bu ilaçla ilgili birçok yazı yazdım bu siteye canım olaki bulabilirsen oku bulamazsan bi ara linklerimi atarım sana kii miktar çok az kilona göre
30lukla başlamalıymış.Artı yan etkileri kuruluklar harici hiçbirşey hissetmedim ben son 2 ay 40lıklarla son verdim tedavime 6 ay sürdü ilaç etkisi en az 6 ayda vücuttan gitmiyor.Ablam 3. yılana girdi hala bir sorunu yok tekrar sivilcelenme adına geçmiş olsun:)
kızlar bu göz kuruluğu çok kafamı karıştırıyoobugün çok kötüyüm gözlerim çok ağrıo bugün alcam bi damla ben çok pimpirikliğim he rkonuda kör falan oolmayız dimii bu ilaçtan dolayıı kaş yapıyım derken gözümüzden olmayalımmda ya bide gözlerim ağrıdığı için başım dönüyo mdem bulanıyoo çok fenaa bugün hemen kullanmaya başlıcam damlaaa
canım bencede hiç vakit kaybetmeden al damlanı... göz kuruyunca ağrı yapıyor ve bu ağrıda başa vuruyor bence hiç vakit kaybetmeee...
Canım ne demek , ben bu ilaca başlayana kadar epey korku çektim , hatta ilacı aldıktan sonra bile günlerce bekledim , içemedim korkudan :)) Ama şimdi ne kadar yersiz olduğunu anlıyorum korkularımın. Eğer bu kadar faydasını göreceğimi bilsem 1 dk bile düşünmezdim inan . Benim özellikle çene bölgemde çok çıkardı , bir de izler kalırdı , yani aynaya bakmaya utanıyodum diyeyim sana . Yüzümün diğer yerlerinde de vardı sivilce ve siyah noktalar , ama en berbat yerim çenemdi. Şimdi ise hiç kalmadı ve görenler yüzümdeki değişimi farkediyor :dance:. İyileşme sanırım 2.aydan sonra farkedilmeye başladı , yani biraz zaman alıyor . İlacı içini açıp içmeye gelince sanırım etkisini azaltmaz, çünkü ben de bazı ilaçları çocuklarıma o şekilde içiriyorum. Eğer etkisinde bir değişiklik olsa çocuk doktoru bunu tavsiye etmezdi :) Endişelerini anlıyorum , çünkü ben de öyleydim ama rahat ol , sen de yüzündeki değişimleri görünce bunların hepsinin yersiz olduğun göreceksin. Her zaman paylaşmaya ve konuşmaya hazırım.Sağlıkla kal tatlım :asigim:
son çare olarak başlayalım dedi doktor.tahliller yapıldı başladım.1 ay sonra kontrole gittim değerlerim uçmuş.doktor anında kesti.sivilcelerle yaşarsın ama karaciğerin olmadan yaşayamazsın dedi.arkadaşlar bu çok ağır bi ilaç gerçekten.özellikle bayanların dikkat etmesi lazım.
Nuray Hanım,
Merhabalar. Yüzümdeki sivilceler sönfü gibi , hiç çıkmıyo artık sanki. Ama sönenler sanki iz gibi. Sinie bozucu. Ufak kırmızı lekeler gibi duruyorlar. Geçecek mi diye çok merak ediyorum. Bu arada ben bu ilacı kullanalı iki ay 10 gün oldu. Sivilcelerimin inmesi hoşuma gidiyo , herkes geçti diyo ; ama ben aynada bakınca yine de ufak kırmızı lekeler görüyorum. Ve bu benim canımı fazlasıyla sıkıyor. Siz de iz kaldı mı ? Ya da kalsa bile bir tedavisi olacak mı ? Çok merak ediyorum. Ya da diğer kullanan arkadaşlardan i< tedavisi kullanan var m ı? BAşarılı oldular m ı? TEşekkürler. Cevaplarınız çok önemli.:sm_confused: