canım evli veya bekar olman farketmez
adetin ilk günü başlanır
sabrediceksin artık 20 gün :)
ben de sivilce için doğum kontrol hapı kullanmıştım, hemen geçiriyor :)
canım seninki biraz farklıtenesemisir seni Allah gönderdi canım yaa
anlat bi nolur naptın ne kullandın hangi hap ne kadar sürede geçti geniş geniş anlat bana nolur çok sıkıntılıyım bu yaştan sonra başıma bu da geldi
canım seninki biraz farklı
benim ergenliğimde sivilcem vardı
üniversite zamanında da devam etti
sonra ruakutan kullandım, tam bitirmedi o ilaç, hemen ardından yasmin (diana da olabilir hatırlamıyorum) kullandım. Sivilcelerim bitti sonunda, bu benim için çok büyük bişeydi.
sonra doğum kontrol hapını da bıraktım, şimdi ne olursa olsun sivilce çıkmıyor rahatım
ama senin niye öyle olmuş anlamadım
ama dünyanın sonu değil niye bu kadar üzülüyorsunuz yahu
ben yıllarca kocaman sivilcelerle yaşadım
seninki dönemlik bişey demek ki, geçer üzülme o kadar
geçer geçer merak etmeneden bilmiyorum ama benim hormonlarım sonradan bozulmuş canım
dünyanın sonu değil haklısın da inan depresyona girmenin sınırlarındayım biri sönüyo biri çıkıyo, korkumdan makyaj bile yapamıyorum mikrop kapmasın diye
bu ilaçlar son umudum
inşallah seninki de bi daha hiiiç çıkmaz canım
geçer geçer merak etme
benim sivilcelerim geçti de artık yaşlanma karşıtı krem kullanma yaşına geldim :))
kadınların derdi hiiç bitmez
Kiz kulaktan sonra bu da mi basladi. Kendinle cok mu ugrasiyorsunSaka saka. Yasmin durup dururken verilmez. PCOS mu var sende?
Simdi baktimda PCOS varmis galiba. Farketmez bence hemen baslayabilirsin. PCOS da regl gunlerinde duzenli degildir zaten. 21 gun alacaksin 7 gun birakacaksin.
ay canım sorma hergünüm ayrı dert
pko evet hafif düzeydeymiş ilerlemeden önlem alacakmışız, regl günlerim 3-5 gün oynar o kadar çok düzensiz değil aslında ama ne bileyim gidip randevu alıcam pazartesine sorucam herhal
On yilin uzerinde kullandim ben diane, sonra yasmin e gectim. Ben direk basliyordum sorun olmuyordu.
ben de yutucam o zaman bu gece, sen iyi bi referanssın benim için 10 yıl yani boru değil
bi kez daha teşekkürler güzin ablam benim
merhaba cnm.ben senın kullandıgın ılacların aynısını kullanıyorum. diane 35 ve aldactone. pko tüylenme sivilce problemleri nedeniyle kullanmaya başladım. ama benım doktorum bana adetin 5. günü başlamamı söylemişti. yanı her kutu bittiğinde 7 gün falan beklemiorum adetin 5. günü başlıyorum ki zaten saydığım zaman 7. gününe denk geldiğini gördüm:) burda benden çok daha tecrübeliler var ama yine de doktorunu en azından telefonla aramanı ve sormanı öneririm. bende aynen senin gibi eve gelince aaa ben sormadım nasıl kullanacağımı deyip doktorumu aramıştım :)
merhaba ben eczacıyım canım
kesinlikle adet düzenini bekle pcolu olman farketmez
doğum kontrol ilaçları hormon içerdiklerinden vücudun dengesini etkilerler ve mutlaka adetinin 1-5. günleri arasında baslamalısın
dozları hergün aynı saatte atmalısın
doz atlamamalısın
Ozel mesaj atiyorum. Yine de doktoruna sorarsan icin daha cok rahat eder.