- 29 Ekim 2012
- 37
- 0
Arkadaşlar bende kist oldugu icin doktor diana 35 i verdi 1 haftadir kullaniyorum ama butun yan etkilerni gordum. Ayrica benim yuzumde yoktu sivilce falan ama çikmaya başladi yarin doktora gidiyorum durumu bildirirm
Adet düzensizliği sebebiyle ortalama 3 yıl kullandım doğum kontrol hapı.İlk olarak yaklaşık 1.5 sene Ginera kullandım dehşet bir şekilde sivilceleri yoketti özellikle çene ve alın bölgesi sivilcelerini bakın azalttı demiyorum resmen yok etti, pürüssüz ışıl ışıl bir cilt yapısına sahip oldum bir far, bir parlatıcı dudak kremi işlem tamamdı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne zaman ilacı değiştirip yasmin kullanmaya başladım işte o an işler değişti yasmin resmen bende sivilce yuvası yaptı yüzümün heryerinden abuk sabuk yerlerden sivilceler çıkmaya başladı ve bunun yanında yasmin acayip çarpıntı yapıyor.Şuan ilaç kullanmıyorum adetim düzeldiği için..
üye olur olmaz bu konuya yorum yazmışsın başka konuya da yazmamışsın, hemen de ilaç adı vermişsin, reklam yapmıyosundur inşallah
canım bende başlıcam sen benden önce başlamışsın va rmı bir değişme sendeKizlar bende dogum kontrol hapi kullanmaya baslicam yarin bi kutuda 21 tane var peki sivilceye ne kadar surede etki ediyor azaltiyor ?
canım bende başlıcam sen benden önce başlamışsın va rmı bir değişme sende[/QUO
Evet canim sivilcelerim azaldi ama bence bundan degil cunku ben sivilce tedaviside goruyorum ayni zamanda antibiyotik krem falan kullaniyorum hangisinin etki ettigini bilemedimcanım bende başlıcam sen benden önce başlamışsın va rmı bir değişme sende
bende kullandım.hedyesı çocuk yapmak ıcın 4 sene uğraştım.tup bebekle hamleym.Ayrıca baska kullanıp da sivilceleri gecen arkadaslar varsa lütfen yazsın. Buna cok ihtiyacım var.
Cok uzun süre mı kullandınız peki? Allah sağlıklı bir sekilde kucagınıza almayı nasip ettsin insallah. Eger böyle yan etkileri varsa kadınlık hormonunu yükselten bitkiler vs denemeyi düşünüyorım. Cocugunuzun olmama sebebi dogum kontrol hapı kullanmanız mı yani?bende kullandım.hedyesı çocuk yapmak ıcın 4 sene uğraştım.tup bebekle hamleym.
ben ona bağlıyorum.bu kadar uzin sürmesini adet problemlerimde vardi. Duzensizdi.hele hastanelik agrim vardı.bezmistim her ay suzgec gibiydim iğne harici hiçbişey kesmiyordu.en cok ona sevindim.cok rahatim şükürCok uzun süre mı kullandınız peki? Allah sağlıklı bir sekilde kucagınıza almayı nasip ettsin insallah. Eger böyle yan etkileri varsa kadınlık hormonunu yükselten bitkiler vs denemeyi düşünüyorım. Cocugunuzun olmama sebebi dogum kontrol hapı kullanmanız mı yani?
İnanmıyorum ya bu kadar kötü etkisi varken doktorlar nasıl bu ilacı önerebiliyorlar? Bitkilerle ve besinlerle düzeltmeye calısıcam hormonlarımı sanırımGörümcemin 2 sene çocuğu olmadı hem de hiç bir sorunu yokken. Doktoru evlendiği günden beri doğum kontrol yapı kullandığını öğrenince şok olmuş ve azarlamış. Sen neye dayanarak bu ilacı kullanırsın sen 10 cocuk sahibi misin! Diyerek. 2 yıl sonunda hamile suan ama etkisi ancak gitti kullandığı o hapların. Lütfen böyle eften püften şeyler için kullanmayın bu ilaçları doktor verse bile kullanmayın. Yüzünüzdeki sivilce elbet bir gün son bulacak gececek ama vucudunuza verdiğiniz zarar ilerde ortaya cıkacak
Benimde cok agrılı geçiyo kusuyorum falam cok kötü bisey tesekkür ederim cevap verdiginiz icimben ona bağlıyorum.bu kadar uzin sürmesini adet problemlerimde vardi. Duzensizdi.hele hastanelik agrim vardı.bezmistim her ay suzgec gibiydim iğne harici hiçbişey kesmiyordu.en cok ona sevindim.cok rahatim şükür