Kaç gündür kullanıyosun?nadixa yı bende kullanıyorum inan hiç işe yaramıyor ya.
Kaç gündür kullanıyosun?
vee sivilceli bölgelere tek mi sürüyosun yoksa tüm yüzüne mi sürüyosun?
Öncelikle merhaba canım :)
Eğer sivilcelerinden tamamen kurtulmak istiyorsan Nadixa krem tek başına işe yaramayacaktır. Bu sadece ek tedavidir. Örneğin bir akne hapının yanında verilmiş bir krem.
Ben yaklaşık 7 yıldır tedavi görüyorum. geçmeyeceği varsa geçmiyor anlayacağın :) Ama sana bir hap önerebilirim, tabiiki doktoruna danışarak almalısın %85 etkisi var. En azından bana yararı oluyordu ve yüzümde çok fazla akne var. Sende benim kadar olduğunu sanmıyorum oyüzden %100 etkisi olacaktır.Bende yan etki yaratmadı. Fiyatı 5liranın altında. Geçmiş olsun :)
Öncelikle merhaba canım :)
Eğer sivilcelerinden tamamen kurtulmak istiyorsan Nadixa krem tek başına işe yaramayacaktır. Bu sadece ek tedavidir. Örneğin bir akne hapının yanında verilmiş bir krem.
Ben yaklaşık 7 yıldır tedavi görüyorum. geçmeyeceği varsa geçmiyor anlayacağın :) Ama sana bir hap önerebilirim, tabiiki doktoruna danışarak almalısın %85 etkisi var. En azından bana yararı oluyordu ve yüzümde çok fazla akne var. Sende benim kadar olduğunu sanmıyorum oyüzden %100 etkisi olacaktır.Bende yan etki yaratmadı. Fiyatı 5liranın altında. Geçmiş olsun :)
Saol cnm...Ama benim sivilceler geçti,şimdi çok az bişiy var o da 1 haftaya kalmaz geçer inş.Öncelikle merhaba canım :)
Bende yaklaşık 2 haftadır nadixa kremi kullanıyorum inanılmaz etkisini gördüm herkes fark etti öyle desem nasıl etkili olduğunu daha iyi anlarsınız. Tabi hakkınıza girmek istemiyorum bana etkisi oldu size olur mu bilmem benim cildim kuru mu normal mi onuda bilmiyorum ama yağlı değil onu kesin biliyorum:) doktor gitttim deri altımdaki sivilceler deri üstüne atmıyodu alerjiymiş gibi görünüyodu bende daha bi strese giriyodum kullandım üste çıktı kurudu ve geçti:)) inşallah hepinize yararı olur dilerim rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasib etsin.allaha emanet.
Öncelikle gecmis olsun :) bende bir ay kadar nadixa krem kullandım gercekten ise yarar derecede iltihapli sivilcelere fayda sağladı ancak sonrasında kırmızılıklarim icin doktor bezamycin verdi bu eczanede hazırlanan ilaç umarım adını karıştırmadım ( o kadar krem kullandım ki kafam bi milyon ) neyse bu ilaç sonrasında kırmızılıklarim hafifledi ama akneli sivilcelerim yine cikti ki 22 yaşındayım ! Simdi yine nadixa verdi 7 gündür kullanıyorum daha cok akneli sivilcem cikti ki kafam karisti ne yapacağımı şaşırdım sizce sürmeye devam mı etmeliyim ?:/ doktora bu ilacı bana veremiştiniz bile diyemedim asabiyetinden dolayı
Ya nasıl anlatılır bilmiyorum yanlış bişey söylemekte istemiyorum. Benimkiler deri altından çıktı sonra kurudu ve şimdi tek tük kaldı sivilcem kullanmaya devam ediyorum günde 2 defa sürüyorum vede belki pek mantıklı gelmeyecek ama ben gece sürünce yatağa geçtiğimde yorganımı kafama kadar çekiyorum yüzümü hiç bi yere değdirmemeye çalışıyorum yorganı kafama kadar çekip etki tepki meselesinden kaynaklanıp bu kadar çabuk geçtiğinide düşünüyorum ayrıca onu tek kullanıyorum beraberinde hiç bişey kullanmıyorum yani. Bana sorarsan sabırla kullan yedire ydire sür ılık suyla yıka umarım rabbim istediğin gibi tertemiz bi güzellik nasib eder nurani bi yüzle birlikte inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?