bende bu ay tekrar basladim d.k. hapina.aslinda gercekten sivilce hic cikmiyor bu haptan.zaten üzerinde yaziyor orta dereceli aknelere karsi diye.ama türkiye de varmi bilmiyorum,ben ...valette... kullaniyorum.biraktigim zaman bende yumurtalik kisti oluyor.sirf sivilce icin kullanacaksan bu hap muhtesem.internetten bir arastir bakalim.eger o yoksa diane 35 de süper sivilceler icin.
kızlar ya ben de bir rahatsızlık için doktora gittim neyse tedavim biterken doktor adetin nasıl diye sorduğunda sancıdan öldüğümü söyledim sivilcelerimi de söyledim (cildiye doktorum kadın doğuma görünmem gerektiğini söylemişti) doktor bana diane 35 önerdi hem adet sancıların sıfıra iner hem sivilcelerin geçer dedi. kararsız kaldım CADIARZU
kızlar ya ben de bir rahatsızlık için doktora gittim neyse tedavim biterken doktor adetin nasıl diye sorduğunda sancıdan öldüğümü söyledim sivilcelerimi de söyledim (cildiye doktorum kadın doğuma görünmem gerektiğini söylemişti) doktor bana diane 35 önerdi hem adet sancıların sıfıra iner hem sivilcelerin geçer dedi. kararsız kaldım CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?