merhaba gülcem;
bu tedavinin bitiminde mutlaka cildini temizletmen gerekiyormuş (bunu Almanyadaki bir cilt uzmanı söledi yani kendi doktorum deil.) ben bunu cok geç öğrendiğim için ve yaptırmadığım için yanak bölgemdeki sivilce izleri zaman içinde tabiri caizse mikroplu bi tabaka oluşturdu kırmızı sivilce izi gibi ve gözenekler büyüdü yani cukur cukur olmaya başladı ve sadece o bölgede hala cıkan sivilcelervar.bunun için suanda farklı bi tedavi görüyorum.işe yararmı bilemiyorum ama alıştımda artık güzel bir yüzde sadece yanak bölgesindeki 2 kocaman sivilce ve kızarıklık iğrenç bi şey.ama zamanla alıştım sanırım artık hiç makyaj yapmıyorum ve saçlarımı topluyorum umursamıyorum yani.her insanın cilt tipi farklı bi ilaç herkesde aynı sonucu vermez.ama yınede sen Cildinin tamamen pürüzsüz olacağını düşünme istersen sonuç beklediğin gibi olmazsa hayalkırıklığı yaşarsın ben hayalkırıklığını yaşadım harcadığım zaman ve ödediğim parada cabası.ama suanda canını sıkma bi tedaviye başlamışsın daha yolun başındasın dene eğer olmazsa başka çözümü bulunur tatlım eminin sen ölede güzelsin:)) :teytey:
Sağol suela,
emin ol sivilceler yokkken çok daha güzeldim. Sinirlerim bozuluyo bu duruma , psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Umarım sivilcelerim tamamen giderler. Tek dileğim bu oldu artık. Sanki hayat sadece sivilcelerden ibaret.