meraba arkadaslar ben daha yeniyim burda. bu siteyide roaccutane sayesinde buldum hoşuma gitti hemen üye oldum.ben iki aydır kullanıyrm ama hiç bi değisiklik yok gibi sivilcelerim artması, acı vermesi, dudaklarımın çatlaması ve sürekli sinirli olup ona buna çatmam dışında. çok üzülüyorm. evden dışarı çıkmak istemiorm sanki herkes bana bakıyo. birkaç sene öncesine kadar çok güzel herkesin imrenerek baktığı bi kızdım yaşadığım sıkıntılardan sonra böle oldğnu düşünüyorm.bir çok yolu denedim en son bu ilacı kullanmaya başladım hiç ümidim yok geçermi ne dersiniz???:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kıslaaaar yardım edin lütfeenben zoretanin kullanıorum 3.haftam.. yüzümde çok fazla sivilce yoktu ama yinede bu ilacı kullanmak istedim şuan yüzümde eskisinden daha çok sivilce var bunun ilk aylarda olabilicek bişi oldunu duyuyorum ama yinede endişeleneiorum iyileşmicek die çok korkuorum lütfen yazın bana endişelerimin yersiz oldunu söleyin korkuorum (( ha bide çıkan sivilceleri kapatmak için mecburen fondoten kullanıorum makyaj yapmak tedaviyi aksatırmı..?
kıslaaaar yardım edin lütfeenben zoretanin kullanıorum 3.haftam.. yüzümde çok fazla sivilce yoktu ama yinede bu ilacı kullanmak istedim şuan yüzümde eskisinden daha çok sivilce var bunun ilk aylarda olabilicek bişi oldunu duyuyorum ama yinede endişeleneiorum iyileşmicek die çok korkuorum lütfen yazın bana endişelerimin yersiz oldunu söleyin korkuorum (( ha bide çıkan sivilceleri kapatmak için mecburen fondoten kullanıorum makyaj yapmak tedaviyi aksatırmı..?
Aramızda hiç mi yok izlerinde kurtulan arkadaşlar ,
anladım ki sivilce sönmesi yeterli değil , insan önce sivilceler gitsin diye istiyo ama sonra bir de bakıyo ki izleri kalmış bunları nasıl atlatıcaz ki ....... Yok mu başarılı bir sonuç alan , yoksa herkes sadece sivilceler sönüp de izlerle mi yaşıyor ...........:çok üzgünüm:
sevgili mgorgun,
biz şimdi bu altı aylık süreyi tamamladığımız zaman gerçekten de izlerin yokolma ihtimali olucak , öyle mi? ya bir türlü inanasım gelmiyor. sivilceler söndükten sonra şu ufak kırmızı lekeler o kadar sinirmi bozuyor ki anlatamam. aynaya bakıyorum yüzüm kıpkırmız , o eski hallerine kavuşup kavuşamayacağımı çok merak ediyorum. Ayrıca foruma bu tedaviden çok başarılı sonuçlar alan arkadaşların da ilgi göstermelerini ve iz teedavisinde geçridikleri süreçleri bizlerle paylaşmalarını rica ediyorum. mgorgun arkadaşım tekrar teşekkür ederim.:çok üzgünüm: