Sivilceli Ciltler sivilceden yana moralim çok kötü,lütfen yardım edin kızlarr =(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kontescim tabiki geçmiş okadar kızarıklıkda ışıkdan okadar belli normalde okadar bile değillerdir
neler yaptın anlat bizede..

saolun canlarımmm a.s.
saç rengimi beğendiğin için de ayrıca sağol beyazkolik'cimm:asigim:

hemen anlatayım yaptıklarımı...
sabah kalkar kalmaz ilk iş yüzümü *vichy normaderm gel nettoyant purifiant (temizleme jeli) ile yıkıyorum.
ardından *vichy normaderm tonique astringent purifiant (tonik) sürüyorum pamuk ile...
eğer dışarı çıkacaksam sebamed +50 faktörlü güneş losyonumu sürüyorum.
yok eğer evde kalıcaksam *vichy aqualia thermal legere (nemlendirici krem) sürüyorum...

akşam olduğunda ise tekrar aynı tonik ile yüzümü temizleyip benzamycin krem sürüyorum...

bu kadarrrr a.s.

Kkontess sanırım yüzünde aktif sivilcen yok. benzamicini nasıl sürüyosun peki? tüm yüzüne mi sürüyosun yani?

marketlerde satılan kozmetik ürünlerle sivilceden kurtulamazsınız... eğer kesin çözüm istiyorsanız doktora gidin. ben yıllardır sivilce sorunu yaşıyorum, bugüne kadar en etkili olarak benzamycin kremi gördüm. fakat izler pek geçmiyor. onun için de avene diacneal fena değil ama düzenli kullanmazsanız sonuç alamazsınız. clean and clear cart curt gibi şeylere boşa para vermeyin. onlar anca temizler.

Kkontess sanırım yüzünde aktif sivilcen yok. benzamicini nasıl sürüyosun peki? tüm yüzüne mi sürüyosun yani?

bende irinli sivilce az çıkıyo baya bi süredir zaten.
ekimde filan berbattı yüzüm,imex krem sürdüm kendi aklımca
2tüp bitirdim
arada da alkol+aspirin karışımı kullandım
irinlileri o şekilde kuruttum...

dün sabah 1 tane çıkacak gibi oldu,hafif şişti
akşamına yok oldu :nazar:

tüm yüzüme sürüyorum canım benzamycin'i...
alnıma daha az sürüyorum ama.
alnımda iz de yok çünkü.

benimde yüzümde fazlaca sivilce vardı büyük ve irinli idi o kadar çirkin hissediyordum ki kendimi sonra doktora gittim cok ilgilendi 4 ay boyunca tedavi oldum tek sorun dudagım cok kurutmuştu onun içinde krem vermişti zaten doktorum bence böyle sorunu olan önce bi doktora gitmeli derim ben...opuyorumnanaktan

Kkontes bende de benzamiycin var oyüzden soruyorum zaten. Ben sadece sivilcenin üstüne nokta halinde sürüyorum. Acaba bütün yanağa sürmek daha mi iyi.? Lekelere bir etkisi yok diye biliyorum.

Kkontes bende de benzamiycin var oyüzden soruyorum zaten. Ben sadece sivilcenin üstüne nokta halinde sürüyorum. Acaba bütün yanağa sürmek daha mi iyi.? Lekelere bir etkisi yok diye biliyorum.

cildi beyazlatıcı ve lekeleri giderici özelliği olduğunu söylemişti eczacım boshayallersmile
yanaklarıma ve çeneme tamamen sürüyorum bayanssulusmile

baya farketmiş canım yüzün
izler azalmış

saol cnm :asigim:
inşallah tamamen geçicekler aminnn:Saruboceq:
kızlar şey sorcam ,aranızda salyangoz kremi kullanan var mı ?

Salyongoz kremi var bende çok kullanmadım ama pekde bi işe yaramadı anneme verdim o kullanıyor. nerdeyse 2-3 aydır kullanıyor ama annemde bile bir değişiklik görmedim.Almayı düşünüyosan gerek yok bence. Bu arada benzamiycin cildi beyazlatmak yerine daha kızartığını biliyorum ama sende işe yaramış.

bende kullandım salyangoz kremi sivilce yaptı bende

eed doktor benim de içime sinmedi...
bi kere ; sürekli kontrol altında olucaksam aynı doktora görünmek isterim şahsen...

sonra yine geldi mi sivilcelerin peki?
benim cildim şu şekilde bak
kırmızı benciklerim var

neden bana 'roaccutane kullansan da iz kalır' dedi anlayamıyorum
çok daha kötü ciltler var,bu ilaçla düzelmiş

cnımm benimde kızarıklıklar biraz az ama daha çok sivilcem varr böylee
kızarıklıklarr geçiyoo cnımm yaa bozma moralinii
hele sivilcelerinin geçtiğini görünce rahatlıyosun yaa daha daa bi güzelleşiyo cildinn :)
bayanssulusmile

izler benm de kaldı biraz ama şu an cildimden memnunum benn :):)

aaa :1shok: halbukisi amma çok öneriyorlar salyangoz kremini,alla alla
ben bi ara izler için yağ almıştım bi tane ama kayboldu,kullanamadım da hiç :bbo:

cnımm benimde kızarıklıklar biraz az ama daha çok sivilcem varr böylee
kızarıklıklarr geçiyoo cnımm yaa bozma moralinii
hele sivilcelerinin geçtiğini görünce rahatlıyosun yaa daha daa bi güzelleşiyo cildinn :)
bayanssulusmile

izler benm de kaldı biraz ama şu an cildimden memnunum benn :):)

ah inş bebişimm walla bal damlıyo ağzındann opuyorumnanaktan :Saruboceq:

bahsettiğim leke yağını buldum canlarım :dance:
şundan kendisi;

ne dersiniz sizce kullanayım mı ?

bnde zoratanin tedavisi qörüorum ynı basladım artı benzamiycin sürüorum aksamları sivilce siyah nokta hepsını temızledı bnde 5 qunde bu krm ama cildimi soyuyo ama daha ii izler qidio.. zoratanin de kullnıorum daha yan etkı qörmedim .doktorum demıstı zatn bı ay etkı etmez die .. ayrıca kontesscim doktorun devlet hastnsındeys. bazen böle yapabılıolr bazı seylerı abrtıolar yada tam ilgilenmıolr bn bi bucuk sene tedavı qordum kremlerle sonuc ii ama tekrar tekrarladı 3 ayda . .. bide not düşmek istiorummm sivilcelr kil ,basit sivilce kermleri nadıxa isotrexin qibi 3-4 aylık cözüm oluo bazılarımızda önmli olan tamamen kurtulmaksa bi doktorda tam tedavi qörmek bide bna doktorum demiştiki tüm tedvi yöntemleri uygulandıqında uzun süreli sivilceler de ve sivilceler iz bırakıorsa zoratanin veya roc. kullanılmasını önerioruz demişti.yerimseniben

gittğim doktr devlet hastnesndydi cnm eed
burda bşka doktr yok ne yazık ki
memlekette yine gidicem zten , ama bu sürede boş durmak da istemedim...

X