- 17 Ekim 2007
- 190
- 0
- 41
kızlar recetesiz satılıyormu bu ilaç ?
slm arkadaşlar bende bu sabah doktora gittim ve kan testimi yaptırdım.akşama ilacım gelicek ve bende başlıcam.çok fazla sivilcem yok ama genede moralimi bozmaya yetiyor.ergenlikten beri bu problemi ççekiyorum.daha önce bir öok ilaç denedim.tetradox ve tetra adında iki ilaç kullandım bunların tedaviside 6 ay sürdü.dedavi süresinde hiç sorun yaşamadım.6 ayın sonunda cildim çok güzel oldu fakat 5-6 ay sonra tekrar başladı.bunda da aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum.umarım bu kesin çözümdür.sivilcesiz bir hayat istiyoruuummm
merhaba arkadaşlar ben de uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum.geçen sene 6 ay tetradox tedavisi gördüm 5-6 ay kadar cildim harikaydı ama 1 ay önce tekrar çıkmaya başladılar tekrar doktora gittim o da tahlil sonuçlarıma göre bu ilacı yazacağını söyledi ama internetten araştırınca çok korktum.aslında çok kötü bir cildim olduğu söylenemez kapatıcılarla idare edebilirim ama ben fondotensiz pudrasız yaşamak istiyorum.bu yan etkilere değer mi bilmiyorum birkaç doktora daha gitmeyi düşünüyorum
arkadaşlar roacctone içtiğim günler midem çok kötü oluyor. ara verdiğimde geçiyor. sizinde oluyormuydu. üstelik 10 mg da bile
a.s. mrvdnz,geçmiş olsun. bende uzun zamandır sivilcelerle uğraşıyorumbirr çok tedavi gördüm sonuç vermedi.bu ilacın 5. ayındayım ve şu anda sivilcelerim kamadı. yan etkilerinden ben de korkmuştum ama kuruluktan ve saç dökülmesinden başka bi yan etkisi olmadı.tabi birkaç doktora gidip emin ol.ama yan etkilerinden korkma bana sorarsan. sivilcesiz mutlu günler:dance:
tuldencim mesela şimdi midem çok iyi ama öğlen ilacımı içtikten sonra midem ekşiyor çok kötü göğsümü sıkıştırıyor. offf oofff sırf buyüzden akşamları içmem gereken 20 mg içmiyorum sadece öğleye doğru 10 mg içebiliyorum.ama doktor sabah akşam demişti
a.s. angel, bu ilaç reçetesiz satılmıyor.zaten test yaptırmadan kesinlikle başlama bu ilaca.yan etkilerini biliyorsundur.kendini riske atma canım. mutlu günler:dance:
şadiyecim 5. ayındasın biz daha yolun çok başındayız 22 gündeyim ben sana sorum gerçektende dışardan görenler sendeki gelişmeyi fark ediyormu??? bide izler ne durumda onlarada faydası oldumu...
merabaa arkadaşlarr bnde roaccutane kullanıormm 3. ayım btti bgn 4. aya başladımm..yüzümde yeni sivilceler çıkmıoo ama yüzümm çokk kızardıı ve izler duruoo gibi...izler ne zaman geçmeye başlıo ya inanınn geçmicek die korkuorum.sivilce çıkmalarım btti sayılır we artık heralde izler geçmeye başlar dimii:))) 3. ayı btipte 4. 5. aydan ya da daha ileride gidenlerden çok merak ediorum onlar şuanda ne durumda?? izler geçiomu ya da sivilce çıkmaları bttimi??
a.s. ciğtanesi,öncelikle geçmiş olsun.umarım artık sorunun kökten çözülür.sivilcesiz günler dilerimsırnaşık şey
merhaba arkadaslar. Ben 2. ayıma girdim. Doktoruma kontrole gittiğimde bu ilacın kıllanmaya neden olup olmadığını sordum . O da çok nadir öyle bir yanetkisinin olduğunu söyledi. Benim sizlere sormak istediğim daha önce bu ilacı kullananan arkadaslardan kıllanma sorunu yaşayanlar , kacıncı aydan itibaren farkettiler ve nasıl farkettiler?