Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

:dance:
sinirlerim her bozulduğunda bu sarkıyı sölerim terapi yapıyooo bana:)))
sorunun nedir Connie belki yardımcı olabilirim?

pardon ya sorunun insanlarla yüzyüze gelememekmi? :)))) algıda ksiklikvar bugun bende kusura bakma lütfen..

ben Türkiyenin en büyük firmalarından birinde çalışıyorum.saçlarım belimde ve yüzümde sivilceler var.. inan hergün sacımı toplar hatta topuz yapar ve makyaj yapmadan işe giderim.cunku ben onlarla yaşamayı öğrendim kendimi bu halimlede kabul ettim.cunku bu bi hastalık sen istemeden olur ve tedavi edilir.ben kendimi beğendikten sonra başkalarının benim yüzüme bakıp sivilcelerime odaklanma şansı yok arkadaşım.senin yada bizlerin insanlardan utanacak bir tarafımız yok.ama bi tavsiye benim ne anlatmak istediğimi yaşaman gerekli bu nedenle; Önce sacını topla makyaj yapma bi gün tek başına bi çarşıya cık yada biyere git yürü şöle 15-20 dkka ama başın dik olsun inan kimse senin farkında olmayacak çirkin olduğun içinmi ??? yüzünde sivilce olduğu içinmi ??? hayır kesinlikle hayır çünkü her insan o sırada kendi ile uğraştığını göreceksin.yani senin kendinle uğraştığın gibi.. sadece biraz kendine inan ve güven canım moral olarakta bu çok iyi gelicek inan tecrübeli arkadaşına
"son 2 3 4 başlıyoruzzz
geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmediki ............"

tamam son 2 3 4.. geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki:)doping gibi geldi söylediklerin sağol gerçekten arkadaşım...biraz takıntılıyım sanırım çok sinir oluorum bu halime kendi düşüncelerimi yok sayar oldum son zamanlarda ondan kaynaklanıo ben de ünvde 2 bölüm okuorum günde çok fazla derse girip çıkıorum bi de sorunum sonradan kaynaklandığı için önce bi şaşırıyorlar sonra ahh ahh noldu sana diyolar pff son sıkıcı bi durum anlatamam :S dediğini en kısa zamanda yapıp burada yazacağım arkadaşım sağol herkese tekrar geçmiş oslun

canım hepimizinki sonradan cıkıyooo inan herkesde mutlaka var bişekilde makyajla falan kapatıyolar sadece bizimkiler birazcık daha fazla okadar:)) yani özeliz:))) :hooray: sen boşver öle sana ah ah vah vah diyenlere onların kimbilir nerelerinde var:)))) CADIARZU kalpleri sivilce dolu onların Kötü Kazen boşşşşverrrr. bak bekliyorum haberini habersiz bırakma beniiii

ya bende şöyle düşünüorum ne insanlar var yüzleri yanmış yara ama dert etmiolar biz onların yanında hiçiz yani siviceyi sorun ederek onlara haksızlık yapmış oluruz böle moral buluyom bende ne yapayım

arkadaşlar aydolunayın dediği gibi gerçekten yüzleri yaralar benler ile kaplanmış insanlar var.dua edelim ki bizimki geçici bişi. asla kendimizden utanmayalım. unutmayalım biz her halimizle güzeliz:)

çok haklısın aydolunay halimize her şekilde şükretmek gerek tamamen katılıyorum sana yerimseniben

arkadaşlar aydolunayın dediği gibi gerçekten yüzleri yaralar benler ile kaplanmış insanlar var.dua edelim ki bizimki geçici bişi. asla kendimizden utanmayalım. unutmayalım biz her halimizle güzeliz:)

kesinlikle katılıyorum.Allah dermansız dert vermesin.Şadiyeciğim millet makyajla falan güzel güzel oluyo ama
bence biz hem güzeliz hemide ÖZELİZZ:hooray:

Benim yüzümdeki pütürtü gitti sanki . Elimi yüzüme değdirdiğimde önceden engebeli bir tabaka hissederdim. Öncelikle onda yavaş yavaş bi gelişme oldu. Ama hala ilacı açarak içmenin olumsuz bir yanı olabilir mi onu düşünüyorum arkadaşlar. Napıcam ben düşünceyle bilmiyorum. Ama yazılarınıza baktım. Suela arkadaşıma katılıyorum. Ben mesela bugün yüzümün o haliyle bir iş görüşmesine gittim ve hiç makyaj yapmadım. Bazen insanların yüzüne direk bakıp konuşmaya çalışıyorum. Tabii kolay değil. Zaman zaman neden bu kadar herşeyi dert edip kendimi bu kadar sıkıp bu sivilcelere sahip olduğumu düşünüyorum. Ama gerçekten bu geçici bir sorun arkadaşlar. Allah dermansız dert vermesin. Hepimize bol şifalar.

Gülcemcim keşke bi ruj sürseydin tatlım ya makyaj yapmayalım dediysek okadar değil yani:))) saka saka ben 3 sene önce iş görüşmesine gittiğimde (işe kabul edildim ,hala aynı işyerinde çalışıyorum) dişlerimde tel yüzümde sivilceler vardı:))) önemli olan kendini ifade edebilmek buda kendine güvenmekle olur sen bunu basarmıssın tatlım artık sırtın yere gelmez.. inşallah olumlu geçmiştir canım görüşmen.sırnaşık şey

kesinlikle katılıyorum.Allah dermansız dert vermesin.Şadiyeciğim millet makyajla falan güzel güzel oluyo ama
bence biz hem güzeliz hemide ÖZELİZZ:hooray:

evet işte bu ya! biz kendimizi hep sevip güzel hissettiğimiz sürece hep özel kalacağız.:1hug:

canım önemli olan zaten insanların kendilerine güven duymalarıdır.bu güven belirtisinin biri de bence;insanların gözüne bakıp kendini ifade etmektir.bu herzaman karşındakiyle daha iyi iletişim kurmayı sağlar. lütfen insanların yüzüne bakmaktan utanmayalım.

Arkadaşlar iyi ki bu forum var , hepimizi ne güzel dertleşiyoruz. Bir de şunu farkettim insan gerçekten uğraşacak birşeyler buluyorsa sevilcelerini filan unutuyır ,onlar da kendi kendine geçiyor.Zaten yüzünüze baktığında sivilcelerinizle ilgilenen insanlar gerçekten birlikte olmaya değmeyen insanlardır. O yüzden üzülmeyeleim ki bu dertten daha çabuk kurtulalım. Bu arda süelacım rruj sürmüştüm o kadar da değil hakkaten ::))))))))))))))))))

slm arkadaşlar bugün ikinci günüm çok erken bişi sölemek için ama ben geçecek diye kendimi öle inandırdımki sanki ilk günden ilaç etki etmiş gibi geldi bana bi kaç sivilce belirginleşti herneyse bugün yeni bi aya giriyoruz işallah zaman geçtikçe düzeliriz hepimiz

BEn de sadce 1 ay kullandım.. Dudaklarım çok çatlamıştı yüzümde acaip bi kuruluk vardı.. Hasta gibi görünüyordum ama yüzüm baya düzelmişti sonra bıraktım.. Ama pişman oldum tekrar başlıycam doktora gidip istiycem özellikle.

geç kalmış sayılmazsın doktorunla bi görüş bakalım belki tekrar tavsiye eder bu arada arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bu konuda tartışmak iyi oluyo fikir alışverişi insan rahatlıyo.bide ben merak ediyorum birebir yüzünüzü göremediğim için sizlerin sivilceleriniz ne boyutta benim çok yok benmi abartıyorum acaba az yada çok ne farkeder insan rahatsız oluyo işte

a.s. palomaacım.senin svilceler azmış,benimkiler çok fazlaydı bütün yüzümde koco koca akneler vardı.gerçi şimdi geçti bir iki var.ama çok çektim.senağlama hep geçecek hayaliyle yaşadım.çok şükür geçiyo.umarım hepimizin geçer. mutlu günler:teytey:

palomaacim benim mesela pudra surdugum zaman kimse sivilce problemim oldugunu anlamiyo hatta roa kullandigimi sooledigimde ya sende ne var bebek gibi diyen de cook var ama bazi donemler o kadar artiyorki boyle kist gibi olan icten olan sivilceler...artik dayanamadim ve basladim sonucta bu bi hastalik ve diger ilaclar etki etmiyosa son care bu ilac keske ilk bu sorunu yasamaya basladigimda kullansaydim ama neyse cook ta gec sayilmaz herhalde:)).ben umutluyum ama bakalim...

bende artık sizden oldum kızlarrr..roaccuttane nerdeyse 2 hafta olsu kullanalı 3 gün önce acayip dudak kuruması oldu ve devamlı zeytinyağ sürdüm ve çok iyi geldi bence bu dudak sorununun tek çaresi zeytinyağ.sivilcelerde direk azalma oldu bende hiç fazla çıkmadı.size bi sorum olucak bu ilaç zayıflatıyormu?iştahım kalmadı hiç birşey yiyemiyorum.bi bilgisi olan var mıııı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…