suela ne güzel bir yazı yazmışsın dudaklarımdan dolayı gülmek zor olsa da şarkıyı hatırlayınca krize girdimşaka bi yana evet dediğiniz gibi arkadaşlar inanın bu ilaç çok fazla sabrımı yokluo önceden çok sabırsız biriymişim bunu keşfettim! 2.haftam doluo artık hiç artış olmadı kızarıklık da baya azaldı umarım hep böyle devam eder ve hepimiz bu illetten bir an evvel kurtuluruz ama bi sorunumu üzerimden atamadım arkadaşlar yardım edin hala utanıyorum insanlarla pek yüzyüze gelmemeye çalışıyorum ne yapabilirim bu konuda?
tamam son 2 3 4.. geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki:)doping gibi geldi söylediklerin sağol gerçekten arkadaşım...biraz takıntılıyım sanırım çok sinir oluorum bu halime kendi düşüncelerimi yok sayar oldum son zamanlarda ondan kaynaklanıoben de ünvde 2 bölüm okuorum günde çok fazla derse girip çıkıorum bi de sorunum sonradan kaynaklandığı için önce bi şaşırıyorlar sonra ahh ahh noldu sana diyolar pff son sıkıcı bi durum anlatamam :S dediğini en kısa zamanda yapıp burada yazacağım arkadaşım sağol herkese tekrar geçmiş oslun
arkadaşlar aydolunayın dediği gibi gerçekten yüzleri yaralar benler ile kaplanmış insanlar var.dua edelim ki bizimki geçici bişi. asla kendimizden utanmayalım. unutmayalım biz her halimizle güzeliz:)
Benim yüzümdeki pütürtü gitti sanki . Elimi yüzüme değdirdiğimde önceden engebeli bir tabaka hissederdim. Öncelikle onda yavaş yavaş bi gelişme oldu. Ama hala ilacı açarak içmenin olumsuz bir yanı olabilir mi onu düşünüyorum arkadaşlar. Napıcam ben düşünceyle bilmiyorum. Ama yazılarınıza baktım. Suela arkadaşıma katılıyorum. Ben mesela bugün yüzümün o haliyle bir iş görüşmesine gittim ve hiç makyaj yapmadım. Bazen insanların yüzüne direk bakıp konuşmaya çalışıyorum. Tabii kolay değil. Zaman zaman neden bu kadar herşeyi dert edip kendimi bu kadar sıkıp bu sivilcelere sahip olduğumu düşünüyorum. Ama gerçekten bu geçici bir sorun arkadaşlar. Allah dermansız dert vermesin. Hepimize bol şifalar.
kesinlikle katılıyorum.Allah dermansız dert vermesin.Şadiyeciğim millet makyajla falan güzel güzel oluyo ama
bence biz hem güzeliz hemide ÖZELİZZ:hooray:
Benim yüzümdeki pütürtü gitti sanki . Elimi yüzüme değdirdiğimde önceden engebeli bir tabaka hissederdim. Öncelikle onda yavaş yavaş bi gelişme oldu. Ama hala ilacı açarak içmenin olumsuz bir yanı olabilir mi onu düşünüyorum arkadaşlar. Napıcam ben düşünceyle bilmiyorum. Ama yazılarınıza baktım. Suela arkadaşıma katılıyorum. Ben mesela bugün yüzümün o haliyle bir iş görüşmesine gittim ve hiç makyaj yapmadım. Bazen insanların yüzüne direk bakıp konuşmaya çalışıyorum. Tabii kolay değil. Zaman zaman neden bu kadar herşeyi dert edip kendimi bu kadar sıkıp bu sivilcelere sahip olduğumu düşünüyorum. Ama gerçekten bu geçici bir sorun arkadaşlar. Allah dermansız dert vermesin. Hepimize bol şifalar.