Sivilceli Ciltler SİVİLCELER İÇİN CLİNOPER KULLANAN VAR MI?? ACİİİLLL

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nrgns123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2
1
1
26
Arkaşlar geçen hafta sivilcelerim için doktora gittim bana clinoper, bir antibiyotik ve tonik verdi. Clinoper çok deri döküntüsü, pullanma yaptı benim cildim zaten kuru olduğu için çok gerildi. Kullanan veya bu jeli bilen varsa fikirlerini paylaşabilir mi?

Son düzenleme:
Merhaba canım. Bende salı günü doktora gittim daha önce sedef için gitmiştim tedavi oldum ve iyi sonuç aldım. Şimdi akne-sivilce tedavisi için gittim. 500 mg azax antibiyotik,clinoper jel,nadixa krem,sivex losyon birde tonik verdi( toniği eczane hazırladı bu arada hazır değildi) kremleri birer gece arayla bir gece birini bir gece birini sür losyonu sabah yüzüne sür. İlacıda 3 günde 1 tok karına 3 gün boyunca al 12 gün ara ver bi 3 gün daha kullan dedi. Daha çok yeniyim sonuç alırsam muhakkak dönüş yaparım. Yüzündeki kuruluk için losyon yazdır kuruluğunu alır. Sırf cevap atmak için üye oldum üye değilim normalde şimdi üye oldum Ha bu arada cildim yağlı burnumda elmacık kemiklerimde siyah nokta yanaklarım ve çeneme doğru sivilce ve izleri var

mervenuryldzz cevabın ve sırf cevap vermek için üye olduğun için gerçekten çok teşekkür ederim canım :)) bu arada benim kullanmaya başladığımdan beri sivilcelerimde azalma oldu. Cildimdeki pullanma devam ediyor fakat katlanacağım sonuç güzel olacağa benziyor. Sende de pullanma olur büyük ihtimal sende sabret sonuçta cildimiz yenilenmiş olacak inşaallah. Sonucunu atarsan çok sevinirim :))

Rica ederim ne demek canım benim.cildim yağlı olduğu için şimdilik bi pullanma yok keşke kurusa birazda rahat etsem bnde :)) sonucu seninle paylaşırım :*

Bende kullanicam kizlar bendede asiri sivilce ve akne var bu jeli kullanicam kac saat bekletmem gerek nasil kullaniliyo bana yardimci olabilirmisiniz

Ben de daha once clindoxyl kullaniyordum ara ara cikan sivilcelerime surmek icin gecen ay yine yazdirdim ve bana artik uretilmedigini soylediler ve bunun yerine clinoper jel verdiler pek kullanmadim ben de ve bu ara yuzumde bir sivilcelenme problemo yasiyorum bu jeli kullanmaya basladim umarim etkisini gorurum moralim bozuluyor cunku baktikca minik minik iki uc tanesi de iltihapli bir sekilde ayni zamanda pirdolin adinda bir nemlendirici krem kullaniyorum hassas ve kizaran ciltler icin parfumsuz bir krem oldukca iyi sivilce problemi olan kisiler icinde onerilen bir kremmis ayni zamanda kurutma yapiyor dediginiz icin belirtmek istedim bu kremi kullanabilirsiniz sirf bu basliga yazmak icin uye oldum umarim yardimci olur ve onerileriniz olur doktora gitmekten sıkıldıgım icin bu kremin ise yaramasini umuyorum insallah guzel sonuc verir :)

Ben kullanıyordum bir sorun yoktu ama dün cildimi yaktı kıpkırmızı şimdi böyle Bi sorunla karşılaşan var mı varsa çözümünüz ne oldu kızlar

Kreme ara verip kullanmalisin eger yanma olduysa ve sadece sorunlu kisimlarin uzerine sur ince bir tabaka halinde dedigim nemlendirici kreminde oldukca etkisi var pirdolin bir onceki yazimda da bahsetmistim yanma kasinti ve kuruluk hissini alan bir kremdir ben gunluk nemlendirici olarak kullaniyorum yardimci olur umarim

Olur tabi çok teşekkür ederim :)

Bende 15gündür kullanıyorum ama çok bi faydasını görmedim heralde daha zamanı var 2 haftada faydasını gören oldumu acaba??

Sivilcelerin yogun mu 1 ay kullanmani oneririm ben yinede ve ince bir tabaka kesinlikle yoksa cok surersen kuruma fazla olur pul pul dokulur

Ben
Bende 15gündür kullanıyorum ama çok bi faydasını görmedim heralde daha zamanı var 2 haftada faydasını gören oldumu acaba??
Ben Bi ay kullandım yüzüm ilk yandı sonra kuruyup soyuldu sivilcelerim geçti leke ve kızarıklıklar da geçiyo kullanmaya devam ediyorum sende sabırla devam et inşallah geçer

Merhaba ben de 20 temmuzda kullanmaya başladım her gün düzenli olarak uyguluyorum yanaklarımda azalma gerçekleşti ancak alnımdaki küçük kabarcıklar henüz geçmedi. Bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak.

Umarim herkesin isine yarar cilt sorunu gercekten insani kotu hissettiriyor birde cok makyaj yapmayi sevmeyen biriysen daha cekilmez bir hal aliyor yuzunde bir agirlik gibi ama yinede sukredelim bence insanlarin basina oyle seyler geliyor ki gercekten cok zor Allah kimseyi caresiz birakmasin Amin iyi geceler herkese

Bende hiç bir işe yaramamıştı. Üstelik yüzüm alev alev yanmaya başlıyordu sürünce. Benim sivilcelerim çok belki daha hafiflerde işe yarayabilir..

Bana doktorum yüzümdekiler için sivilce başlangıcı demişti. Sivilce gibi değiller daha çok küçük içi beyaz yağ dolu ama bir bölgede grup şeklindeler. Ne yazık ki bu ilaç işime yaramadı, büyük sivilce çıkarmıyor ancak küçük olanlar artmaya devam ediyor.

Benim cildim yağlı ama bende de başta yakma sonradan dökülme yaptı yandığı Zaman bir iki gün ara verdim ama sonra tekrar devam ettim sonra bir sıkıntı yaşamadım ve sivilcelerim lekelerim geçti hep Bi süre bıkmadan kullanmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…