- Konu Sahibi Bencitlembik
- #1.641
hımm olur be ablam sıkma canını sakın herşeyin hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle tatlım ya hayırlısı bakalım.Tayin işimiz olaydı bi hemen başlicazda tedaviye onu bekliyoruz a.shımm olur be ablam sıkma canını sakın herşeyin hayırlısı
Öyle tatlım ya hayırlısı bakalım.Tayin işimiz olaydı bi hemen başlicazda tedaviye onu bekliyoruz a.s
tşkler cnm iyiyim :1hug:eh işte hemşo nolsun birazdan yukarı çıkıcam muhasebecinin orda faturaları işliycem. kendi ofisimde de işliyorum orda da sen nasılsın? taze nişanlı :)
a. slm cnm iyilik.......Slm kızlar naber...turuncum sende elİnİ Çabuk tut oĞlum olursa senİnde kız olur :) beŞİk kertmesİ yaparız :)
aaa ne çok sivaslı varmış.
burayı da işgal etmişizhihoyyyt
Anam şu tayin işi yatıı gibi bizim yoksa gider gitmez başlayacaktık tedaviye :1no2:Slm kızlar naber...turuncum sende elİnİ Çabuk tut oĞlum olursa senİnde kız olur :) beŞİk kertmesİ yaparız :)
İlahi hemşo kaydirigubbakcemile3slm hemşolar nasılsınız
Ne o bebekleri kertiyonuz
DUrun bende evleniyimde adam bası bi çocuk yapıp hepinizin çocuklarını benimkilere kertek
Bekleyin haa 2010 evlilik tarihim :roflol: :roflol::roflol:
Oğlan yapacaklar beklemesin erkek dediğin büyük olur :roflol:
İlahi hemşo kaydirigubbakcemile3
Naber nasılsın ösledim kıs Şeniz
Yok kıs sivasa gelirsek içgüveysi gibi olur benim gonca kaydirigubbakcemile3hım inş buraya gelirsinizzhihoyyyt siwaslıyla da kerttin mi çocukları tamamdırr:roflol:
Bende iyiyim gülüm şükür uğraşıyoruz işte Şeniziyiyim canım hemoş neolsun iş güç gidip gelioz sen nasılsın bende özledim seni kıızz
Şeniz
Bende iyiyim gülüm şükür uğraşıyoruz işte Şeniz
He uyku delikafadulden insanın adı bikere çıkmayagörsün :roflol:Allah kolaylık versin canem
Uğrasıyoz dediğinde uyku olsa gerek :roflol:
Ayy bende saat 3te çıkıp gidecem kendimi yataga bırakacam
BOğazım ağrıyo astım var bide bende bugünde iş yerim biraz tozlu boğuluyorum resmen sabahtan beri benneyaptımki
He uyku delikafadulden insanın adı bikere çıkmayagörsün :roflol:
Kıyamam saa ben oyyy gitte dinlen bari canom :1hug:
Kıyamas hemşosuuu Şenizeee sen dedin uyuyorum diye yoksa nerden bilecektim ben mirmirmirmir :roflol:
Ya saat 3 e kadar mecburen burdayım sabah saat 8den beride cekiyorum tozu -tatlicadiarzu- aynen bu ifadeye döndüm işte -tatlicadiarzu-
Kıyamas hemşosuuu Şeniz
İyi geceler tatlım hoşgeldin Şenizii gecelr hemşolarımm