arkadaşlar benim de suratımda sivilce yoktu hiç, 2 ay once bir anda cıkmaya basladı ve vakit geçirmeden doktora gittim, 1 buçuk aydır gunduzleri nadixa geceleri clyndoxyl sürüyorum, tedavinin basındada doktor antibiyotik vermişti onları da duzenli kullanıp bitirdim. faydasına gelince, artık tedavinin basındaki gibi sivilce oluşumları yok, izleri var. onları geçirmeye çalışıyorum, ilk basta cıkan sivilcelerden bir yada ikisini sıkmıştım daha sonra hiç ellemedim. tedavi süresi 2 ay yazıyo, umarım sonunda bu izler de geçmiş olur. bir de su var, doktor bana bu kremleri sürmeden once yuzumu yıkamam için bir kaç tane jel ismi verdi onlardan birini kullan dedi. ben onun yerine vichy'nin etkili bi yüz temizleme jelini kullandım kremleri sürmeden önce. sizce doktorun söylediği yüz temizleme jelini almamış olmam çok farkeder mi? vichy sonucta kalite :) bir de aynı kremleri falan kullanan arkadaşlar, sizce tedavi sonunda bu sivilce izleri de geçer mi? dediğim gibi cıkar cıkmaz derhal tedaviye basladım ve bir iki tane hariç sivilcelerimi sıkmadım. umarım herkes istediği sonuçları alır, cok konustum herkese iyi günler
kızlar bu krem sivilce izleri için ben sabah akşam sürüyorum 1 ay oldu kullanalı ama pek bi etkisi olduğunu söyleyemem eh işte idare eder yani :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?