merhaba arkadaşlar,
ben roaccutane tedavisini iki kez yan etkilerinden dolayı bırakmış bir insanım.. dün dermotologuma gittim, yeniden kan tahlili ve alerji testi yaptırıp.. 40 mg olarak bugün roaccutaneye başladım..
daha önce yan etkilerinden dolayı eklem agrıları, kuruma v.s oldugundan yarıda bıraktıgım ilacı bu sefer ne olursa olsun bırakmamaya çalışıcam... çünkü yüzümdeki sivilcelerin tek çaresi roaccutane bunu anladım...
ve inanır mısınız arkadaşlar ilk ilacı dün gece ikinciyide şimdi aldım, ve şu anda dudaklarım kupkuru, bende deli gibi yan etki yapıyor...
ayrıca doktorum, avene clean- ac yaglı akneli ciltler için nemlendirici verdi. ilacın kullanım alanı: sadece roaccutane tedavisi esnasında veya aşırı kuru yangılı ciltlerinn yatıştırılmasında kullanılır...
ayrıca avene stick verdi çok kuru çatlamış dudaklar ile roaccutane tedavisi görenlere verilirmiş..
akne izleri içinde avene diacneal 30 ml verdi (akne ve akne izlerine etkin krem)
bide sabah akşam yüzümü yıkamam için LA ROCHE- POSAY EFFACLAR MOUSSE (derinlemesine temizleyici yatışrırıcı köpük)
daha önce iki kere deneyim yan etkilerinden dolayı bıraktıgım için, bide bunları deneyip iyi geldigini bildigim için aldım..
doktorum 40 mg ile başlattı.. sabah 20 mg akşam 20 mg alıyorum... 47 kiloyum..
not: avene diacneal ( 2 ay düzenli kullanıldıgı zaman izlere çok iyi geliyor)