Sıvı çamaşır deterjanları hakkında fikirleriniz nelerdir?

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.543
423
merhabalar yıllardır toz deterjan kullanıyorum
ama şimdi sıvılar var ve daha sağlıklı olduğu söyleniyor
kullanan varmıdır memnunmusunuz yıkaması nasıl
ve ekonomik mi ?

ayy evet ya bende merak ediyorum bu sıvı deterjanları vede kullanmak istiyorum bende kullanıp tavs,ye edenlerin yorumlarını bekliyorum bereketli oluyormu bir şişe ne kadar gidiyor vs

ben de alıp kullanmaya cesaret edemezdım ama gecenlerde yaptıgımız bı aylık alısverıste kasıyer kız, işte su kadar tutarın uzerınde alısverıslerde sıvı deterjan su kadar almak ıster mısınız dıye sordu, ben de merak edıyodum nası bısı oldugunu hem denemıs oluruz dıye kabul ettım
bıtınceye kadar da her yıkamada sıvı deterjanı kullandım, verdıklerı rinsonun yesıl renklı olanıydı, acayıp guzel bı kokusu var 2 kat arttırılmış kokunun derecesi de, cok guzel yıkadı missss gibi, hem camasırlar temızdı hem de hava kotu oldugu ıcın evın ıcıne asmıstım camasırları, butun evı miss yaptı valla

bende bugün markette persile baktım
ben toz deterjanıda persil kullanıyorum
çok memnunum oyüzden ona baktım
60 yıkama yazıyor üzerinde büyük şişe
bir kapak koymak yeterliymiş ön yıkamaya gerek yokmuş
ben hep ön yıkamalı yıkarım çamaşırları güzel yıkarmı acaba diye terdütte kaldım açıkçası
toz deterjanım bitsin küçük bir şişe alıcam denemek için

ben de omo nun sıvı deterjanını kullandım. daha önce toz deterjanlar düşük ısıda kalıntı bırakıyordu. kalıntının olmaması çok güzel. kapakla koymak yeterli oluyor.

bende aksıne perwolden hiç memnun kalmadın korumuyor siyahların renklerini ayrıca yunlu camasırlar için olanıda cok kotu yumasacık yapmıyor en iyisi woolite sıuper

ben perwolün renkliler ve siyahlar için olanını kullanıyorum ikisinden de çok mmenunum geçrekten siyahlarım hiç solmadı. benden önce siyah bir nevresim takımı alan arkadşaım sakın alma çok soldı demişti. 2 senelike vliyim hala solmadı çok memnunum. ama annemde omonun sıvısını kullanıyor o azcık daha pahalı ama oda çok memnun kokularıda harika...

bende aksıne perwolden hiç memnun kalmadın korumuyor siyahların renklerini ayrıca yunlu camasırlar için olanıda cok kotu yumasacık yapmıyor en iyisi woolite sıuper

ne enteresan bende woileteden hiç ama hiçç memnun klamadım.
perwol daha persil omo gibi bildiğimiz markalar bile çıkarmadan evvel sıvı deterjan üretiyordu....

kızlarr persil sıvı almıştımya güzel çıkardı çamaşırları bakalım büyüğünden alıcam şimdi.beyazları yıkadım olmassa omonun sıvısını alıcam.....

bende omo sıvı aldım çok memnunum.çok güzel kokuyor ve beyazlar harika ötesi çıkıyor makinadan.kokusu da kalıcı...

ben de omo aldım,çok güzel kokuyor...ama beyazlardaki lekeler için yeterli değil...sadece renklilere kullanıyorum...beyazlarda toz deterjan ii...

kızlar temizliği güzeldirde ekonomisi nasıl
ben 6 kilo persil toz almıştım kaç ay önce
hemde her çamaşırı ön yıkamalı yıkarım 5 aydırda kullanıyorum
ama sıvılar pek ekonumik olmaz gibi geldi bna

ben de rinsonun yeşil renk olanı bim de indirimdeydi yarı yarıya o zaman kullanırım diye almıştım iki tane ve memnun kaldım bazen deterjanı çok kaçırıyodum ve elbiselerde deterjan kalıntısı oluyodu ama bunda öyle bi problem yok..ayrıca deterjan koyduğumuz kutuda toz deterjan zamanla katılaşıyo (ben bekarken fazla kullanmıyodum) öyle bi problem de olmuyo rahat bence.

Memnun kalanlar çok olmuş ama ben Persil almıştım hem renkliler için hemde yünlüler için, yünlüler güzel temizlendi ama renkliler için olanı güzel temizlemedi, Ariel renkliler için olan toz deterjan en güzeli bence

Birde siz kaç kapak koyuyorsunuz? Ben 1-1,5 kapak koymuştum sanırım :44:

arkadaşlar bende uzun zamandır sıvı deterjan kullanıyorum. bu arada perwoll kullanıyordum ancak beyazlılar için olanı sadece beyazlık sağlıyor yoksa lekeleri çıkarmakta yetersiz kalıyor.....dün iki defa yıkadım çıkmadın toz deterjan koydum mis gibi yaptı...renkliler için ideal ama beyazlılar için tavsiye etmiyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…