Sivilceli Ciltler SİVİLCELER İÇİN CLİNOPER KULLANAN VAR MI?? ACİİİLLL

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende bu konular için artık üye olmam gerektiğini düşündüm. Bir buçuk senedir kullanmadığım krem kalmadı en son roacutanne seviyesine geldim ama doktorum azaldı gerek yok falan dedi. Bir çok ilaç kulladım hiçbir fayda görmedim. Ama clidoxlyn dışında. Gerçekten işe yaradı bende bir ilkti. En son doktor değiştirdim. Bugün başka birine gittim. Clinoper ve nadixa yazdı kullanmaya başladım bakalım. İlk önce yves rocherın peelingini yüzüme sürüyorum bi kaç dakika sonra yıkıyorum sonra temizleme jeliyle yıkıyorum sonra sabah clinoperi sürüyorum akşam sadece jelle yıkayıp nadixayı sürüyorum. Yves rocherin akne için olan setinden alana kadar bunları kullanıcam yoksa kesinlikle tercihim yves rocherin akne için olan serisi. Bu arada belki işinize yarar kullandığım ilaçları yazayım. Arkadaşlar unutmayın herkesin cildi farklıdır bende işe yaramayan başkasında yarayabilir.
Doğal karışımları, kükürt sabunlarını, limonları, sodaları söylemiyorum bile.
Kremler
-Isotrexin
-Benzamycin
Losyonlar
-Eczaneden özel karışım
-Nilera okyanus sabunu ( tavsiye ederim)
-Sivex
Haplar
-Azeltin 500 mg
-Azitro 500 mg
-Tetradox
Şimdi de clinoper ile nadixa ve yardımcı olarak yves rosher peeling ve jel kullanıyorum (akne serisini alana kadar).
Umarım herkes istediğe kavuşur arkadaşlar.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende dün gece ilk defa clinoper kullandım doktorumun önerisiyle ancak sabah kalktığımda göz kapağım şişmiş halde uyandım sanki dayak yemiş gibi daha önce hiç bu durumla karşılaşmamıştım ilacı bir kez daha kullanıcam yine aynı sonuç olursa sizinle paylaşırım

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Ben de üç dört gündür kullanıyorum dün gece sürüp yattığımda gözlerimin alt bölgesi kıpkırmızı oldu. Ne yapmalıyım? Doktora da gidemiyorum.

Ben de üç dört gündür kullanıyorum dün gece sürüp yattığımda gözlerimin alt bölgesi kıpkırmızı oldu. Ne yapmalıyım? Doktora da gidemiyorum.
Ben iki haftadir kullanıyorum memnunum da. Acaba goz altiniza cok mu yakin sürdünüz. Elmacik kemiklerinin ustunu gecmemesi lazim

Merhaba kızlar ergenlik yıllarım da bile sivilce sorunum olmamışken son 1 yıldor bitmeyen çilem oldu. Cildim yağlı. Özellikle çene kısmımda çok çıkmaya başlamıştı ve hep iz kaldı. Kaç defa gittim doktora bide ilaç kullanmayı sevmediğimden sanırım hemen bıraktım hapları kremi. Bir defasında azitro clindoxyl azalderm bunları vermişti bıraktım sonrs yine gittim yine aynı bi fark benzacyn mi öyle birşeydi. Şimdi artık düğün için mi stres yaptım ne çıldırcam resmen. Büyük sivilceler değil ama küçük ve iltihablı çıkıyor biri gidiyor biri başlıyor. Arkadaşlar şimdi de tetradox clinoper sivex verdi.ama busefer özenle kullanıyorum. Bir defasında istifra ettim haptan. Br defasında da clinoperi sürüp yattım ama ogün kalktığımda yüzüm nasıl yandı be. Bütün gün alev alev gezdim kaç defa yüzümü yıkadım sayamadm ya. Bugün 14. Hap bitti bir kutu yani. Gittim kontrole. Kurumuş başarılı iki kutu daha yazdı. Ya korkuyorum kızlar bi akıl verin. Tetradox antibiyotik miş zaten. Ben bunu kullanıyorum ama bitane insan tamamen kurtuldum yazmamış forumlara. Gittim bugün dedim ben bidaha çıksın istemiyorum roucteain zoratein falan versenz onu kullananların bidaha çıkmıyor mş dedim. Oda bana sinirlendi hahah. Uzmana gelmişsin arkdşlarının dediğini boşvereceksn senin için bu uygun.çünkü zaten sana yeterli dedi. Evet şuan sivilce çıkmıyor? Ama izler gitmiyor ki?? Ve ya her tetradox kullanıcının dediği gibi ya ilaç bitince tekrarlarsa boşuna mı içiyorum bunca antibiyotiği ya? Ne yapıcam başka bir doktorada mı gitsem..

Makyaj yapiyor musun

Merhabaa. Size yanıt vermek için üye oldum :) bende 4-5 ay zoretanin hap kullandım fakat ameliyat olduğum için bırakmak zorunda kalmıştım çok iltihaplı sivilcelerim vardı hepsini geçirdi ancak delik bıraktı ve izlerim vardı bir kaç tane. Doktora yeni gittim delikler ve izler için lazeri önerdi sizde başka bir dermatoloğa gidip tavsiye almalısınız. Güneş kremi bebek sabunu ve clinoper yazdı şuan 2. Günüm ve bende azalma yaptı kızarıklıklarım geçti ancak delik ve izler için lazeri önerdi :) Size tavsiyem düzenli bebek sabunu gibi içinde kimyasal olmayan sabunla düzenli yüzünüzü yıkayın ve evden çıkarken güneş kremi kullanım ancak güneş kreminiz nivea gibi değilde dermatologların yazdıklarından akneli ciltler için olanından olsun. Güneş ne kadar az da olsa yüzde etkisi fazla olabiliyor :)

Arkadaşlar ben de bir haftadır Clinoper kullanıyorum ancak siz geçe ilaç yüzünüzdeyken yatmışsınız bana doktorum akşam hava kararınca sür gece uyumadan yıka mutlaka dedi. Bence siz de bu şekilde deneyin bir süre.

Selam arkadaşlar, benim sivilcelerim yok; ancak sivilce izlerim ve kahverengi lekelerim var. Doktor bana Clinoper verdi. ^. gün bugün ve yüzüm kıpkırmızı. Ayrıca pütür pütür kabardı. Sizce doğru yolda mıyım?

Akşamları kullanın clo
Ve aleykümselam clinoperi akşam yatarken kullanın sabah kalkınca yüz yıkama jeli vermişse doktorunuz onla yıkayın vermemişse normal yıkadıktan sonra kurulayın sonra yüzünüze sürün sabah kalkınca tekrar yüzünü yıkayın ve nemlendirici kullanın güneşin yüzünü göstwrmesiyle de güneş kremi kullanmayı unutmayın bende şuan kullanıyorum pullanma oluyor yüz soyulması sonucunda onbeşgün oldu doktorum kremi değiştirdi oximin verdi bitince ona başlıycam bana ayrıca 50 faktör güneş kremi de yazdı vücut çatlakları için birşey kullanan varmı bu arada

EDİT: 7 EYLÜL 2016DA YAZMIŞIM 30 AĞUSTOS 2017DE TEKRAR YAZIYORUM. BU YAZIMDAN 2 AY SONRA ROACUTANNE KULLANMAYA BAŞLADIM. 7 AY KULLANDIM. SONUNDA İSTEDİĞİM CİLDE KAVUŞTUM.UMARIM HEPİNİZ KAVUŞURSUNUZ O GÜNLERE ASLA DÖNMEK İSTEMİYORUM. BU ARADA KIZLAR SİVİLCELİ YÜZÜNÜZE ASLA PEELİNG YAPMAYIN BİR HATAYMIŞ PEELİNG ALACAKSANIZ UFAK NOKTALILARDAN ALIN BÜYÜK OLANLAR GÖZENEKLERİ AÇIYOR. YVES ROCHER PEELİNG TAVSİYE ETMİYORUM. YIKAMA JELİ GÜZEL AMA. İMKANINIZ VARSA ESTEE LAUDER TERCİH EDİN MUHTEŞEM BİR ÜRÜN.

Merhaba arkadaşlar bende dün doktora gittim bana da clinoper ve clindoks-t yazdı yeni oluşmuş sivilce ve lekelerime etki eder mi acaba siz ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…