Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
meraba arkadaslar ben daha yeniyim burda. bu siteyide roaccutane sayesinde buldum hoşuma gitti hemen üye oldum.ben iki aydır kullanıyrm ama hiç bi değisiklik yok gibi sivilcelerim artması, acı vermesi, dudaklarımın çatlaması ve sürekli sinirli olup ona buna çatmam dışında. çok üzülüyorm. evden dışarı çıkmak istemiorm sanki herkes bana bakıyo. birkaç sene öncesine kadar çok güzel herkesin imrenerek baktığı bi kızdım yaşadığım sıkıntılardan sonra böle oldğnu düşünüyorm.bir çok yolu denedim en son bu ilacı kullanmaya başladım hiç ümidim yok geçermi ne dersiniz???:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mucize gibi bu ilaç cnm yüzünün her tarafı yara gibi olan arkadaşlarımın şuan yüzü bebek gibi bnde 1 ay oldu bnmde hiç çıkmadığı kdr büyük çıkıyo bugün iltihaplı gibi kanadı bide ama hep kendini nasıl olsa bi kaç ay snra herkesden güzel olcak diye diye avut o zmn daha çok sabırlı oluyosun ben öle yapıorm çok işe yarıyo

meraba arkadaslar ben daha yeniyim burda. bu siteyide roaccutane sayesinde buldum hoşuma gitti hemen üye oldum.ben iki aydır kullanıyrm ama hiç bi değisiklik yok gibi sivilcelerim artması, acı vermesi, dudaklarımın çatlaması ve sürekli sinirli olup ona buna çatmam dışında. çok üzülüyorm. evden dışarı çıkmak istemiorm sanki herkes bana bakıyo. birkaç sene öncesine kadar çok güzel herkesin imrenerek baktığı bi kızdım yaşadığım sıkıntılardan sonra böle oldğnu düşünüyorm.bir çok yolu denedim en son bu ilacı kullanmaya başladım hiç ümidim yok geçermi ne dersiniz???:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

a.s. yarencim.benimde senin gibi ümitsizliğe kapıldığım anlar çok oldu.bu sorunum senin yaşlarında başladı.ama ben ruaccutane la 4,5ay önce tanıştım.ve ilaca çok inandım hep iyi düşündüm,şimdi sivilcelerim kalmadı,sadece izler var ama onlarda geçecek inanıyorum.
bence sende inan geçecektir.zaten yan etkileri de başlamış bu doğru yoldasın demektir. kendinin bu halinle de güzel yönlerini görmeye çalış,sen kendini beğendiğin sürece herkes seni beğenecektir.asa dışarıdan soyutlama kendini.sen kendine güvenli bir şekilde durarsan kimsenin senin sivilcelerinle ilgilenmediğini göreceksin!!! bu tedavi de bence moral ve inanç çok önemli. kendine ve ilaca güvenip ve kendini her halinle seversen herşey yoluna girecektir canım. acil şifalar. mutlu günler:1hug::nazar:

kıslaaaar yardım edin lütfeen:KK43: ben zoretanin kullanıorum 3.haftam.. yüzümde çok fazla sivilce yoktu ama yinede bu ilacı kullanmak istedim şuan yüzümde eskisinden daha çok sivilce var bunun ilk aylarda olabilicek bişi oldunu duyuyorum ama yinede endişeleneiorum iyileşmicek die çok korkuorum lütfen yazın bana endişelerimin yersiz oldunu söleyin korkuorum:KK43:(( ha bide çıkan sivilceleri kapatmak için mecburen fondoten kullanıorum makyaj yapmak tedaviyi aksatırmı..?

kıslaaaar yardım edin lütfeen:KK43: ben zoretanin kullanıorum 3.haftam.. yüzümde çok fazla sivilce yoktu ama yinede bu ilacı kullanmak istedim şuan yüzümde eskisinden daha çok sivilce var bunun ilk aylarda olabilicek bişi oldunu duyuyorum ama yinede endişeleneiorum iyileşmicek die çok korkuorum lütfen yazın bana endişelerimin yersiz oldunu söleyin korkuorum:KK43:(( ha bide çıkan sivilceleri kapatmak için mecburen fondoten kullanıorum makyaj yapmak tedaviyi aksatırmı..?

canım korkma onlar zamanla geçer bana sorarsan yuzune bir şey surme

a.s. moonlight.sivilcelerinin artması iyiye işaret.ilaç demekki etkisini göstermeye başlamış.yakın zamanda sivilcelerin azalmaya başlayacak.daha sonra da hiç kalmayacak,endişelenme canım.yüzüne de kapatıcı falan sürme sakın. mutlu günler:dance::nazar:

Bence de bu ilacın kıllanma yapması saçma, sonucta saçları döken bir ilaç nasıl yeni kıllar çıkarsın :) Bana öyle geliyor ki cilt kurudugu için verilen ilaçların yanetkisi olabilir. bepanthen mucize bi ilaç gerçekten dudaklarıma onu kullanıyorum ama yüzüme sürmeye cekiniyorum onu ya da başka bir merhemi, nolur nolmaz :) ama biz yıne tetikte olalım , bi degişiklik farkedersek hemen iletişime geçelim kızlar :)

Çalıştığım iş yerindeki kız sürekli dedikodumu yapıp duruyordu.Üstelik benim duyacağım şekilde..Bende iyice sinirlenmeye başladım ve neredeyse dövecektim dün ama bir baktım yüzünde bi sürü kızarıklıklar çıkmış, hemde sivilceden beter :)

İlahi adalet bu olsa gerek. Fesatlığın bedelini ödedi ve allahta bunu bana gösterdi.

3. haftam yeni akne çıkmadı ancak eskiler geceleri çok fazla kaşınıyor,kaşıntıya dayanamıyorum.

sizdede kaşıntı sorunu var mı ya???

Arkadaşalar merhaba,
roaccutane kullanmaya başlayalı bir hafta sonra tam üç ay olacak. Aslında tüm sivilcelerim söndü ve yenisi çıkmıyor çok şükür. Ancak o ufak kırmızı görüntüler yok mu canımı sıkmaya yetiyo . Onlar ne zaman gidecek çok merak ediyorum ya da gidecek mi onu da bilmiyorum ve endişe ediyorum. Daha önce de bu forumda sormuştum izleri gidenlerle onlardan tecrübelerini duymak istemiştim. Ama pek cevap gelmedi.Tedavisi biten arkadaşlardan ricam bizi bu konuda aydınlatsınlar. Söyleyeceğiniz en ufak bir olumlu cümle inanın moralimizi çok yüksek seviyeye getiriyor. Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Herkese sevgiler.....:nazar:

merhaba arkadaşlar bende roaccutane kullanıyorum.4. ayıma bikaç gün önce girdim.52 kiloyum ve günde 40 mg alıyorum.son 2 gündür vücumdumda inanılmaz bi kaşıntı oldu.acaba yediğim bişeymi alerji yaptı diye düşündüm fakat farklı hiç bişi yemedim.acaba ilaçtan olabilirmi.ciğerlerime bi zarar vermiş olabilirmi? böle olması beni çok korkutuo.doktorum sadece ilk ay tahlil istedi sora istemedi.sizde de böle sorunlar oldumu kaşıntı gibi? cevap verirseniz çok sevinirim

Aramızda hiç mi yok izlerinde kurtulan arkadaşlar ,

anladım ki sivilce sönmesi yeterli değil , insan önce sivilceler gitsin diye istiyo ama sonra bir de bakıyo ki izleri kalmış bunları nasıl atlatıcaz ki ....... Yok mu başarılı bir sonuç alan , yoksa herkes sadece sivilceler sönüp de izlerle mi yaşıyor ...........:çok üzgünüm:

Aramızda hiç mi yok izlerinde kurtulan arkadaşlar ,

anladım ki sivilce sönmesi yeterli değil , insan önce sivilceler gitsin diye istiyo ama sonra bir de bakıyo ki izleri kalmış bunları nasıl atlatıcaz ki ....... Yok mu başarılı bir sonuç alan , yoksa herkes sadece sivilceler sönüp de izlerle mi yaşıyor ...........:çok üzgünüm:

merhabalar,
doktorumun söylediği 6 aylık tedavi sonunda kalan izler olursa :
tedavi sonrası 6 ay bekleyip ( bu arada yaz mevsimi ile birlikte de azalma olabilir ) bakıyorlar izler hala duruyorsa peeling yöntemi ile yok etmeye çalışıyorlar ,bu yöntem başarılı bir yöntem..
ilaç biter bitmez başlayamama nedeni cildin çok hassaslaşması..
ben de tedaviye başlayalı nerdeyse 2,5 ay olacak ,hepimize geçmiş olsun..
sevgiler..a.s

sevgili mgorgun,

biz şimdi bu altı aylık süreyi tamamladığımız zaman gerçekten de izlerin yokolma ihtimali olucak , öyle mi? ya bir türlü inanasım gelmiyor. sivilceler söndükten sonra şu ufak kırmızı lekeler o kadar sinirmi bozuyor ki anlatamam. aynaya bakıyorum yüzüm kıpkırmız , o eski hallerine kavuşup kavuşamayacağımı çok merak ediyorum. Ayrıca foruma bu tedaviden çok başarılı sonuçlar alan arkadaşların da ilgi göstermelerini ve iz teedavisinde geçridikleri süreçleri bizlerle paylaşmalarını rica ediyorum. mgorgun arkadaşım tekrar teşekkür ederim.:çok üzgünüm:

evet bende de çok fazla kaşıntı oluyor. özellikle yüzüm çok kötü kaşınıyor geceleri

sevgili mgorgun,

biz şimdi bu altı aylık süreyi tamamladığımız zaman gerçekten de izlerin yokolma ihtimali olucak , öyle mi? ya bir türlü inanasım gelmiyor. sivilceler söndükten sonra şu ufak kırmızı lekeler o kadar sinirmi bozuyor ki anlatamam. aynaya bakıyorum yüzüm kıpkırmız , o eski hallerine kavuşup kavuşamayacağımı çok merak ediyorum. Ayrıca foruma bu tedaviden çok başarılı sonuçlar alan arkadaşların da ilgi göstermelerini ve iz teedavisinde geçridikleri süreçleri bizlerle paylaşmalarını rica ediyorum. mgorgun arkadaşım tekrar teşekkür ederim.:çok üzgünüm:

tedavinin sonunda geçmemiş olursa bile daha sonra yapılacak uygulamalar iyi geliyor diye duyuyorum...bozma moralini ,iyi düşünelim öyle olsun cnm

merhaba tekrar :)
arkadaslar ben ikinci ayımın içindeyim ve bikaç gundur sunu farkettim artık dudaklarım daha az kuruyor 30 mg den 40 mg ye cıktıgım halde. aksam yatmadan bepanthen sürüyorum, bi de sabah cıkarken, gun içinde farketmiyorum bile. demekki bu yanetki geçici nitelikteymiş. :)

merhaba arkadaşlar bende 1 aydır kullanıyorum.günlük 40 mg.bu ilacı kullandığımdan beri dayanılmaz kemik ağrılarım oluyor.bide aşırı derecede siyah nokta çıktı.sivilcelerım kısmen azaldı ama bu sefer siyah noktalar oldu yüzüm ve özelllıkle sırtımda.sizdede olmuşmuyd?birde bu ilacı kullanırken saçımızı boyatabiliyoruz ?bir bilginiz varmı.ÇÜNKÜ saç derisi baya yumuşuyor.şimdiden teşekkürler.iyi günler

X