Bende bu konular için artık üye olmam gerektiğini düşündüm. Bir buçuk senedir kullanmadığım krem kalmadı en son roacutanne seviyesine geldim ama doktorum azaldı gerek yok falan dedi. Bir çok ilaç kulladım hiçbir fayda görmedim. Ama clidoxlyn dışında. Gerçekten işe yaradı bende bir ilkti. En son doktor değiştirdim. Bugün başka birine gittim. Clinoper ve nadixa yazdı kullanmaya başladım bakalım. İlk önce yves rocherın peelingini yüzüme sürüyorum bi kaç dakika sonra yıkıyorum sonra temizleme jeliyle yıkıyorum sonra sabah clinoperi sürüyorum akşam sadece jelle yıkayıp nadixayı sürüyorum. Yves rocherin akne için olan setinden alana kadar bunları kullanıcam yoksa kesinlikle tercihim yves rocherin akne için olan serisi. Bu arada belki işinize yarar kullandığım ilaçları yazayım. Arkadaşlar unutmayın herkesin cildi farklıdır bende işe yaramayan başkasında yarayabilir.
Doğal karışımları, kükürt sabunlarını, limonları, sodaları söylemiyorum bile.
Kremler
-Isotrexin
-Benzamycin
Losyonlar
-Eczaneden özel karışım
-Nilera okyanus sabunu ( tavsiye ederim)
-Sivex
Haplar
-Azeltin 500 mg
-Azitro 500 mg
-Tetradox
Şimdi de clinoper ile nadixa ve yardımcı olarak yves rosher peeling ve jel kullanıyorum (akne serisini alana kadar).
Umarım herkes istediğe kavuşur arkadaşlar.
Doğal karışımları, kükürt sabunlarını, limonları, sodaları söylemiyorum bile.
Kremler
-Isotrexin
-Benzamycin
Losyonlar
-Eczaneden özel karışım
-Nilera okyanus sabunu ( tavsiye ederim)
-Sivex
Haplar
-Azeltin 500 mg
-Azitro 500 mg
-Tetradox
Şimdi de clinoper ile nadixa ve yardımcı olarak yves rosher peeling ve jel kullanıyorum (akne serisini alana kadar).
Umarım herkes istediğe kavuşur arkadaşlar.
Son düzenleme: