merhaba bendee ısılık ısılık olan sıvılcelerımden dolayı doktora gıttım 30 yasndym yıllrdır bole sık sık oluyor tam ıltıhaplı sıvılce deıl ama ısılık ısılık cok raahtsız edıyordu benı son zamanlarddA IZ BIRAKIR GIBI OLDU VE KAFA DERIMDEDE YAG BEZELERI CIKMAYA BASLDI BENDE DOKTORA GITTIM . BANA SABUN VERDI IMEX KURUTUYR CILDI BAYAAA SABAH AKSAM YIKA DEDIM ONUN YANNDA GECE YATARKEN SURMEM ICIN ISOTREXIN JEL VERDI SOYMA TEDAVISI YAPCAKMIS SABAHDA SURMEM ICIN İMEX KREM VERDI BIRDE ANTIBIYOTIK TETRADOX DU SANRM ONU GUND 1 TANE ICICEM.
YALNIZ BEN DOKTOR TUM YUZUNE SURECEKSIN DIYEEE ANLADIM ama yorumlarda baktıgımda bu kremlerı sadece sıvılcelı bolgeelere sureceksın dıyor nasıl olcak anlamadım soncta soyulnca yarm yamalk olcak ayrıca ısılk ısılk oldugu ıcın dagnk dgnk sıvlcelerım bırde ımex krem sabah suruyorum eeee oda bole bellı yerlere surerrsem renklı renksız kalck yuzum ıse gıderken komık olur bılemedımm napcam sımdılık tum yuzume suruyorum umarım yanlıs bişi yapmamm doktorada tekrar sorma ımkanım yok gıbıbu ılacları kullananlar varmı?
İsotrexin jelli bende kullandım cok etkili bir ilaç gercekten ama ben de soyma yapmadı oyle sadece kurutuyor cilt değiştirme gibi bir etkisi yok yani :/ sen yinede bütün cildine sur bana doktor oyle söylemişti renk farkı oluşabilir cunku ve etki gösterme derecesi acısından da tum yüze uygulanması daha mantıklı geliyor bana. Tereddüt etmeden tum yüzüne uygulayabilirsin ben oyle yapmıştım . Tabi ustune daha kac ilaç daha verdiler onları da kullandım hala geçmiyor o ayrı