Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
eee o zaman ben nie iştahtan kesildimmmmmmmmmmmmmmmmmm:) gerçi şikayetçi de diiilim ama...ağız kuruluğu yaptı bende belkide ondandır.

ya arkadaşlar benim saçlar diplerimde kurudu bayagı:KK43: hatta hafif kaşıyınca kepek gibi (pulpul) dökülme oluyor...sizde oldu mu?

ya arkadaşlar benim saçlar diplerimde kurudu bayagı:KK43: hatta hafif kaşıyınca kepek gibi (pulpul) dökülme oluyor...sizde oldu mu?

canım o bende de oluyor.hatta yüzümde de aynı kuruluk var ve pullanıyor.ağız kuruluğu oldu bide devamlı su içiyorum.sende de var mı öyle bişey?

teşekkürler kızlar benim zoretanine başlayalı üüncü günüm hiç bi problem yok gayet güzel herşey bakalım ne olacak ilerleyen günlerde bekleyip görcez bendede biraz kaşıntı var gibi doktor size söyledimi çok sıcak suyla duş almamamız gerekiyomuş nemlendiriciyide vücudumuzun heryerine sürmemiz gerekiyormuş

evet tarçıncım ağız kuruluğu bendede var ben daha çok yeniyim bunu sölemek için ama gece çok özellikle çok hissediyorum

Arkadaşlar ben bu ilacı 1,5 yıl önce kullandım...Ve yüzüm harika şuan...Allah nazardan saklasın :dance: Bu ilacın zararları gazetelerde de çıkmıştı psikolojik olarak biraz sarsıldım fakat çok fazla bir zarar görmedim...6 ay kullandım ve üzerinden 1,5 yıl geçmesine rağmen suratımda birtek bile sivilce çıkmıyor..adet günüm yaklaşması hariç ozamanda numunelik 1 tane çıkıyor :bbo: Ztn doktor her ay kontrole çağırıyor ve kan tahlili yapıyor doktor kontrolünde olduğu için zararlı olacağını pek sanmıyorum...
.BEN KULLANDIM VE ÇOK MEMNUNUM..[/ :içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

hAAAA UNUTMADAN SİZİNDE BELİRTTİĞİNİZ GİBİ DUDAKLARDA FELAKET BİR ÇATLAMA VE KURUMA OLUYOR AMA DOKTORUNUZ MUHAKKAK SİZE BU KURUMALAR İÇİN KREM VERECEKTİR...ONU YANINIZDAN HİÇ AYIRMAYIN VE SIK SIK KULLANIN DERİM...

ALTI ÜSTÜ 6 AY SABREDECEKSİNİZ VE SONUÇ SÜÜÜPPEEEERRRR

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

çok sevindim senin adına grafikercim böle haberler duyunca çok seviniyorum işallah bizim yüzümüzde güzell olucakkk gün geçtikçe

teşekkürler kızlar benim zoretanine başlayalı üüncü günüm hiç bi problem yok gayet güzel herşey bakalım ne olacak ilerleyen günlerde bekleyip görcez bendede biraz kaşıntı var gibi doktor size söyledimi çok sıcak suyla duş almamamız gerekiyomuş nemlendiriciyide vücudumuzun heryerine sürmemiz gerekiyormuş

a.s. palomacım,sıcak su ile duş almamızın nedeni neymiş acaba? bide nemlendiriciyi heryere sürmemeliyiz derken,tam olarak nereler ki?

ben bı ay kullandım sonra kolestrolumu yukselttığı için doktor ara vermem gerektığını soyledı 15 gun içinde 2 kez tahlıl yaptırmak zorunda kaldım kullanmadığım 15 gun içinde de kolestrolum 256'dan 238'e duştu. doktora yalvarmalarımın sonunda 10 gun daha bekleyıp sonra kullandığım mıktarın yarısına duşurerek ılacı ıçmeme izin verdi. sızde boyle kolestrol yukselmesı gıbı bı sorun yasadınız mı? yasayanlar bılgılendırırse cok sevınırım

arkadaşlar zoretanin kilo da verdiriyormuş.roaccutanda da böyle bişey var mı;?kullanan arkadaşlar bilgiiii verin lütfenn

kızlaaaaar bişi sorucam... ben rouccutane nin mucize ilaç oldunu duyup doktora gittim ve ilacı aldım yalnız ilacım roouccutane deil zoretanin muadil ilaç ama yinede endişeleniorum ya roouccutane gibi sonuç alamazsam die zoretanin kullanıp memnun kalan arkadaşlar lütfen yazın endişelerimden kurtulmak istiorum çünkü bu ilaç son çarem:KK43:

meerhabalar.dün doktora gitmek zorunda kaldım.doktor kızdı.neden bu kadar ihmal ettin diye.
ve roccotoune verdi yalnız önce broşür verdi oku kabul edersen gel tahlil le başlayacağız dedi.
ben bu ilacın etkisini yakın arkadaşımdan biliyorum.
benim dudaklarım normalde zaten hep çatlaktır,kurudur. ve hep kanayarak soyulur.
şimdi ya benim dudaklarıma daha kötü etki ederse çünkü arkadaşımın dudakları paramparça oldu.
dayıma diş hekimi o da başka bir doktora daha git dedi.bu doktor bu ilaçtan başkası kurtarmaz cildini dmişti.
ne yapmalıyım bilmiyorum.

merhaba moonlıght endişelenmene gerek yok.duyduğuma göre roaccutanenin adı değişmiş.benim arkadaşımda başladı bir ay roaccutane kullandı ikinci ayda zoretanine adında ilaç yazmış oda sormuş bu neden diye oda adının değiştiğini söylemiş.

a.s.kızlar merhaba uzun zamandır açmıyodum yeni arkadaşlar katılmış aramıza hepsi hoş geldi.allah hepsine şifa versin.bana gelince kızlarrr şafak sayıyorum artık son beş gün kaldı çok mutluyum kendime güvenim geldi kendimi çok güzel hissetmeye başladım yanlız sorunum sağ tarafımda kocaman bikaçtane sivilce çıkmıştı onlar hala kırmızı kırmızı duruyo ama inatla ellemiyorum korkuyorum çünkü sıkarsam başka yerden çıkar diye.iki sivilceye bile razı olur oldum bunada şükürler olsun allah bizimle beraber buna inanıyorum:dilcikar::nazar:

kızlar merhaba! 2 3 gün uzak kaldım hemen aklıma gelince bişiler yazayım dedim. zoretaninden bahsetmiş bikaç arkadaşımız zaten ben de onu kullanıorum ama hiç kullanırken rahatsız olmadım yani söyleyebilirim ki bu ilaç roaccutane ile tamamen aynı içiniz rahat olsun bu konuda:KK66: benim 16.günüm gelişmeleri söyleyeyim size çok garip diyeceksiniz belki ama dudak kuruluğum çok hafif derecede var bunun yanısıra yüzüm son 2 3 gündür epey kuru (böyle olması daha iyi yoksa yemek yiyemezdim sanırım:KK70:) yine garip bişi ben kullanmaya başladıktan sonra 1 tane bile sivilcem çıkmadı aksine şuanda hiç yok izlerim büyük oranda azaldı. ya böle bahsediorum ama sonradan çıkma gibi bi durum olmaz umarım endişe duymuo değilim açıkçası yani çoğu insanın başına gelenler benim başıma gelmedi arkadaşlar aksine ilk günden beri yüzüm olumlu yönde değişti.çok mutluyum bu yüzden 6 7 aydır ilk defa kendimi böle rahat hissediyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun yine uğrucam buraya arkadaşlar ben burada derdimi anlatarak çok rahatlıyorum size de şiddetle tavsiye ediorum.HoşçakaLın...

rubbish arkadaşımın yazdıklarına üzüldüm geçmiş olsun.o yüzden bir başka doktora daha görünmem şart oldu.hepinize geçmiş olsun

merhebe rubbish geçmiş olsun.başına gelenler büyük bir talihsizlik,üzüldüm bu duruma:KK43: ama ben anlamıyorum ya bu ilaç herkezde farklı etkiler mi yaratıo. bende mesela hiç sinir olmadı,tam tersine olduğumdan daha rahatım günlük yaşamımda.belki kullandığım doz düşük 30mg ondandır. bazen ilacı kullanmayı sürdürmekte tedirgin oluyorum ama,bende çok fazla olumsuz bir yan etkisi olmadı kuruluktan başka. umarı hepimiz bir şekilde çok fazla yan etki görmeden kurtuluruz şu sivilcelerden! herkese mutlu günler:)

X