Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar roacctone içtiğim günler midem çok kötü oluyor. ara verdiğimde geçiyor. sizinde oluyormuydu. üstelik 10 mg da bile

a.s. ciğtanesi,öncelikle geçmiş olsun.umarım artık sorunun kökten çözülür.sivilcesiz günler dilerimsırnaşık şey

a.s. mrvdnz,geçmiş olsun. bende uzun zamandır sivilcelerle uğraşıyorum birr çok tedavi gördüm sonuç vermedi.bu ilacın 5. ayındayım ve şu anda sivilcelerim kamadı. yan etkilerinden ben de korkmuştum ama kuruluktan ve saç dökülmesinden başka bi yan etkisi olmadı.tabi birkaç doktora gidip emin ol.ama yan etkilerinden korkma bana sorarsan. sivilcesiz mutlu günler:dance:

arkadaşlar roacctone içtiğim günler midem çok kötü oluyor. ara verdiğimde geçiyor. sizinde oluyormuydu. üstelik 10 mg da bile

zeytin gözlüm ben bugün 22 günümdeyim ilk bir hafta midemde çoook kötü ağrılar olmuştu ama şimdi hiç kalmadı...

tuldencim mesela şimdi midem çok iyi ama öğlen ilacımı içtikten sonra midem ekşiyor çok kötü göğsümü sıkıştırıyor. offf oofff sırf buyüzden akşamları içmem gereken 20 mg içmiyorum sadece öğleye doğru 10 mg içebiliyorum.ama doktor sabah akşam demişti

şadiyecim 5. ayındasın biz daha yolun çok başındayız 22 gündeyim ben sana sorum gerçektende dışardan görenler sendeki gelişmeyi fark ediyormu??? bide izler ne durumda onlarada faydası oldumu...

canım aynı ağrıları bende çektim hatta 1. haftadan bırakmayı bile düşündüm... ben ağrılara daha fazla dayanamayınca doktora gittim ve bugün yarın geçer merak etme demişti gerçektende öyle oldu sadece 1. hafta seninle aynı ağrıları çektim... şu anda hiç bi ağrım yok

a.s. angel, bu ilaç reçetesiz satılmıyor.zaten test yaptırmadan kesinlikle başlama bu ilaca.yan etkilerini biliyorsundur.kendini riske atma canım. mutlu günler:dance:

haklısın cnm yan etkileri varmış baya.. teşekkür ederim
a.s.

merabaa arkadaşlarr bnde roaccutane kullanıormm 3. ayım btti bgn 4. aya başladımm..yüzümde yeni sivilceler çıkmıoo ama yüzümm çokk kızardıı ve izler duruoo gibi...izler ne zaman geçmeye başlıo ya inanınn geçmicek die korkuorum.sivilce çıkmalarım btti sayılır we artık heralde izler geçmeye başlar dimii:))) 3. ayı btipte 4. 5. aydan ya da daha ileride gidenlerden çok merak ediorum onlar şuanda ne durumda?? izler geçiomu ya da sivilce çıkmaları bttimi??

şadiyecim 5. ayındasın biz daha yolun çok başındayız 22 gündeyim ben sana sorum gerçektende dışardan görenler sendeki gelişmeyi fark ediyormu??? bide izler ne durumda onlarada faydası oldumu...

a.s. canım,bende ki gelişmeyi farketmemeleri mümkün değil.benim suratım leblebi büyüklüğünde aknelerle doluydu.şimdi hiç kalmadı.ama akneler büyük olduğu için kızarıklıklarım çok.ama onlarda eskisine nazaran sönmeye başladılar.4 ay daha kullanacağım ve kızarıklıklarımın iyice azalıcağına inanıyorum.doktorum gerekirse tedavi sonunda peeling yaparız dedi. sende tedavine inan ve hiç kötüsünü düşünme!!! umarım gün geçtikçe iyi haberlerini duyarız. sevgiler:dance:

a.s. too-be,ben 5. ayımdayım.tedavinin bir kısmını atlatmışsın,sivilceler kalmamış.benimde sivilcem yok artık.ama yüzüm çoğu zaman kızarık durumda.o da cildimiz hassaslaştığı için oluyo.soğuk ve sıcak gördümü hemen kızarıyo.izler de yavaş yavaş sönüyo.izlerinin birden geçmesini beklersen hüsrana uğrarsın.sabret ve tedavine inan geçecektir kızarıklıkların inşallah:dance: sevgiler

bu arada too-be cim sivilce sadece adet günlerimde çıkıyo 1 yada 2 tane. e okadar da olsun.

slm ben 2 yıl önce kullandım ve şuan yine kullanıyorum.çünkü sivilceler yeniden çıktı yalnız sivilcelerin tekrar çıkmasının herkeste gerçekleşeceğini sanmıyorum.çünkü benimki stresten tekrar çıktı.bu ilacı doktorlar en fazla 6 ay kullandırıyorlar vücut değerlerinde değişim oluyor yalnız intihara sürükleyecek boyutta değil.bu ilacı kullanırken dudakların çatlayacaktır vazelin veya yağ bazlı bi krem kullan bunun için.ve alkol kullanmamaya dikkat et.ayrıca kimseye kan verme ilacı kullanmayı bitirdikten bir sene sonraya kadar bunun sebebide hamile bi bayana senin kanının verilme ihtimalinin olması.bu ilaç hamilelerde sakat doğuma neden oluyor yalnız bu senin ilerde sakat çocuk doğuracağın anlamına gelmiyor.ilacı tavsiye ederim çünkü cildini cillop gibi yapıyor :) bide ilacı kullanırken a vitamini kullanma.doktorun roaccutane yeterli gördüğü kadar kullandıracaktır 6 ay değil.sivilcelerinden kurtulman dileğiyle :) banu ben arkadaşımdan yazıyorum byee

merhaba arkadaslar. Ben 2. ayıma girdim. Doktoruma kontrole gittiğimde bu ilacın kıllanmaya neden olup olmadığını sordum . O da çok nadir öyle bir yanetkisinin olduğunu söyledi. Benim sizlere sormak istediğim daha önce bu ilacı kullananan arkadaslardan kıllanma sorunu yaşayanlar , kacıncı aydan itibaren farkettiler ve nasıl farkettiler?

palomaa merhaba zoretanın kullanmaya başlamışsın banada doktorum o ilacı vardı benım 20.günüm yüzümde akneler arttı kurulukda başladı özellıkle dudaklardaa cok fazla sen kaçıncı günündesın sende nasıl etkı gösterdı merak ettım

a.s. ciğtanesi,öncelikle geçmiş olsun.umarım artık sorunun kökten çözülür.sivilcesiz günler dilerimsırnaşık şey

şadiye çok teşekkür diyorum ilaca başladım bugun 3. günüm umarım kurtulurum bu sivilcelerden.yan etkilerine bile razıyım yeterki gitsinler.:tomato:

süprizzzzzyazdıklarınızı okudum ne ilaçmış be cildim aşırı kuru kışın hele faydası olurmu

ben iki dün başladım roaccunte ilacına ve özellikle sordum ama benim doktorum böyle bir yan etkisi olmadığı ve sadec kuruluğa yoıl açtığını söyledi bakalım hangisi doğru söylüyor demekten başka bişey gelmiyor dilime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…