Sivilceli Ciltler sivilceden yana moralim çok kötü,lütfen yardım edin kızlarr =(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Üzülme canım, leke için birde lazer tedavisini araştır. Birde bu siteden kantaron yağının leke ve izlere iyi geldiğini okumuştum. Moralini bozma olumunekankayizsmile

hımmm anladım aynısı bnm de basıma 3-4 kere qeldı 1.bucuk seneden fazla yanlıs sıvılce tedavısı qördüm devlt has. sonuç hüsran.. şimdi özel bi has. qidiorum muayene ücretı cok da pahalı diil qayet memnunum.

sivilce için sataneye qitmiştim bna dedi ergenlik sivilcesi tam bi bucuk ıkı sne fln krem kullandırdı megrsem bnm sıvılcelrım den anlayıp kadın hastl. bölümüne yollaması qerekıomus bn snr öqrendım :) sivilce tedavısı en fasla krem veya haplarla 6-veya 9 ay olr mus bı sneden faasla olmazmıs sonucta krem de olsa kımyasal urunler zararları wardr anlamam qerekırdı ama işteklava: nese bırktım qecmıstı bıras tekrar cıktı hemn bnde 6 ay ara verdım baska hast. qıttım arkdslar bnce sıtede qördüqünüz her seyı uygulanmyın mutlka qereklı tahlılerı yaptırın cnku sıvılceye ndn olan hastalıklar war yağ bezlerinin fazla calısması polıkıstık over qıbı.. ve en önmli dermatolqa mutlaka qidin

Peki cnm şu an nasıl bir tedavi görüyosun? Yağ bezesinın fazla çalıştığı için ayrı bir tedavi mi oluyomuş Ki?

şimdi zoratanin tedavisi qorusuorum benzamycın le baraber daha bı ay olmadı ayın 18. nde bı ay olck farklı olması sole erqenlık vs. sıvılceler kıstlı olmas ve cok ız bırakmaz qecıcı ızler bırakır ayrıca uygulanan bı kaç aylık tedavıyle qecer ama bı bır bucuk yılı askın bı svılce tedavısı qenelde olmas kremlerle qecmıorsa son nokta bu roac. vb. ılaclar dedı doktr yag bezes fasla calısıorsa dısardan kremlerın nasıl faydsı olabılır kı? tabıkı ıcerden hap vb. tedavı yontmlerı qerıkıor kı bna da uygulanıor ..

bu arada doktorum bna sıcılcenın nedenlerını soledı kısaca sıze de solım 1) polıkıstık over hastlıqı. 2)yağ bezlerinin fazla calısması 3) stres ,qunes vb seylerın etkısı 4) hormanların aktıf olduqu dönemler ve regl dönemı yumurtlama dönemi

arkadasim neler yaptin durum ne? aslinda cildin de o ilaclik birsey yok ama bilmiyorumkismile

kızlar yüzünüzde denemeyin tabi ama ben de diş macunu sürünce geçiyo diye duydum. Ben de çok afedersiniz popişimde sivilceler vardi sürdüm bi 20 dakika beklettim. yikandim snra. işe yariyo gibi. tabi popişde olduğu için çk takmadim. vücudunuzda çikarsa bir deneyin isterseniz ama yüzünüze sürmeyin ilk başta ne tepki vericeği belli olmaz.

kontes ikinci foto gayet normal. o kadar sivilce olabiliyo yani. fazla çikarsa o bahsettiğin ilacı kullanirsin. inşallah daha da düzelmiştir. Bu kadar kafana takma cidden inaniyorum beynin ona yoğunlaşir çikar tekrar. Ayrica saçlarin yeter şekerim
nazar değmiş bak fotoları koya koya. Bir nazar duasi oku kendine bence.

ayrıca benim de çillerim var ben napiyim nefret ediyrum ama Allaha şşükür elimiz yüzümüz sağlam heryerimiz. Fondteni keşfetmiş bilimadamları öyleyse sorun yok :)))

arkadasim neler yaptin durum ne? aslinda cildin de o ilaclik birsey yok ama bilmiyorumkismile

bebişim hala dewam ediyorum vichy ürünlerime ve benzamycin ime
tamamen alışkanlık haline getirdim
cildim de tabiki de çookk çookk düzeldi
maşallahh
kızarıklıklarımın sebebi biraz da damarlarımın cilt yüzeyime yakın olmasından kaynaklıymış
yine de bir doktora görünsem gidişatı teğit ettirsem diye düşünüyorum

eed eed çok doğru söylüyorsun
beyin taktı mı o şey gerçek oluyor
bu her konuda böyle...

nazar konusunda da haklısın,ben de inanırım nazarabilmiyorumkismile

teşekkür ediyorum çookk çokk :kedi:

fondoten konusunda da vichy ürünlerini takipteyim
2 çeşit fondotenini buldum
uygun bir zamanda birini alıcam inş
ama yazın bırak sürmeyi alasım bile gelmiyoakannehir

vichy den hiç beklemiyordum bu kadar faydayı
burda okumuştum
herkes kötülüyordu
o kadar para baydım diye çok üzülmüştüm hatta
ama kesinlikle cildim doktora gittiğim o günkü halinden tamamen farklı oldu
doktorlara da inanmamak lazmmış galiba bazı konulardasempatiksalakcinnilmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…