arkadaslar bu kreme baslylı 4, günüm sivilceler cıkmaya basladı bile gelişmeler devm edecegim yazmaya
arkadaşlar ben sivilcelerimi differin jelle kuruttum şuan yok gibi bişey inşallah tekrarlamaz ama differin çok işe yaradı ,dr. nadixada verdi ama onu pek kullanmadım birde dermologicanın temizleme ürünleriyle birlikte kullandım yok oldu diyebilirm sivilce felan çıkmıyor artık özel günlerde bile:)))))
Kızlar ben nadixa kremi, ve isotrexsın, krem tetradox, hap ve tolerıone, jel kullandım hapım bitti ama malesef konrole gidemedim daha sivilcelerim geçiyor gibi oluyor sonra tekrar çıkıyor ayyy herkese fark varmı cildimde banamı öle geliyor diye soruyorum millet bıktı benden sanki izleri kalacak gibi tabi eskiye nazaran iyi çene kısmım daha sorunlu alnımdaki sivilceler geçti sayılır bu yaşta sivilce sorunum olacağı aklıma bile gelmezdi.herkese geçmiş olsun.
arkadaşım bu differin jel yüz yıkama jeli değil di mi? bi nasıl kullanılıyo bende almayı düşünüyorum..
arkadaşlar bu ımex ve differin jel i ssk karsılıyor mu? bana doktor sadece nadixa krem verdi ama gidip sağlık ocağından yazdırayım diyorum.. ne yapayım si<zce? nadixa yı 4 gün oldu kullanıyorum ama gözle görülür cok da bi değişme yok suan için..en azından biriyle birlikte kullanayım etkisi daha iyi olur belki de..
canım aynı ilaçları kullanıyoruz tetradox 2 ay kullanılcak benim haftaya kontrolüm var
nadixayı 2 ay önce kullandım doktor değiştirdi fenecea diye bi krem verdi onun yerine
benimde çene kısmımda ve sağ yanağımda var
çene kısmındaki stresten olan sivilcelerdir ve bende bu stres olduğu sürece hiç geçmez senağlama
canım 4 günde fazla bişey bekleme zaten benim sivilcelerim 6 ay da geçti
ayrıca imex ve differin nadixa hepsini ssk karşılıyor ben differinle nadixa kullandım dedigim gibi uzun bi zaman alıyor hemen geçmesini beklem canım
cok teşekkür ederim cnm.. sabredicem artık, yapıcak pek bişey yok.. la roche temizleme jeli alıcam kendime o da cok iyi geliyomuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?