selam arkadaşlar bende geçtiğimiz hafta sonu doktora gittim ve banada gündüzleri sürmem için nadixa kremi verdi , geceleride aksil 5 isimli kremi kullanıyorum ,
şimdi benim sormak istediğim bu nadixa krem baya bi yağlı gibi , yağlı olması ters bir etki yaratmazmı ne bilim sivilceli bölgeler zaten yağlıdır ya hani :uhm:
kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba ?
tşkler şimdiden ....
cvp verebilecek kimse yokmuu :a015:
yok siz onun yağlı göründüğüne bakmayın yağ yok sonuçta içinde :) ayrıca imex diye bi krem var fondoten renginde ve iltihaplıu sivilcelerde çok etkili o da aynı şekilde bi fondoten kadar yağlı gözüküyor ama yağ etkisi yapmaz merak etmeyin.
ben bu kremi 6 ay kullandım ilk başlarda çok iyi geldi bana da imexle dönüşümlü vermişti doktor. ilk başlarda hergün yüzümü yıkayıp tonik sürdükten sonra bunu kullanıyordum diğer gün de imexi. ilk başlarda baya fark etti güzel oldu sonralarda fazla bi yararı olmamaya başladı ben de bıraktım sadece imexi sürüyorum şimdi büyük sivilcelere.
selam arkadaşlar bende geçtiğimiz hafta sonu doktora gittim ve banada gündüzleri sürmem için nadixa kremi verdi , geceleride aksil 5 isimli kremi kullanıyorum ,
şimdi benim sormak istediğim bu nadixa krem baya bi yağlı gibi , yağlı olması ters bir etki yaratmazmı ne bilim sivilceli bölgeler zaten yağlıdır ya hani :uhm:
kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba ?
tşkler şimdiden ....
nadixa kremi ben beğendim gerçekten.yüzüm ışıl ışıl oldu:dance::dance::dance:hala da kullanıyorum daha bir tüp bile bitmedi ama yüzümde baya bir fark varsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?