Sivilceli Ciltler sivilceden yana moralim çok kötü,lütfen yardım edin kızlarr =(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben de zoretanin le tedavi gördüm canım ve şimdi hiç bi şey kalmadı,
tabi bu ilaçların yan etkisi var bütün vücüdun kuruyor, burun kanamasi filan da oluyor bu kurumalara bağlı olarak ama zaten doktor sana bu yan etkileri azaltacak pomadlar veriyor, bağırsak kuruması içinse kayısı suyu ya da komposto içeceksin bol bol benim tedavim 3 ay sürdü.senin ki ne kadar sürer bilemem ama ömür boyu bi daha bu sıkıntıyı çekmiceksin.

Canım bende gidicem doktoraa
Bendede izler ve alacalık var yüzümde çok kötü oldu 1-2 aydan beri böyle bakalım bana ne vercek
Ya biri bitiyo biri başlıyo bıktım bende

cnm tedavin 3 ay sürmüş normalde 6 ay falan sürüyor.ben de aknetrent kullanıyorum.doktorum önce 2 ay kullanıcaz dedi.daha sonra gerekli doza ulaşamazsam tekrarlar diye okudum internetten deyince tamamlarız o zaman dozu dedi.tabi bnm içime brz kuşku düştü.acaba doktorum iyi mi diye düşünmeye başladım.bir de aknetrent kullanan fazla kişi yok gibi sonuş roaccutane kadar güzel oluyo mu?bir de öyle bi soru var kafamda.tedavi sonrasında sivilcenin lekeleri benenk benek kalsın istemiyorum.

kızlar geçende burda bir eczaneye gittim
yerlilerinden ve senelerdir açık olan bir eczane
doktorun sözlerini anlattım we bana resmen 'saçmalamış' dediiler
herkese o ilacı veriyo,uğraşmak istemiyo,üzülme sen dediler
nasıl da rahatladım anlatamam :dance:
senin yüzde öyle abartılcak bi şey yok,hallederiz dedi bi de asıl eczacı olan amca...
vichy uzmanları gelicekmş bi de,onlara cilt testi yaptırcam
aranızda oldu mu böyle bir test yaptıran?

Canım kontescim baksana benim yüzümde aynıı bana damı öyle bi ilaç veriri acaba üff yaa

Ben sadece bi aktara gittim
1 ay önce aktarcımda hep sinamekiyi felan aldığım aktarcımm
cildime baktı sana bi ürün vericem dedi (baktım ürüne orda) 3 gün sonra gelip teşekür ediceksin dedi cildinde sivilce sivilce izi çil hiç bişe kalmıcak dedi..

eee cnm bir ay önce gittiğinden beri aldın mı ürünü adı falan ne daha açıklayıcı yazsaydın keşke heyecan yaptım birden ama umudum yok öyle bir ürün olacağından...

Kızlar tabiki ilgilenirseniz yazim
Effect Cilt Ağartıcı Anti Pigmentasyon Krem...
ürünü adı bu
ufacık bişi ama 6-8 ay gidiyormuş tınak ucuyla o bölgeye sürüp yediriyomuşsun
fiyatı 65 lira..
Bana kullanan birisi önerseydi hemen alıcaktım
Hatta yanımda annem vardı annem bile ikna oldu al dedi ama ben almadım
Aktarcım yurtdışında ilk 10 a girmiş bir kremdir dedi
3 gün sonra teşekkür ediceksin felan dedi ama ben canlı örenke görmeden almadım
Hala alsamm mı diye tereddütdeyim bilmiyorum..
ama ürünü adı budur..
Effect Cilt Ağartıcı Anti Pigmentasyon Krem... 65 lira..

saol cnm aklımda bulunsun belki aknetrent tedavim bitince eğer ileke falan kalırsa ki umarım kalmaz kullanayım

cilt ağartıcı kremleri dikkatli sürmek gerek ama kızlar
kullanmadım ama kullanan birini gördüm
eşit miktarda sürmemiş
yüzünde ton farkı olmuş

Aktarcımm tırnak ucu kadar sürüp yediriceksin dedi ufacık bişi zaten 6-8 ay kadar gidiyormuşş
Yaa okadar iddalı konuştu ki almamak için kendimi zor tuttum..
Almadım...
çünkii canlı örnek istiyorum satmak için yapıyorlar bir çoğu canlı örnek görmeden almam..
Kullanan var mı bu üründen?

benmde koca koca sivilcelerim vardı ama doğal yöntemlerle çözdüm araştırdım ve işe yaradı..denedinmi bilmiorm ama pudra kurutuyor gece uyumadan pudralayıp yat sabah kalktığındada yüzünü sütle temizle inan ben böyle kurtuldum...

aa bunu ilk defa duyuyorum bilmiyorumkismile

irinli sivilcem zaten yok ama aklımda bulunsun...
kırmızılıklarım da çoookkk azaldı kızlar
mutluyumm:kedi:
ama antibiyotiğim bitti,umarım geri gelmezler kızarıklıklar :Saruboceq:
vichy temizleme jeli + vichy tonik + benzamycin + vichy nemlendirici krem + sebamed güneş losyonu ile mutlu mesud yaşıyorum şimdilik... kaydirigubbakcemile3

Ben de sizden duydum ilk defa ve hemen aldım bir bebe pudrası
Her akşam pudralıyıp yatıyorum olan sivilcelerim sanki kurudu devam edicem saolunuz..

alkol+aspirin karışımı da süperdir kızlar
ben irinli sivilcelerden onun sayesinde kurtuldum
şimdi kızarıklık derdindeyim işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…