Sivilceli Ciltler Sivilce icin Dogum Kontrol Hapi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
cnm aynı gün alsan yeter. 24 saat içinde içersen sorun olmaz. aslında doktorlar adetin en geç 3. günü için de de içebiliyosun diolar ama prospektüs te ilk günü başlayın dio. sen işini garantiye al olduğun gün iç cnm :)

aynen canim isi garantiye almak lazim:KK16:

aynen cnm. sen naptın cnm ? başladın mı ilaca gittin mi doktora

yok daha gitmedim zaten kapali benim doktorum. suan roaccutane kullandigim icin önce onu birakip sivilceler normale dönünce baslamayi düsünüyorum..birde kadin doktorundan randevu almam lazim.. aslinda korkuyorum kötü bisey cikar diye, cok ihmal ettim. adet düzensizligim senelerdir var ve ben hic ilgilenmiyorum, hatta cok kötü adet sancilarimda oluyor..insallah kötü birsey cikmaz..

yok daha gitmedim zaten kapali benim doktorum. suan roaccutane kullandigim icin önce onu birakip sivilceler normale dönünce baslamayi düsünüyorum..birde kadin doktorundan randevu almam lazim.. aslinda korkuyorum kötü bisey cikar diye, cok ihmal ettim. adet düzensizligim senelerdir var ve ben hic ilgilenmiyorum, hatta cok kötü adet sancilarimda oluyor..insallah kötü birsey cikmaz..

inş cnm çıkmaz. takma kafana. bian önce git ama . ihmale gelmez çünkü

bir şey daha sorabilirmiyim??

21 günlük süreyi tamamladım 4 gün önce bugün adet oldum cuma günü yani 28 ocakta tekrar 7. gün aramı tatmlayıp başlıcam yasmine ama kutu 18 şubatta bitecek ve ben o hafta yani 18- 27 şubat arası tatilde olucam adet olmak istemiyorum termal havuzu bulmuşken yüzmek istiyorum rahat rahat tatil yapmak istiyorum sizce ne yapayım? 18 şubatta kutu bitince ikinci kutuya başlasam da adet olmasam nolur? kötü birşey mi yapmış olurum bir sakıncası olur mu ya da başka nasıl bir yönteme başvurabilirim?

kızlar herkese merhaba,bende poliki.over durumundan dolayı:KK59: önümüzdeki ay regl dönemimin 1.günü diane 35 başlayacağım sivilce durumundan da muzdaripim bakalım nasıl gelecek..ilacı kullanmaya başlayayım cildimdeki tüm değişimleri paylaşacağım sizinle,inşALLAH benim sivilce sorunuma da yardımcı olur....:):):):KK34:

kızlar herkese merhaba,bende poliki.over durumundan dolayı:KK59: önümüzdeki ay regl dönemimin 1.günü diane 35 başlayacağım sivilce durumundan da muzdaripim bakalım nasıl gelecek..ilacı kullanmaya başlayayım cildimdeki tüm değişimleri paylaşacağım sizinle,inşALLAH benim sivilce sorunuma da yardımcı olur....:):):):KK34:

bana da doktor verdi bu ilacı 6 gündür kullanıyorum eskisi gibi yağlı değil cildim bakalım ilerki dönemlerde nasıl olcak.

benim bi arkadaşım kullandı şu anda sesi erkek sesi gibi sakalları var lanet ediyo kullandığına saçmalamayın arkadaşlar lütfen kendinizi bu kadar çabuk riske atmayınnn

kimse gelmiyor topiğe:KK43:

:KK1:

Doktorların küçük kistler için,sivilceler için doğum kontrol ilacı önermelerine hoş bakmıyorum.
Yararından çok zararı var bence. Bende kullandım birkaç yıl, inanılmaz selülüt yaptı, kalıcı selülütler, yerleşti kurtulamadım. Kiloda aldırıyor tabi. Adet düzensizliğim ilacı bıraktıktan sonraki yıllar yine oldu ama sabrettim hiç ilaç kullanmadım. Keşke hiiiçç bulaşmasaymışım doğum kontrol hapına. Annemi dinlemedim hata ettim, doktordan iyi mi bilicen dedim aaahh :KK4::KK4::KK4::KK4:

Dogum kontrol hapi kullanip cildi duzelen arkadaslar,
Acaba hap kullanmaya basladiktan ne kadar zaman sonra degisim basladi?
Kullandiginiz hapin adi nedir?
Bu sorulari cok merak ediyorum. Cunku ben doktor receteli dogum kontrol hapi kullanmaya basladim. Hormon bozuklugu sebebiyle. 3 ay sonra degisim yok diye kendi kendime biraktim haplari. Doktorumdan da firca yedim, en az 6 ay kullanmam lazimmis degisimi gormek icin. Siz bu kadar uzun mu kullandiniz?

selam arkadaşlar bende sivilcelerim için birçok şey denemiştim ve son çare olarak birde kadın doğuma gitmeye karar verdim. hormonlarımda bir gariplik yoktu ama doktor yinede bi ultrasona gel dedi ve sonuç tek yumurtalığım polikistik çıktı :) normalde bu konuyla ilgili hiçbir şikayetim yoktu ama doktor yinede 3 ay yasmin(doğum kontrol hapı) kullan dedi. ve 3 ayın sonuna doğru yüzümde neredeyse hiç bir şey kalmadı. sonra ilacı bıraktım bir 3 ay sonra yüzüm eski haline gelmeye başladı bende tekrar başladım ilacı kullanmaya bu sefer bırakalı 5 ay oldu ve yüzüm hala iyi. yani sonuç şuki benm sivilcelerim polikistik overimden kaynaklanıyormuş. gerçek sorunu bulduğnuz zmn sonuçlar çok iyi oluyor. Benim şimdi tek sorunum acaba böle bi kullan bi bırak vücuduma bi zararı olurmu bu ilacın doktoruma bunu sormayı düşünüyorum bi dahaki gidişimde onun dışında bu ilaçla bi yan etkide yaşamadım.
esas sorunun kaynagını bulmak çok önemli bundan önce neler vermişti cildiye doktoru hiçbiri fayda etmiodu. hormonlar düzelince vücutta kendini düzenliyor umarım sizdede işe yarar :)

Ben 5 ay diana35 kullandim ama sivilcelerimi gecirmedi maalesef.. Aslinda cok sivilceli de degilim ama yine de yuzum purussuz olsun istiyodum.. Ama adetim cok duzeldi, ayrica cok sanci cekiyordum ilaci birakali 6 ay olsa da adet sancisi hala yasamiyorum:KK54: yasmin kullananlar daha memnun sanirim sivilceleri gecirmesi acisindan, bir de onu mu denesem acabaa:KK15:

canım doğumkontrol hapı sivilce geçirir mi bilmiyorum ama kesinlikle kilo yapmıyor ben çok adet sancısı çektiğim için 1 yıl kullanmıştım ve o yıl boyunca 50 kiloydum ... dene bence hem doğum kontrol hapının bir sürü yararı var mesela rahim kanseri rahim ağzı kanseri kıllanma vs bunları önlüyor ... ben doğum kontrol hapını kötülüyenleri anlayamıyorum nasıl kulaktan dolma saçma bilgilerdir bunlar alın bi doğum kontrol hapı bakın bakalım yan etkileri ne zararları ne bütün doktorlar doğum kontrol hapı öneriyor ki ben doğum kontrol hapı kullandığımdan beri hiiiiiiiiiç adet sancısı çekmiyorum eskiden yataklara düşerdim şimdi sıfır yani ... ha bir de almak istersen bana doktor yasmin diye bi taneyi önermişti bende onu kullandım

Ben 5 ay diana35 kullandim ama sivilcelerimi gecirmedi maalesef.. Aslinda cok sivilceli de degilim ama yine de yuzum purussuz olsun istiyodum.. Ama adetim cok duzeldi, ayrica cok sanci cekiyordum ilaci birakali 6 ay olsa da adet sancisi hala yasamiyorum:KK54: yasmin kullananlar daha memnun sanirim sivilceleri gecirmesi acisindan, bir de onu mu denesem acabaa:KK15:

ya dediğim gibi belki sivilce sorunun hormonal kaynaklı bişe deildir sonuçta hormonlarını düzenleyen bi ilaç kullanmışsın yasmin bi deişiklik yaratmayabilir ama denemektende bişe çıkmaz tabi :KK51:

Ben de sivilceler için doğum kontrol hapı kullanıyorum.. Baya vardı benim çok çok azaldı yani. Yazz kullanıyorum hiç de bi yan etkisini görmedim. Doğum kontrol hapı sadece hormonal olan aknelere iyi gelir diyen arkadaşlara söylüyorum ben hormonlarımı ölçtürdüm gayet normal çıktı ama d kontrol hapı da çok iyi geldi yani sadece hormonal bozukluklara iyi gelmiyor demekki.. Sivilce için doğum kontrol hapı kullanıp bırakanlar bıraktıktan sonra sivilceleriniz tekrar çıktı mı?

ben diana 35i 1yıl kullandım sivilcelerime bu ilaç iyi geldi.bıraktım tekrar fazlasıyla çıktılar.bide reglim 24günde olur normalde ilaç kullandığım dönem 28günde oldu.bıraktım oda eskiye döndü.sivilce için roaccutane kullanmak zorunda kaldım çünkü abartılıydı sivilceler

arkadaslar ben de bugün doktorun sivilcelerim icin verdigi d.k hapini kullandim. ilk kez kullandigimi belirtmek isterim. ama su an asiri derecede yan etkilerini hissediyorum. mide bulantisi, bas agrisi v.s. ayrica laktos icerikli oldugunu yeni gördüm. ona karsi da alerjim var. acaba bi kere aldiktan sonra birakmanin zarari olur mu ? Yardimci olursaniz cok sevinirim doktorumu arayip soramiyorum da haftasonu oldugundan dolayi. simdiden tesekkürler

bende başladım gynelle kullanıyorum acaba ne zaman geçmeye başlayacaklar 15 gün oldu hala etkisini göremedim çok moralim bozuk :KK43:

X