Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende bu ilacı 2 ay önce bıraktım toplam 8 ay kullandım çok zorluk çektim gerçekten ama geçiceğine kendimi çok inandırmıştım sonunda yanılmadım çektiğim sıkıntılara değdi sadece çok az bi kızarıklık kaldı cildimde ama artık hiç sivilcem çıkmıyo benimde mrk ettiğim ilaçtan sonra nekadar hamile kalamayacağım umarım soruma yanıt bulurum bende...

Ben bi konudada yardımcı olamak isterim bu ilacın büyük sorunu dudak kuruluğ doktorum bepanthen kullan desede bana hiç faydası olmadı sonunda çareyi novidermin stickinde buldum kurtarıcım oldu ve o iğrenç dudak sıkıntısımdan onun sayesinde kurtuldum ltf kullananlar dikkate alsın şimdiden geçmiş olsun..

benim tek sorunum bu ilaç kısır yapıyomu?çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor kullanıyorum ama çok korkuyorum lütfen bir cevap verin...çok çaresizimmm:1no2:

kısır yapsa receteyle vermezler cnm umarım ole bısy yoktr yoksa butun kadnlar bu ılacı veren doktorun yakasından dusmez :)

Ben bu ilacı kullanmadım.ancak kullanan bir kişi tanıdım.kızın cildi aşırı bozuktu.hem renk hem görünüm olarak hoş değildi.kız bu ilacı kullanmaya başladı.ama o süreç içersinde kızın suratı pul pul döküldü dudaklara kadar.çok felaket bişey.ama tedavi sona erdiğinde kızın suratı resmen bi resim gibi harika hale geldi.öyle ki insanın hemen kendinin de bu ilacı alıp başlayası gelecek kadar.kızla yakın olmadığımızdan başka fiziksel ya da ruhsal etkileri hakında bi bilgim yok.ancak bana kalırsa zor durumda kalınmadıkça sonunda porselen bi yüze sahip olunacaksa bile tedavi sürecindeki pul pul dökülmelere, çekilen o eziyete katlanmak doğru değil.benim de cildim aşırı yağlı ve saçlarımın da aşırı yağlanmasından bıkmış durumdayım ama bu yolu denemeyi hiç düşünmüyorum arkadaşlar

kızlar yardım edin bu ilaç benim son çarem ama yorumları okuyunca hem çok rahatlıorum hemde çok endişeleniorum benim zaten tüylenme problemim var polikistik overden kaynaklanıo bunun için bi ilaç kullanıorum her ay onun içinde tetkiklerim var karaciğer testi... acaba rouccutane kullanınca tüylerim dahada artatarmı endokrin bizim açımısdan problem yok kullannabilirsin dedi ama yinede korkuorum ayrıca zaten çok agresifim bu ilaç iiice hayatımı çekilmes yaparmı herşeye rağmen kullansammı deneme yanılma ama kararsızım (

bişi daha sorucam bu ilacı kullanırken fondöten veya pudra kullanabiliomuyus kullanan ve zararını görmeyen arkadaşlar lütfen yazın....

merhaba güzel arkadaşlarım ;
ben bu tedaviyi yaklaşık 5 / 5,5 sene önce gördüm.tedavi bitimini takiben 1 sene içinde(6ay diyolar ama siz beni dinleyin)vücüt kendini toparlıyor.suanda anlıyorumki artık bütün doktorlar test sonucunda problem olmayacağını düşündüğü herkese bu ilacı veriyor.NE KADAR YANLIŞŞŞŞ. BÜTÜN HORMANLARIMIZLA OYNANIYO ARKADAŞLAR.düşünsenize bu ilaçı kullanırken hamile kalırsanız çocuğunuz sakat doğma ihtimali var.diğer sorunları da düşünün.tansiyon kalp hastalıkları olma ihtimali de var.ben 17 yaşındayken kullandım ve nekadar büyük bir hata yaptığğımı suanda daha ii anlıyorum. SORUN BİZİM YÜZÜMÜZDEKİ SİVİLCELER DEĞİL SORUN KENDİMİZE OLAN GÜVENİMİZ.bunu söylemek bukadar kolaymı diye bilirsiniz ama benim yüzümdeki sivilce sorunu hala devam ediyor.suanda farklı bir tedavi yolunu secmiş olsamda kendimle barışmasını öğrendim.saçlarımı toplayıp yuzume kapatıcı sürmeden özgürce istediğim heryere gidiyorum.daha cidid sağlık sorunumuz olmasın arkadaşlar yüzümüz sivilceli olmuş lekeli olmuş kırmızı izlerimiz var ne olmuş yani bizi biz yapan tek tarafımız sivilcelermi bi düşünün arkadaşlar. biz böylede güzeliz biz sivilcelerimizle özeliz:hooray:

bişi daha sorucam bu ilacı kullanırken fondöten veya pudra kullanabiliomuyus kullanan ve zararını görmeyen arkadaşlar lütfen yazın....

ya doktor gunes koruyucu kullanmamı bıle yasaklamıstı benm dugunumz vardı haff fondoten surdum sora alerjı yaptı kızarklık oldu cunku yuzumuz soyuldugu ıcın fontoden gıbı bısye sdurunce tahrs ettı benm cıldımı ama cok hasas bı cıldım var zaten sende ne etkı yarattr bılmıorumm ama gunes koruyucuya bıle ızın vermedıgıne gore surmemen ıı olur tedavı bıtene dr yıne bepantene devam:)

merhaba arkadaslar.
Ben de aranıza yeni katılan bi aknezedeyim. :) benim sivilceler isilik şeklinde son bir yıldır cıkıyor. ilk olarak yanlış hatırlamıyorsam monodox adlı ilacı kullandım , sonra tetradox adlı ilaca geçtim bunu daha uzun sureli kullandım ama sadece kullandıgım sure icinde işe yaradı. bırakır bırakmaz tekrar başladılar. Ben de bu ilacı kullanmaya karar verdim. Bugun besinci günüm. Dudaklarım kurumaya başladı. Ben de kremsiz bırakmıyorum onları elimden geldigince. onun dısında hafiften bi iyileşme var gibi, yai yeni sivilceler cıkmadı gibime geliyor :)
Benim söylemek istedigim bişey var; bazıları kıllanma yaptıgından bahsetmiş, ama ben yan etkilerinde boyle bişeye rastlamadım, yani öyle hatırlıyorum. Bir de sivilceleri benimki gibi isilik şeklinde cıkan arkadaslar varsa doktor size kaç mg lık bi tedavi uyguluyor acaba ?

slm kızlar benim de bugün altıncı günüm şadiyecim doktorum bana vücudun ilacı kullanmaya başladığımda heryerin kuruycak derin hassaslaşacak o yüzden sıcak suyla duş alma tahriş eder ılık suyla yıkan dedi nemlendiriciyide heryerine sür dedi yani vücudumuzun heryerine. ben özellikle duş aldıktan sora heryerime nemlendirici sürüyorum yüzüme hergün nemlendirici sürüyorum.ha unutmadan bir de ağda falan ypma sakın dedi

çok teşekkürler palomacım. böyle birbirimize bildiklerimizi söylemek çok faydalı oluyor.

millt 1.5 ay oldu benim yüzümde azalma var ama çoğalma olmadı bundan sonra mı olurki siz kaçıncı gününüzdesiniz ve durumunuz nası?

kızlar merhaba! size bir sorum olacak yüzünüz kurumaya başladıktan sonra herhangi bir şeyle yüzünüzü temizliyor musunuz? ben sadece su kullanıyorum ve banyodan sonra nemlendirici sürüyorum ama şuanda yüzümçok kuru ve sanki ömür boyu böyle kalcakmış gibi gelio fakat elimi yüzüme süremiyorum derisi kendiliğinden kalksın iz bırakmasın diye ama böyle de hoş durmuo ki eğer yüz temizleme ürünü tavsiye ederseniz almayı düşünüorum cevaplarsanız sevinirim...

conniecim ben yüzümü yıkadıktan sonra nemlendirici sürüyorum doveun nemlendiricisini kullanıyorum sonra yüzüme sürüyorum güzelce masaj yaparak dudağımada bepanthenin merhemini sürüyorum bugün altıncı günüm ama aşırı bi kuruluk hisetmiyorum henüz çokta kuruycak gibi gelmiyo bence çok fazla bişi kullanmana gerek yoknemli tut yüzünü

palomaa cım benim yüzüm epey kurudu malesef nemlendiriciyi sadece banyodan çıktıktan sonra kullanabiliyorum diğer zamanlarda kullanırsam yüzüm pul pul oluo derim emmio o yüzden yüz temizleme ürünü kullanırsam üst deriyi atabilirim die sormuştum eğer başka kullanan biri varsa söyleyebilir.ama buna rağmen dudağımda acı yok bnm 19.günüm hiç yeni sivilcen falan çıktı mı palomaa? benim kullanmaya başladıımdan beri hiç çıkmadı ama hep kuruo yaa ömür boyu da kuru kalmaz di mi yaa

conniecim benim yüzümde deri altından çıkan siyah noktaların oluşturduğu bi sertlik var ve onların sürekli çıkması ve iz bırakması beni korkuttu zaten çok az oldu ben başlayalı ilacında gösterdiği etkiyle onlar biraz fazlalaştı ama şimdi geçiyo sen korkma herzaman kuru kalmaz cildin ilac bittikten sora vücudun nası olsa normal yağlanma düzeyine ulaşır ömür boyu kuru kalması söz konusu olamaz bence hem ne güzel ilaca başlayalı hiç sivilcen çıkmamış kuru olmasınada bi süre göz yum bence önemli olan sivilcelerden kurtulmak

1.ayım bitti)) dr. uma gittim, tahlillerimi yazdırdım. yüzün çok ama çok güzel olmuş dedi...ama bırakmayalım,cunku ilerde bidaha çıkmasın istıyorsak dewm dedi....ve bende dewm ediyorum... bu lekeleri de giderirmiş,haberiniz olsun. son olarakda cilt bakımımı yapdı....

aaaaa ne güzel bir ayda geçmiş yüüzndekiler çok sevindim geçmiş olsun dasrısı başımızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…