Sivilceli Ciltler sivilce için doktor yazz 24 ve aldactone verdi ama..bi bakın kızlar ya :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Burada site adı vermek yasak sanırım. Ama organik krem vs diye google yapınca bir sürü alternatif çıkıyo.

Adı eko ile başlayan iyi bir site mesela, genelde pek sorun olmuyor, teslimatlar hızlı :KK66:

Başka bir site buldum aromaterapi diye o da iyiymiş bayağı.

Aldactone yi bana pko icin tuylenne ve sac dokulmesi icin vermisti .hicbir ise yaramamisti

hmm bende çilek sirkesine bakmıştım sitede sivilce ve akneye iyi geliyormuş alsam mı diye kararsızım :rolleyes::rolleyes:
Ay yok yaa, çok abartıyorlar. Sirke sirkedir. Elma sirkesi içinde aynı şeyi söylüyor. Evde varsa doğal elma sirkesi ile deneyin bence. Yoksa da tüm aktarlarda satılıyor. Mutlaka doğal fermente olanı nı alın. Elma sirkesi, bağışlık sistemi, boğaz enfeksiyonları vs için de çok iyi. Hem sivilce için dener, hem bunlar için tüketirsin.

Ama dikkatli olun. Önce küçük bir alanda deneyin. Tahriş edebilir sirke, çok durmamalı. Bazıları da sulandırıp kullanın demiş. Benim de tam burnumun ucunda bi sivilce çıktı, izmidir nedir anlamıyorum. 2 aydır geçmedi. Çok sinir :sinirli:

Ay yok yaa, çok abartıyorlar. Sirke sirkedir. Elma sirkesi içinde aynı şeyi söylüyor. Evde varsa doğal elma sirkesi ile deneyin bence. Yoksa da tüm aktarlarda satılıyor. Mutlaka doğal fermente olanı nı alın. Elma sirkesi, bağışlık sistemi, boğaz enfeksiyonları vs için de çok iyi. Hem sivilce için dener, hem bunlar için tüketirsin.

Ama dikkatli olun. Önce küçük bir alanda deneyin. Tahriş edebilir sirke, çok durmamalı. Bazıları da sulandırıp kullanın demiş. Benim de tam burnumun ucunda bi sivilce çıktı, izmidir nedir anlamıyorum. 2 aydır geçmedi. Çok sinir :sinirli:

bende o kadar çok ürün denedim ki artık yoruldum hep hüsranla karşılaştım napcam bilmiyorum kafaya takdım bi kere:110:

X