- 19 Haziran 2010
- 1.168
- 1
nedemek cnm :) aklına bişey takılırsa sor bana özelden de atabilirsin :)
tamam canim hatta daha iyi olur özelden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nedemek cnm :) aklına bişey takılırsa sor bana özelden de atabilirsin :)
slm arkadaşlar. bende akne için yasmin kullanacağım ama nasıl kullanıldığı konusunda beni aydınlatabilirmisiniz
cnm ben sana hemen açıklıyım. 2 senedir yasmin kullanıyorum.
adetinin ilk günü başlıycaksın ilk ilaca başlarken. sonra hergün aynı saate 1 adet alıcaksın. zaten ilacın üstünde yazıo günler. o günleri takip etki ilaç atlama. hangi gün adet olduysan o günkü ilacı içerek başla cnm ilaca. 21 gün kullanıcaksın. ilacın son tabletini aldıktan sonra ikinci kutuya 8. gün başlıycaksın. örnekle, salı son tableti aldın diğer kutuya çarşamba başlıycaksın. yani 8. gün. ilacı bıraktıktan sonra nezman adet olacağın senin bünyene bağlı. ama en geç 7 gün içinde olursun. ilk kutuya başlarken adetin 1. günü önemli cnm diğer kutularda önemli değil. başka sormak istediğin var sa sorabilirisn.
teşekkür ederim:) ama kafama şunlar takıldı:
ilacı 21. gün son tableti alarak ara vereceğim ya 8 gün, diyelimki adet olmadım bıraktıktan 6 gün sonra oldum yine bıraktıktan sonra 8 gün yani adetimin (bıraktıktan sonra 6. gün olduğumu varsayarsak) 2. günümü kullanmaya başlayacağım? ilacı bırakıp ertesi gün adet olursam ilacı kullanmak için yine 8 gün bekleyecekmiyim yoksa adetimin 1. ya da 2. günü mü içeceğim?
cnm adetin sadece ilk kutuya başlarken önemli. diğer kutularda değil. istersen 6. gün ol istersen 8. gün. sen gene 8. gün ilaca başlıycaksn cnm. adetinin ne zaman olacağın önemli değil. sadece ilk kutuda adetinin 1. gün başla yeter. zaten ilacı bıraktıktan sonra 3-4 gün içinde olursun.
anladım çok teşekkür ederimmm:)
deci27
canim bazen ben geceden oluyorum adetimi mesela kalktigimda adet olmus oluyorum.. ogünün aksami icsem hapi oluyor dimi ? sonucta ayni gün..
markadan markaya değişiyo mu bu ? ben uzun süre diane35 kullandım tamamen arınamamıştım sivilcelerden ama idare ederdi. uzun suredir de başka bi hap alıyorum ama banamısın demedi. ben de farklı yollarla tedaviye çabalıyorum. ama tabi içerden kesmek lazım bu naletleri. gerçekten ilaç farkediyosa değiştireyim ben de. zaten yıllardır içiyorum zarardan başka bişey değil. bari sivilceleri engellesin de bi işe yarasın dimi
walla cnm ben yasmini sivilce için kullanmıyorum ama çoğu kişi sivilce için kullanıyor :)
ben korunma amaçlı kullanıyorum ama yan etkilerinden de bu şekilde faydalanmak iyi oluyo:) demek yasmin iyi gelior hee çok saol olmazsa değiştireyim.
cnm yasminden ben çok memnunum. madem yararlanmak istiyosun geç bencede yasmine
fiyatı ne kadar bu yasminin? dağbaşında yaşadığım için eczaneyi sadece haftasonları görebilirim annem bana getirirdi çalıştığı sağlık ocağından :) ucuz etin yahnisi işte belki de bu benim kullandığım sivilce yapıyo bana
16 tl cnm sanırım. en pahalı doğum kontrol ilacı :) nerede yaşıosun sorması ayıptır merak ettim :)
içanadolunun dağlarında :))) ya zorunlu görev yozgata gönderildik dağındayız işte eczaneler aşşaaada kaliiy
hmm anladım cnm. kolay gelsin ozaman sana :)