• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceler için Fucidin Krem (=

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
geçen sene peling yaptırmıştım doktor fucidin krem verdi çok ii geldi gece yatmadan önce sürüyordum hiç sivilce kalmadı..ki zaten peeling yaptırmıştım fucidin yardımcı oldu ama şimdi eskisi kadar olmasada yine sivilcelerim var..kremleri fln boşverin kızlar en iyisi peeling..

ne kadar süre kullanılıyor bu krem ? günde kaç kere ve tüm yüze mi yoksa sorunlu bölgeye mi ?

benim genital bölgemde de batık ve sivilceler vardı yaklaşık 2 aydır kullanlıyor faydasını gördüm yüzümdeki sivilcelere de sürsem mi acaba?

arkadaşlar
öncelikle sivilce ve akne birbirinden ufak da olsa farklıdır. akne yağ bezleriyle ilgili kronik bir deri hastalığıdır. dolgun sivilceler şeklinde görünür. ancak her sivilce akne değildir. bu sebeple minik sivilceler için bu kremi kullanmak farklı sonuçlara sebep olabilir antibiyotiklidir bu krem çünkü.
içi dolgun iltihaplı sivilceler için kullanılması daha uygundur... çünkü iltihap yapmış sivilcelerin altında yağ bezesi birikmiştir yani akne. onu kurutmak için antibiyotikli krem kullanılır. her minik sivilce için fucidin kullanmak dermatitlere sebep olabilir.

ufak sivilce problemleri için bitkisel yağlar kullanmanızı tavsiye ederim nacizane... sevgiler :34:

banada uçuk için verdi doktor bu kremi,madem sivilcede kullanılıyodu neden bugüne kdr vermediler acabaa :))

Bende dün eczaneden aldım eczacı akşam yatmadan temizlenmiş yüze sür dedi sivilceli bölgeye onun yanında birde hap verdi içten temizlemesi için bakalım artık şu sivilcelerim için yatırdığım parayla 2 aile doyar ya yazık günah verdiğimiz paralara :19:

ya ben yıllardır kullanıyorum bu kremi. anneme sürünce annem çok memnun kalıyor sivilcesini kurutuyor.be sürünce iyice şişiriyor büyütüyor hattaa iltihap iyice büyüor ya ve iz kalıyor:((

kızlar ben kullanıyorum dört beş günden beri gayet memnunum fucidin den ve tabii la roche posayın da temizleyicisini kullandım baya baya faydasını gördüm Allah size de şifa verir inşallah.

bizim evde yıllardır olan bi ilaçtır fucidin. annem tek tük çıkan sivilcelerine sürer ve ertesi gün kurur ama ben yıllardır her türlü sivilceme sürdüm benimkileri kocaman yapıyor.bembeyaz iltihap oluyor sonra kendiliğinden ya da değmemle patlıyor ve sonrası geçmeyen kıpkırmızı izzzz... =((( keşke anneminki gibi kurutsa..

kızlar bu fucidin kremi sivilcelere nasıl suruyoruz ? sivilcenin üstüne yoğun bir şekilde bırakıp bekliyor muyuz yoksa yediriyor muyuz kremi? yardımcı olursanız cok sevinirim :)

yağ bezesi çıkmıştı bende..kökü varmış..3-4 yılda bir ağrılı şekilde çıkıyor sıkılmıyorda çok sert..
geçen yine çıktı doktora gittim..kök yapmış tekrarlar, uzun sürede geçer dedi..
fucidin verdi..sivilcelerinde sür dedi...
sadece 2 gün sürdüm yağ bezesine..o sert şey 2 günde yumuşadı ve aktı..şoka girdim..
şuanda düm düz..ama tabi ucunda küçük bi yara oluştu...işalalh oda geçer..
sivilcelerime sürcem ben de akşam gidince..:55:

Back
X