Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ben 2004 yılında başladım kullanmaya 6 ay kullandım 60 mg lıktan 2.aydan itibaren sivilceler azaldı ve bitti..
Aşırı şekilde kuruluk yapıyor bir kere dudaklarda özellikle bepanthene kullanınca sorun yok ama hep yanınızda taşımalısınız..Dudağınızı yerseniz yada uğraşırsanız feci yara olur..Çünkü kuru hassas deriniz inceliyor.Ama bephanteni düzenli kullanırsanız dudaklar güzel bile görünüyor seksi yani
Saçlarınız eskisi gibi yağlanmıyor haftada 1 kez yıkansanız kirli gözükmüyor buda güzel
Ayıptır söylemesi o bölgemde ve diğerinde çok aşırı kuruluk oldu ve çok problem yaşadım ben krem falan sürmekten kurumaktan kanadı ve sonunda yara oldu mantara çevirdi yada mantara yakın bir iltihap bilmiyorum..Bende sadece küçük tuvaletimi bile yapsam hergün her defasında yıkadım sade suyla ama..Böyle iyileşti..
A vitamini bazlı olduğu için cilt rengini açıyor yani daha canlı gösteriyor bence insanı..
Kan testiyle doktor kontrol ediyor zaten ilacın yan etkilerini.Ben büyük bir yan etkiyle karşılaşmadım.Günde 1 tane haptı zaten akşam yatmadan alınca uyku arasında belki yan etkiler geçiyordu bilemem..
şimdi aradan 3 yıl geçti yüzüm de sivilcelenme başladı ama eskisi gibi değil stres etkili büyük ihtimal yani size tavsiyem önce stresi hayatınızdan uzaklaştırın..
Yüzü kaşınan arkadaşta büyük ihtimal kuruluktandır..Bebe kremi kullan yada hassas ciltler için krem..
Bu ilacı kullanırken herşey yiyebilirsiniz serbest kızartma bile doktor bana öyle dedi yüzünede istediğini sürebilirsin dedi peeling ve soyucu kimyasallar hariç tabiii...