cnm aynı gün alsan yeter. 24 saat içinde içersen sorun olmaz. aslında doktorlar adetin en geç 3. günü için de de içebiliyosun diolar ama prospektüs te ilk günü başlayın dio. sen işini garantiye al olduğun gün iç cnm :)
aynen canim isi garantiye almak lazim
aynen cnm. sen naptın cnm ? başladın mı ilaca gittin mi doktora
yok daha gitmedim zaten kapali benim doktorum. suan roaccutane kullandigim icin önce onu birakip sivilceler normale dönünce baslamayi düsünüyorum..birde kadin doktorundan randevu almam lazim.. aslinda korkuyorum kötü bisey cikar diye, cok ihmal ettim. adet düzensizligim senelerdir var ve ben hic ilgilenmiyorum, hatta cok kötü adet sancilarimda oluyor..insallah kötü birsey cikmaz..
kızlar herkese merhaba,bende poliki.over durumundan dolayıönümüzdeki ay regl dönemimin 1.günü diane 35 başlayacağım sivilce durumundan da muzdaripim bakalım nasıl gelecek..ilacı kullanmaya başlayayım cildimdeki tüm değişimleri paylaşacağım sizinle,inşALLAH benim sivilce sorunuma da yardımcı olur....:):):)
kimse gelmiyor topiğe
Ben 5 ay diana35 kullandim ama sivilcelerimi gecirmedi maalesef.. Aslinda cok sivilceli de degilim ama yine de yuzum purussuz olsun istiyodum.. Ama adetim cok duzeldi, ayrica cok sanci cekiyordum ilaci birakali 6 ay olsa da adet sancisi hala yasamiyorumyasmin kullananlar daha memnun sanirim sivilceleri gecirmesi acisindan, bir de onu mu denesem acabaa