Sıvı çamaşır deterjanları hakkında fikirleriniz nelerdir?

perwoll kullanıyorum çok memnunum.üstelik çok uygun fiyata aldım.indirimdeydi ve 3 litresini 6.95e aldım. 6 kilo deterjanı bu fiyata aldığımu düşün:) toz deterjana göre çok daha yumuşak oluyo en önemlisi kalıntı yok ve kokusu çok güzel...

bende yeni persil jel aldım.daha kullanmadım kullanınca yorum yapıcam.
3buçuk litreolanından aldım 6kilo toz deterjana eşmiş bakalım tek kapakla temiz olucakmı?

omonun beyaz ve renkliler için olan sıvı deterjanından aldım
persilin hem beyazlar hem renkliler için 1 adet sıvı detarjanı var aldım. zaten aynı anda iki farklı çeşitte nasıl etkili olur çok anlamsız

şuanda perwolün siyah, renkliler ve narin,yünlüler için olanlarından aldım.

sonuç: omodan memnun kalmadım, persilden memnun kalmadım. perwol'ü de kullanınca burada sizinle paylaşıcam

beyazlar için arielmatik toz detarjanı aldım.

siyalar için perwoll kullanıyorum memnunun solmuyor en azından..ama beyazalra persil yada airel kullanıyorum başka birşey içime sinmiyor hatta çamaşır topu aldım ama bbeş kuruş etmez en iyisi bildigimiz yoldan gitmek bence...

bende perwolun yünlüler için olan yumuşatıcısını kullanıyorum ama çamaşır yıkadıktan sonra çok iğrenç bir koku bırakıyor çamaşırlarda diilde çamaşır makinesinde bana mı öyle geliyor yoksa başka böyle hisseden varmı ya deli oluyorum bu kokuyo miğdemi kaldırıyor remsen

İster A alın, ister B, ister C. Şu bildiğimiz çamaşır sodasının otomatik makinalar için olanı var, azcık ondan ekleyin, sonra da deterjanın üzerinde yazanın yarısı kadar koyun, göreceksiniz ki temizlik aynı temizlik. Renklere de hiçbir zararı yok, üzerinde de yazar zaten. hEM DETErjan masrafınız azalır hem de doğaya azcık daha az zararınız olur. Doğaya katkısı olmayan, heryıl bir kaç ağaç dikmeyen, gidip de bir gölü, denizi, nehiri temizlemeyen insanlar kimyasallarla dünyayı kirletmekten 3 kez daha utanmalı.

ben 2 yıldır persil sıvı deterjan kullanıyorum,toz deterjanları kalıntı bırakıyordu ,ilave durulama yapsam da çıkmıyordu.kokusu güzel.ayrıca çok pratik yaka kirlerine ve lekelere önceden birazcık sürüyorum.tertemiz oluyor.

evet bende aynı fikirdeyim çok memnun kaldım persilden elde çamaşır yıkması gerekenler içinde çok uygun renkliler içinde kalıntı kalmaması açısından çok uygun sıvısı.. artık hep alırım inş...ama biraz daha fiyatları düşse toza deterjanlara göre biraz pahalı gibi.....daha fazla ilgi toplar ve teşvik edici olur diye düşünüyorum..yoksa sıvıları daha iyi.....tozuda beyaza kullanıyorum ben....

1 yıldır aynı deterjanı kullanıyorum.
Malum sitelerde 4lüsü çok uyguna geliyor o şekilde alıyoum
Çok çok memnunum Arielden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…