Sivasllar haydi 2. kere bir daha

elif_ba

El sanatları uzmani
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.128
11
358
evet arkadaşlar tekrar buluşmaya ne dersiniz hadi bekliyorum hepinizi
buyrunnnnnnnnn

buda sivastan manzaralar kızlarhihoyyyt

Son düzenleme:
ayyyy, simdiden cok heyecanlandim, :kedi: :kedi: :kedi: ins benim geldigim tarihe denk gelir opuyorumnanaktan hemsolar operim hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz elifim , yuregine saglik hemsom a.s. a.s. a.s. yigidolar toplasinnnnn :teytey: :teytey: :teytey:

inşallah canım zaten seninle görüşmeyi bende çok istiyorumzemuszemusopuyorumnanaktan

vallahi kızlar duyan duymayana duyursun herkes davetimize buyursun

selam kızlar bir sivaslı daha geldi aranıza opuyorumnanaktan istanbulda olanınız var mı mutlaka sivasta buluşmak şart değil istanbulda olanlar buradada toplanalım hadiiiiiiiiii

bende geldim ablalarım a.s.:1closedeyes:
buluşma gününü ayarlarsanız bende gelebilirim Allah nasip ederse:Saruboceq: siz buluşuyosunuz bildiğim kadarıyla ama ben kkda kimseyle tanışma fırsatını yakalayamadım mafoldumben

kızlar benim eşim yakında sivasta iş kuruyor yazları orda olucam bende sivas suyu içicem yani aranıza katılırım inşallah.

arkadaşlar diğer buluşmamıza katılan arkadaşımız iki taneydi
yani 3 kişilik bir buluşma olmuştu
bu sefere kalabalık bir buluşma düzenleyelim

bende gelmek ıstıyorum yaa.. :çok üzgünüm: konya nerde sıvas nerde.. :gitme: off yaa.. mafoldumben

elifcim yeri günü saati belirleyin bakalım bende denk getirmeye çalışacam evden kaçacam buluşmaya gelecem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…