim en azından kabullenmeyi öğrendim çünkü isyan ederek bir yere ulaşamıyor insan. Şu an sivilcelerim sönmüş durumda ve kırmızılıklar kaldı. Onlar da diğer arkadaşların dediğine göre zamanla geçecekmş.Biz bence sadece sivilcelerimize oddaklanmasak onlar daha çabuk geçecekler . İstenmedikleri yerde barınamayacaklar. Kendine iyi bak , geçicek hepsi inşallah. Arada bi bu kriz durumları bana da oluyo :)

Bir de ben pek inanmıyordum ama stres baya etkiliyormuş. Ben bazı sorunlar yaşıyordum ve bunlarla savaşırken birde sivilce sorunum çıktı.
İlacı kullandığım 2. ay bu ve stresimle birlikle sivilcelerde azaldı. Yani eskisi gibi kocaman çıkmıyorlar.

Bir de geçen ay regl olduğumda koyu bir parça gibi geldi ilk gün. Acaba ilacın yan etkisi mi bu anlayamadım. Demir eksikliği tedavisinde kullanılan ilaçlar böyle yan etkiler yapıyorlarmış ama roaccutane yapıyor mu bilmiyorum :S

arkadaslar benim bu 5. kutum..evet sivilcelerim azaldıı ama tamamen yok olmadı..yani daha 30 mg lık bir kutum daha var ancak kesin sonuca malesef ulaşamadım ben:KK43:

Arkadaşlar bugün 3.5 ayımı geride bıraktım. Tahlillerimi yaptırıp doktoruma gittim. Kulaklarımdaki yaralar, ellerimdeki soyulmalar , kabızlık vb. sorunlarımı detaylıca anlattım. Bugün aynı zamanda psikiyatriye de gittim. Bana cilt doktorum neden psikiyatriye gittiğimi sordu. Biraz şaşırdır. Sonra tahlillerimde karaciğer enzimlerimideki değerlerin son derece artttığını , 15 gün sonra enzim değerlerini ölçtürmem gerektiğini ve 40 mg olan dozumun 10 mg düşürmemiz gerektiğini söyledi. Eğer değerler çok yüksek çıkarsa bir gün içip birgün içmeyebilirmişim. Ayrıca izler için tedavi bitiminden sonra bir 6 ay daha beklemem gerekecekmiş. Bugün moralim bozuk arkadaşlar. Doktor psikiyatristin yazdığı ilacı gördükten sonra bana aman sivilcelerini geçirelim derken seni kaybetmeyelim , biliyosun bu ilacın intihar ettirme eğilimi var dedi. Ben de moral taban yaptı. Hepinize sağlıklı günler.:1no2:

kızlar benimde ellerimn üzeri pütür pütür ve kırmızı.doktorum bana elime yuzume ve vucuduma surmem için excipial hydro diye bir krem verdi ben çok faydasını gördüm.eczanelerde 5.50 ytl ye satılıyor.hem fiyatı uygun hemde bana gayet iyi geldi.ama en buyuk problemim şuan kabızlık.2. ayımın sonundayım ilac inanılmaz iyi geldi.burnumun ustu siyah noktadan geçilmiyordu bir tane bile kalmadı şuan.10 gundur cıddı derecede kabızlık cekıyorum ve cok rahatsızım.bu kabızlık ne kadar zaman sürüyor acaba bir bilgisi olan varmı?

X