Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
biraz sabret connie ve doktorun verdiği kremi aksatmadan kullan çok işe yarıyo

teşekkür ederim ama nasıl sabredicem ben ya bunu söylediğine göre kullanmış olmalısın ilacı biraz bilgi verir misin bana kapris73?

Tılsımcığım eğer ilacn adını hatırlarsan çok memnun olurum doktora gittiğimde sorayım bakalım ne diyecek:teytey:
inşlh hatırlarsam yazarım ama zaten doktora söylersen kızarıklıktan dolayı veriyo o kremi bi doktoruna sor istersen canım benim hatırlamam uzun sürebilir

bende bu ilacı kullananlar arasındayım ama 7 sene önce kullandım.harika bi ilaç tabikide yan etkileri var ama öyle çok büyük değil.ilacı kullanırken dudaklarım çok kuruyordu ve zaten doktor nemlendiricide veriyor.ben çok memnun kaldım çünkü yüzümde ve sırtımda çok fazla sivilce vardı.şimdi ne sivilce var nede tekrar sivilce çıkıyor.6 ay tedavi süresi var.her ay kontrollere gidince kan testi yaptırıyordum.cildinizde çok sivilcelenme varsa hangi doktora gidersen git yolun sonu bu ilaç.kullannın bence...

bende ilaci kullanmaya baslayali 1 hafta oldu sadece dudaklarimda hafif bi kuruluk oldu ama sanki sivilcelerimde kurumaya basladi ins coook daha iyi olucak sabretmeliyiz o kesin tabi...

Mi amor mutlaka sabret ve sonuna kadar kullan inan çok memnun kalırsın.cildin pürüzsüz ve bebek teni gibi oluyor.ama sabırla devam etmelisin.sonunda kazanan sen olursun.

ben roaccutaneyi tam 8 ay kullandim. biraktikdan ilk bir ay sonra ciltim yine yaglanmaya basladi. ve eskisi kadar olmasada yine sivilceler cikiyor. sivilce izleride kaldi. bende pürüzsüz bi cilt istiyorum senağlama

Merhaba arkadaslar. Ben de 17 yasında Roaccutane kullandım (6 ay). İlacı cok fazla yan ektisi var.bazılarında sinirsel bazılarında fiziksel zarar veriyo ben ikisinide yasadım.zaten buyuzden kan testı yapılarak kullanıyosunuz ve bi formları var onu imzalıyosunuz eğer 18 yaşın altındaysanız aileden birinin onayı gerekiyo.İlacı kullandıktan sonra sonuç mükemmeldi sivilce izleri hariç.))ancak 1 sene sonra acı gerçekle karşılaştım. o sivilce izleri kan toplamaya başladı ve daha derine indi.meğer ki Roaccutane kullandıktan sonra mutlaka ciltte kalan ölü deriyi temizletmek gerekiyomuş.ben bunu yaptırmadığım için tekarladı sonra kullanmadığım ilaç su televizyonda bol bol reklamı yapılan onu kullandım ama benim sivilceler zor akne dedikleri türden olduğu için bende bi işe yaramadı. aradan 5 yıl geçti ödediğim paranın haddi hesabı yok.şuanda gittiğim güzellik salonunda ki cilt uzmanı bana rejuvi diye bir marka önerdi ve 4 haftadır onu uygulatıyorum. bakalım sonucunu 2 ay sonra görücem ama gözeneklerimde gözle görülür sıkılaşma var.en azından bu konuda ii oldu:))zaten buda olmazsa sivilcelerimle mutlu bi hayat sürdürmeye karar verdim. Arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmayın zamnınızda paranızda boşa gitmesin. Mutlaka bi başka cilt uzmanındanda bilgi alın.

aysegul belki seninde ikinci bir roaccutane tedavisine ihtiyacin var az da olsa boyle bir ihtimal varmis sonucta bence bir dr a gorunsen daha iyi olur buara cok duydum ben ikincisinde kesin cozume ulasanlari canim

ben aciksasi bidaha kullanmak istemiyorum. o yüzümün pul pul dökülmesini, dudagimin kurumasini, kafa derimin delirmesini bidaha cekmek istemiyorum. bu ilaci kullandigimdan sonra saclarimda inceldi. :1no2:

mrb arkadaşlar bu ilacı hepimiz kullanmıyomuyuz neden peki hala dahabişeylere inanmak istemiyosunuz?bu ilaç bize verildiyse ve okadar yan etkisine katlanıyosak bı sonucu vardır elbet ööle değil mi?benim 4.ayım bu.ilk aylardan itibaren ben yüzümün resmini atıyorum bilgisayara ve şuan ilk aylara baktığımda sivilcelerim yinede çıkmaya dvm etsede yüzümdeki izlerin solduğunu farkedyorum zaten sivilceler tamemen bitmez ki.özel günlerimizde elbet çıkacak ve benim zaten sadece o zamanlarda çıkıyo artık.bence ilaca ve doktorlara güvenin.onlarda farkındadır düzelme olup olmadığının ve her ay test yaptırıyoruz boşuna değil ya bu?ve bu sitede birbirimize destek olmaya çalışıyoruz lütfen morallerimizi bozmayalım.inanmak başarmanın yarısıdır.:teytey:

merhaba arkadaşlar;
öncelikle hepimize geçmiş olsun diyorum allah bir an evvel bu dertten kurtarsın.

benim liseden beri sivilcelerim bir türlü geçmedi antibiyotik tedavileri de gördüm, ilginç olan da hep aynı bölgede yani çenemde çıkıyor olması.içleri dolmuyor kırmızı sert şişllikler halinde bir hafta boyunca ağrılı olarak duruyor.
doktorum en son roaccutane verdi ve 1 ay olmak üzere kullanalı yan etkilerinin çocugunu yaşadım ve en kötüsü de sivilcelerim çok arttı ve daha da büyük yüzüm daha berbat oldu, hafta içi kontrole gidicem ama çok moralim bozuldu bu duruma evden dışarı çıkmıyorum bu şekilde kimsenin görmesini istemiyorum
sanırım psikolojik sorunlara neden açması da bu yüzden oluyor.napmam lazım nasıl atlattınız bu dönemi?

Arkadaşlar merhaba

Ben kapsülü açarak içiyorum ve ilacın etkisinde bir azalma olur mu diye çok meraj ediyorum. Ya lüften okuyan birileri bişeyler yazsın. Hiç mi yok benim gibi iiçen.

teşekkürler

merhaba Gülcem;
Etkisinde bir azalma olurmu bunu doktora sorsan daha ii olur esasında ama merak ettim Kapsülü neden açarak içiyosun.?

Merhaba,

İlaç yutamadığım için kapsülü açıop içmek zorunda kalıyorum. doktor bi değişiklik olmaz dedi en başta.Başka bir doktor da olmaz bir sorun dedi.bir ay sonra tekrar ilaç yazdırmaya gidince doktora tekrar sorudm . 3. ayın sonunda etki gösterip göstermyeceğini anlarız dedi. İçime bi kurt düştü. Tamam dudaklarım kuruo ama şu an ikinci ayımın başındayım öyle deli gibi yarılmadı. Napıcağımı bilmiyorum.

daha önce kapsül olan ilaçların açılıp içildiği zaman yan etki yaptığını duymuştum ama bu ilaç zaten başlı başına yan etki dolu. Peki hangi hastaneye gidiyosun ben kulandığım zaman devlet hastanesine gitmiştim. ama tabi doktorlar genel konuşur buyuzden hala problemlerim devam ediyo.

herkese geçmiş olsun ben de 10.günümdeyim yolun başındayım sayılır dudak kuruluğu ve yüz kızarıklığı dışında bişi yok ya arkadaşlar bu kızarıklık zamanla geçer değil mi ilk günler daha da kötüydü ama yavaş yavaş sönüo gibi.Allah hepimize acil şifalar versin ya kurtulmak istiyorum artık kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak aslında bu ilacı kullanırken evre evre neler yaşadıklarını bizimle paylaşabilir mi?korkuorum geçmez diye bi de benim sivilcelerim isilik gibi umarım yolun sonunda size müjdeli haberi de veririm...

MErhaba,

Büyükçekmecedki kolon hastanesine gidiyorum. bu arada üçüncü bir doktora daha sordum . O da kapsülü açarak içebileceğimi, etkisinde herhangi bir azalma meydana gelmeyeceğini belirtti. Yüzümde sağ tarafımda kocaman iki büyük sivilce ve diğer tafarfımda kızarıklıklar ve küçük küğçük sivilceler var. Çok belli olmadığını söylüyorlar. Merak ettiğim birşey var. Sivilceler gittikten sonra gerçekten cilt tamamen pürüzsüz olacak mı ? Teşekkürler.

Bakin arkadaslar bende bu ilaci kullaniyorum 1.ayda olmama ragmen mutis bir etkisi var cildim cok saglikli gozukuyor ve aknelerim %80 oraninda azaldi bende sadece dudak ve burun kurulugu oldu buda yan etkisi su an cok mutluyum yerimseniben

merhaba gülcem;
bu tedavinin bitiminde mutlaka cildini temizletmen gerekiyormuş (bunu Almanyadaki bir cilt uzmanı söledi yani kendi doktorum deil.) ben bunu cok geç öğrendiğim için ve yaptırmadığım için yanak bölgemdeki sivilce izleri zaman içinde tabiri caizse mikroplu bi tabaka oluşturdu kırmızı sivilce izi gibi ve gözenekler büyüdü yani cukur cukur olmaya başladı ve sadece o bölgede hala cıkan sivilcelervar.bunun için suanda farklı bi tedavi görüyorum.işe yararmı bilemiyorum ama alıştımda artık güzel bir yüzde sadece yanak bölgesindeki 2 kocaman sivilce ve kızarıklık iğrenç bi şey.ama zamanla alıştım sanırım artık hiç makyaj yapmıyorum ve saçlarımı topluyorum umursamıyorum yani.her insanın cilt tipi farklı bi ilaç herkesde aynı sonucu vermez.ama yınede sen Cildinin tamamen pürüzsüz olacağını düşünme istersen sonuç beklediğin gibi olmazsa hayalkırıklığı yaşarsın ben hayalkırıklığını yaşadım harcadığım zaman ve ödediğim parada cabası.ama suanda canını sıkma bi tedaviye başlamışsın daha yolun başındasın dene eğer olmazsa başka çözümü bulunur tatlım eminin sen ölede güzelsin:)) :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…