Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
niobem mrb oncelikle senin adinaa cook sevindigimi soylemek istiyorumm.palomanin dedigi gibi darisi basimiza ins :))belki daha oncede yazmissindir ama merak ettim sen gunde kac mg aliyodun ilaci..

buarada ben de diadermine yuz yikama jeliyle kuru ve hassas ciltler icin olan kremini kullaniyorum ihtiyac duydukca.Fena degil bi sorun yasamadim kullanmaya basladigimdan beri.

canım 7 yıl önce kullanmıştım o an için geçti ama sonra yine çıktı ve şu an izleri kaldı.2 hafta oldu izler için yüzümü soyduruyorum ve doktorum o ilaçtan dolayı izlerin kaldığını söyledi. şimdi memnunum biraz canım acısada :))

kilo 60 onun için 60 mg kullanıyorum.akşamları 3 tane birden. ama 3 ay daha dewm edicem. kulln ki bidaha omur boyu cıkmaz,cıksada tek tük olur dedi.

Arkadaşlar merhaba ,

Bişey sormak istiyorum. Benim roaccutandaki 1.5 ayım doldu. Şu an yüzümde inanılmaz bir kızarıklık ve yanma durumu var. Yüzümü kaşımak istiyorum deli gibi. Ama dokunamıyorum. Aranızda bu şeklide kızarıkla uğraşan oldu mu merak ediyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ben 2004 yılında başladım kullanmaya 6 ay kullandım 60 mg lıktan 2.aydan itibaren sivilceler azaldı ve bitti..

Aşırı şekilde kuruluk yapıyor bir kere dudaklarda özellikle bepanthene kullanınca sorun yok ama hep yanınızda taşımalısınız..Dudağınızı yerseniz yada uğraşırsanız feci yara olur..Çünkü kuru hassas deriniz inceliyor.Ama bephanteni düzenli kullanırsanız dudaklar güzel bile görünüyor seksi yani

Saçlarınız eskisi gibi yağlanmıyor haftada 1 kez yıkansanız kirli gözükmüyor buda güzel

Ayıptır söylemesi o bölgemde ve diğerinde çok aşırı kuruluk oldu ve çok problem yaşadım ben krem falan sürmekten kurumaktan kanadı ve sonunda yara oldu mantara çevirdi yada mantara yakın bir iltihap bilmiyorum..Bende sadece küçük tuvaletimi bile yapsam hergün her defasında yıkadım sade suyla ama..Böyle iyileşti..

A vitamini bazlı olduğu için cilt rengini açıyor yani daha canlı gösteriyor bence insanı..

Kan testiyle doktor kontrol ediyor zaten ilacın yan etkilerini.Ben büyük bir yan etkiyle karşılaşmadım.Günde 1 tane haptı zaten akşam yatmadan alınca uyku arasında belki yan etkiler geçiyordu bilemem..

şimdi aradan 3 yıl geçti yüzüm de sivilcelenme başladı ama eskisi gibi değil stres etkili büyük ihtimal yani size tavsiyem önce stresi hayatınızdan uzaklaştırın..

Yüzü kaşınan arkadaşta büyük ihtimal kuruluktandır..Bebe kremi kullan yada hassas ciltler için krem..
Bu ilacı kullanırken herşey yiyebilirsiniz serbest kızartma bile doktor bana öyle dedi yüzünede istediğini sürebilirsin dedi peeling ve soyucu kimyasallar hariç tabiii...

benım doktorum nie bana kırmızı et yasakladı ve balık eti ye dedi! ben balıktan nefret ederim yaaa. :) Şöyle bir durum var bu ilaç sentetik A vitamini olduğuna göre A vitamini içeren besinlerden uzak durmamız lazımmış, yani yeterince karacigeri A vitaminiyle dolduruyoruz bu ilaçla ,üstüne yiyeceklerle artırmamalıymışız oranı.

ben günde 20 mg içiyorum öğle arası yemekten sora doktorum banada yağlı yiyeceklerden uzak dur çok fazla yeme dedi kızartma vs... bi de unutmadan yazıyım hareketsiz kalma dedi yürüyüş yapıyorum bende zaten hergün benim yüzümde kurumaya başladı yavaş yavaş nmlendirici krem sürerken yanıyo ama geçiyo sora

selam arkadaşlar. bu siteye yeni üye oldum. ben 23 yaşındayım. şimdiye kadar cildime bir nemlendirici dahi sürmezdim. cilt bakımı konularındada pek bir bilgim yoktur açıkcası. ama iki yıldır cildimde özellikle çene ve boyun bölgesinde sivilcelenmeler oldu çok doktora gittim bir sürüde ilaç kullandım. yaza girmeden önce isotrexin diye bir ilaç vermişti doktorum izler için oldukça etkili oldu. ama aradan yaklaşık 6 ay geçince yine başladı sivilce ve iz problemim. yüzümde çok fazla sivilce yok 2-3 tane onlarda küçük oluyor ve sedece çene ve boyun bölgemde oluyor. şu anda benzamycn diye bir ilacı kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. oldukça kuruttu sivilceleri ama izleri geçirmiyor. birde nemlendirici, tonik falan kullanmaya başladım. makyaj yapmıyrum. cildim de oldukça mat görünüyor. acaba bende rouccatene kullansam mı diye doktoruma soracağım sizlerin de yazmış olduklarını okudum biraz tereddütlüyüm. tavsiyede bulunacakları bekliyorum.

ben kullanalı 2ayın içindeyim sivilceler hızla artmaya baladı ve şuan gözkapağımda bir şişme meydana geldi acaba ondan olabilirmi

bende 20mgr kullanıyorum ve dudaklarım çatladı çok kotu ama doktorum bana hiç bişi yasaklamadı sadece dudaklarımımn catlıcanı soyledi hepsi bu ve bildiği halde ilk ay kırem yazmadı ıkıncı ayda kendim yazdırdımoysakı bende sannetmıştımı 2ay sonra fln başlar çatlama dudaklarda bıde baktımkı 10 gunde başladı

ya arkadaşlar şuan benimgözkapamda şiş çıktı acaba ılacın yan etkisindenolabilirmi

hımm arkadaşım benımde yuzumde kızarma var ama bu naidr arada sırada olan bişi ama seninkı kadar buyuk şiddetli bı kızarıklık olmadı dokunulmıcak kadar ama yanaklarım pembeleşti bende şuan1.5 ay içindeyim ve bende sıvılcelerımden dokunamıyorum ve dudalklarımı acamıyorum

ya arkadaşlar size bişisorucambenım gözkapağımda şiş çıktı acaba purosodurde yazmıyo buda bı yan etkı olabılırmı

off ben çok umutsuz ve mutsuzum hergun bişi çıksa nedense hep bu ilaç yuzunden oldu sanıyorum lutfen yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

ya fazla dıyıldı ztnde benım suratımdakı sıvılce çıkalı ılk dafe böle çıktı ve 4 aydır enfala ya ilacı kullandım dahada çoğalmaya başladı
ama şuan gözumun göz kapanda şişlık çıktı ve merak edıyom acaba yan etkısındenmişuan beya var suratımda
senağlama

ya arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana bendaha bu sitede yeniyimyerimseniben

iranur merhaba yazdiklarini okudum keske yardimci olabilsem ama ben hic duymadim sislik yaptigini bu ilacin nasil bi sislik ki bu sivilce gibi mi?ama en dogrusu doktoruna sorman tabiki..bu kadar rahatsiz ediciyse ihmal etme.

bu sivilcelerden kurtulmayıçok istiyom site hakında bibilgim yok ve insanlarla nasıl iletişim kuracağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…