Sivilceli Ciltler Sivilce tarih olacak

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ebru dediğim kil maskesi pak --face olur paketi 1ytl veya dermokil toz halde torbada satılıyo o olabilir....ama senin kullandığın gibi kozmetik maske olmasın lütfeeen....çünkü onlarda kimyasal içerik fazla cildi bir süre sonra bozuyo bizde stresten sivilce çıkardık diye kara kara düşünüyoz........

tuba benim saçımda yağlı ve ince tellidir.....ben kullanıp memnun olduğum şampuanı söyleyeyim istersen suna dumankaya yağlı saç şampuanı......harika ben beğeniyom sitesine gir sende incele canım....ben ıspartada oturuyom kargoyla getirtiyom... bide banyoda saça sabun süren çok sakın böyle bişey yapmayııııın.......hergün saçınıda yıkama saçın süpürge gibi olur.......dökülmeler artar...cansızlaşır.....1 gün yıka 1 gün yıkama......

merhaba güneş lekelerim için ne önerirsiniz çok takıyorum yazın koyulaşıyor kışın azalıyor ama tamamen geçmiyor.

aynıymış saç tipimiz tamam o zaman sen fayda gördüysen inşallah bana da ii gelir.. en son bebek şampuanına başlamıştım ama onun da yağlanmayı geciktirici bi etkisini göremedim.. hemen inceliyorum

ya birde uzatmak istiyorum hızlı uzuyor ama uzadıkça uçları kötü oluyor..şöyle daha sağlıklı görünmesini istiyorum bide ona ceva verirsen çok büyük sevaba girersin valla

seliss merhaba çillerin lekelerin kesin çözümü buzlu terapi yöntemidir....ama sadece istanbulda yapıyorlar her yere yayılmadı daha..1-2 sene içinde yayılır her yere....bende bekliyom çatlaklarıma yaptırcam.....bide biojavu krem var 2 ay kullanılıyor sabah --akşam çiller doğumlekeleri akne lekelerine iyi deniyo onu araştır sende ücretsiz danışma hattı var soru sora bilirsin........bide güneş kremi kullanmadan çıkma dışarıya.......

tamam tuba sana saç maskesi tarifi veriyom yaz hemen ......
2 yumurta sarısı
2 bepanthen ampül ( eczanede satılıyo ucuz )
6-7 yemek kaşığı saf zeytinyağı hepsini karıştır temiz saça sür stereç filmle sar saçı 1 -2 saat beklet yıka 7 veya 10 günde 1 defa yap .
saç kırıklarına--saç dökülmelerine---bakımsız zayıf saçlara bakım yapar herkessss kullansınnnn....

ilk çıkan adrese girince yuvarlak pembe bişey dönecek sonra açılacak site o siteye mutlaka gir.....içeriğinde neler olduğu yazıyo......

SLM canım tşk dediğin kreme baktım pekte pahalı
bunun daha hesaplı bir ürünü yokmu?
arkadaşlardan çilfazil diye bir krem duydum önerirmisin

tuba üyelik yok ki sen hangi yerlerde geziyon kıızzz..istediğin gibi giriliyo üyelik falan yok......

X