Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadasim neler yaptin durum ne? aslinda cildin de o ilaclik birsey yok ama bilmiyorumkismilemoralim çok bozuk
şimdi doktordan geldim ve ağlıycam zor duruyorum
kan tahlili istedi,Roaccutane tedavisi için
pazartesi kan vericem ama doktor o hapla bile iz kalabilir cildin çok kötü dedi
çok moralim bozuldu yaa :gitme:
halbuki o kadar kötü ciltliler görüyorum irinli kıpkırmızı
benim öyle değil
sadece kırmızı bencikler var
şok oldum kadın öyle diyince
zaten bu ilaçtan da korkuyorum,yan etkileri çok diye
kaldı ki ben ağır bi sarılık geçirmiştim ve tahminimce bu ilaç bana uymuycak
şimdilik tetradox antibiyotik ve benzamycin krem verdi ama inanmayarak verdi bilmiyorumkismile
hadi bi deneyelim gibisinden...
temizleyici bi losyon vermiycek misiniz dedim
krem öncesi cildimi nasıl temizliycem dedim
suyla yıka,çok önemli değil o kısım dedi
tanı koyması da öylece bakarak oldu,hani başka ne yapabilir ki zaten diye düşünüyorum ama ne bileyim 5dk bile sürmedi tanı koyma işlemi...
ha bi de dedim ki 'ben burda yaşamıyorum,kısa bir süre sonra şehir dışına gidicem ve ekimde gelicem ama söylediğiniz hap her ay kontrol gerektiriyor,sizin kontrolünüzde kullanmış olmuycam'
'sorun değil,gittiğin yerde herhangi bi dr la da görüşebilirsin,bu tedavi her yerde aynıdır' dedi
hiç içime sinmedi bu sallamasyon hali :1ninca:
güneş kremi önermesini istedim.'güneşin sivilce ile bi alakası yok,önereyim ama bi şe farketmicek yani...' dedi yine...eyvahedigeldismile
of hiç tatmin olmadım ,ya da moralimi bozdu diye mi böyle düşünüyorum sizce?
aramızda cilt sorunu yaşayanlar vardır mutlaka ,bana yardım edin lütfenn
arkadasim neler yaptin durum ne? aslinda cildin de o ilaclik birsey yok ama bilmiyorumkismile
kontes ikinci foto gayet normal. o kadar sivilce olabiliyo yani. fazla çikarsa o bahsettiğin ilacı kullanirsin. inşallah daha da düzelmiştir. Bu kadar kafana takma cidden inaniyorum beynin ona yoğunlaşir çikar tekrar. Ayrica saçlarin yeter şekerim
nazar değmiş bak fotoları koya koya. Bir nazar duasi oku kendine bence.
ayrıca benim de çillerim var ben napiyim nefret ediyrum ama Allaha şşükür elimiz yüzümüz sağlam heryerimiz. Fondteni keşfetmiş bilimadamları öyleyse sorun yok :)))