Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaşlar.. sanırım herkes benimle aynı dertten mustarip :KK43:( ben başlayalı 1 ay 14 gün oldu ilk günden beri sivilcelerim geçmesine rağmen izlerim olduğu gibi duruyor ya eğer geçmezse çok üzülücem bu kadar zahmet çektiğime :KK43: çok hassaslaştı cildim havalar soğuduğundan beri her dışardan eve geldiğim zaman yüzüm kızarık oluo deliriorum işte ozamanlar :KK43: arkadaşlar morale ihtiyacımız var hiç yok mu iz tedavisi gören aranızda?

merhabalar hepinize..
ikinci ayım doldu ,günde 20 mg kullanıyorum ,bugün doktorumla görüşeceğim,dozu artırıp artırmayacağına karar verecek ..genel anlamda sivilcelerimde azalma ve kuruma var,ancak izler çok belirgin olmasa da kırmızı kırmızı ben de de mevcut :) doktoruma soracağım ilerleyen aylarda bu tedaviyle düzelecek mi yoksa ekstra birşeylere (peeling vs)ihtiyaç duyulacak mı diye ...konuyla ilgili cevabını size de bildireceğim sevgili arkadaşlar ..
hepinize mutlu haftalar :)

uf arkadaşlar ne kadar sorun yapmışsınız yaw...
bi sakin olun 17 ekimde başladım kullanmaya ekimde 30 mg la başladım bu ay 40 mg kullanıyorum her ayda tahlil için çağırıyo doktorum.öyle sinirlerim falanda bozulmadı korktuğum gibi
sadece geceleri karabasan denilen bir olay vardır bilirsiniz.çocukluğumdan beri o vardır bende..geceleri rahat uyuyayım diye bir ilaç verdi sakinleştirici ooooh keyfim yerinde...geçecek takmayıııınnn...

Takmayın etmeyin diyenleri tebrik ediyorum açıkçası..Ya ciddi bir akne sorunları yok ya da gayet kendileriyle barışıklar ve çevrelerindeki insanlarda baya bir pozitif...

Maalesef makyajsız dışarı çıktığım zaman "ay ne iğrenç" "ay ne kötü olmuş vs gibi sözlerin yanı sıra, sinir bozucu bakışlarla rahatsız ediyor beni çevremdekiler..
Ancak makyaj yapıp izleri kapattığım zaman yapılmadık yalakalık bırakmıyorlar..

Yüzümde sivilce yoktu benim. reglim yaklaşırken çıkardı tek tük son 3 ayda arttı ve ısırık gibi kocaman kocaman lezyonlar çıkmaya başladı...

1 haftadır zerotanin adlı ilacı kullanıyorum ve şu ana kadar bir etkisini görmedim.

rocautane adlı ilacı bilemeyeceğim ama zerotanininde hamilelikle ilgili yan etkileri var ancak ilaç bırakıldıktan 1 ay sonra hamile kalınması sakıncalı olmuyor.

ilacın etkisi 6 ay sürüyor 1 yıl,2 yıl sürüyor diyenler bunları neye dyanarak söylüyorlar?
Herhangi bir araştırma sonucunda sakat doğuma mı rastlanmış?

Yoksa sadece paranoya mı bunlar...

bende 52 kiloyum ve günlük 40 mg alıyorum. yemekle birlikte almamı söyledi dr sizde mi yemekle alıyorsunuz=?

merhaba ben bu ilacı 10 gündür kullanıyorum, çok fazla midem bulanıyor, dün sabah çok fazla kusup doktora gittim. İlacın yan etkisiymiş. ben böyle 6 ay nasıl geçircem bilemiyorum.ama cildim şimdiden düzelmeye başladı, bırakmak istemiyorm.

arkadaşlar merhaba ilacı kullanan arkadaşlara birkaç sorun olacak yardımcı olursanız sevinirim. bana da geçen yaz başında doktor tavsiye etmişti ama cilt hassaslaşacak diye kışın başlayalım dedi ben de bir kaç gün içinde tekrar muayne olacağım ilaca başlamak için ama kan testi falan vermem gerekiyormuş aç karnına tok karnına gibi bişey fark edermi size doktorlarınız uyarısı neydi öğrenebilirmiyim bide ssk bağkur gibi sigortalar bu ilacı karşılıyormu. yardımcı olursanız sevinirim...

Aç karnına gideceksin teste..emekli sandığı karşılıyor, muhtemelen ssk ve bağkurda karşılıyordur

arkadaşlar merhaba ilacı kullanan arkadaşlara birkaç sorun olacak yardımcı olursanız sevinirim. bana da geçen yaz başında doktor tavsiye etmişti ama cilt hassaslaşacak diye kışın başlayalım dedi ben de bir kaç gün içinde tekrar muayne olacağım ilaca başlamak için ama kan testi falan vermem gerekiyormuş aç karnına tok karnına gibi bişey fark edermi size doktorlarınız uyarısı neydi öğrenebilirmiyim bide ssk bağkur gibi sigortalar bu ilacı karşılıyormu. yardımcı olursanız sevinirim...

Sema kesinlikle aç karnına gitmelisin teste ilacıda tok karnına yemekten hemen sonra yada yemek arasında kullanacaksın... ssk da bağkurda bu ilacı karşılıyor şimdiden geçmiş olsun... bu arada bugün benim 20. günüm yüzüm sahiden çok kurudu ilk 1 hafta çok zorlandım ağrılarım falan olduda şimdi rahat sayılırım sadece dudaklarım çok kuruyor...

benim 1 hata oldu ama hiç bir etkisini görmedim henüz. dudaklarımda kurumadı pek

valla onu bunu bılmemde ben kullanalı ucuncu ayın içindeyım ama en azından sıvılcelerım artık çıkmamaya başldı ve şuuanda doktorumun bana verdığı zorotinin aynı ilaçbu tabi reeccutane le sadece adı farklıymışama onuda şuan ezzenelerde bulması çok zor:

ben kullanalı 3 ay olucak bu ay sonunda geyette işe yarıyo arkadaşlar kullanmaya devam arkadaşlaryerimseniben

Arkadaşlar Benim Saçlarim çok Döküldü Sizinde Döküldü Mü?

a.s. gece gözlüm pardon zeytin gözlüm a.s 20 günümdeyim 40 mg kullanıyorum şimdilik saçımla ilgili problemim yok sen kaç gündür kullanıyrosun zeytin gözlüm... bide o dökülen saçlar geri dönüşümlüymüş yani tekrar çıkacakmış fazla telaşlanma yani...

1 Hafat Kullanip 1 Hafta Ara Veriyorm. 2 Ay Oldu. Benim Yüzümde Yok Ta Sirtimda özellikle Omuzlarimda Isilik Sivilceler Vardi. Sivilceler Söndü Ama Hala Izleri Var. şimdi Izleri Için Kullaniyoruym

slm arkadaşlar bende bu sabah doktora gittim ve kan testimi yaptırdım.akşama ilacım gelicek ve bende başlıcam.çok fazla sivilcem yok ama genede moralimi bozmaya yetiyor.ergenlikten beri bu problemi ççekiyorum.daha önce bir öok ilaç denedim.tetradox ve tetra adında iki ilaç kullandım bunların tedaviside 6 ay sürdü.dedavi süresinde hiç sorun yaşamadım.6 ayın sonunda cildim çok güzel oldu fakat 5-6 ay sonra tekrar başladı.bunda da aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum.umarım bu kesin çözümdür.sivilcesiz bir hayat istiyoruuummm

bende 40 mg kullanıyorum...umarım geçer artık yaaa..çok kötü kaşınıyor

valla onu bunu bılmemde ben kullanalı ucuncu ayın içindeyım ama en azından sıvılcelerım artık çıkmamaya başldı ve şuuanda doktorumun bana verdığı zorotinin aynı ilaçbu tabi reeccutane le sadece adı farklıymışama onuda şuan ezzenelerde bulması çok zor:

evet bendekide ondan..hastaneye yakın eczanelerde bulunuyo o genelde... drların işi işte tanıdıkları eczacılar öneriyo bunlarda yazıyo..

ama ben anlamadım bende hiç böyle sivilce çıkmazdı 23 yaşına geldim kocaman kocaman çıktılar...

merhaba arkadaşlar ben de uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum.geçen sene 6 ay tetradox tedavisi gördüm 5-6 ay kadar cildim harikaydı ama 1 ay önce tekrar çıkmaya başladılar tekrar doktora gittim o da tahlil sonuçlarıma göre bu ilacı yazacağını söyledi ama internetten araştırınca çok korktum.aslında çok kötü bir cildim olduğu söylenemez kapatıcılarla idare edebilirim ama ben fondotensiz pudrasız yaşamak istiyorum.bu yan etkilere değer mi bilmiyorum birkaç doktora daha gitmeyi düşünüyorum

X